واسه منم قطعی مکرر داره هر ۵ دقیقه قطع میشه !!
Printable View
واسه منم قطعی مکرر داره هر ۵ دقیقه قطع میشه !!
اونایی که پینگ خوب میخوان یه چند باری مودمو خاموش روشن کنن مسیر سوییس بیاد نمیدونم تا کی بمونه:sq_3:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا میگم آپلود رایگانه آخه من یه فایل 125 مگی گذاشتم رو آپلود هیچی حجم نکرد در حد 2،3 مگ
بر اساس مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات، شرکتها موظفند به ازای هر مقدار ترافیک دانلودی که میفروشند، 25% اون رو ترافیک آپلود به صورت رایگان بدن. واسه همینم هست که تو گزارش مصرفی که پارسآنلاین نشون میده، یه ستون هم واسه ترافیک ارسالی رایگان و باقیمانده ترافیک ارسالی رایگان در نظر گرفته شده.نقل قول:
منم قطعی زیاد دارمنقل قول:
سرعت من خیلی پایین اومده
سرعت دانلود یا پیج باز کردن؟ یا هر دو؟نقل قول:
----------------------------------
منم قطعیم زیاد شده :( لینکم هم می پره بعضی موقع ها! واسه چیه؟ باید سرعت رو کم کنند تا درست شه؟ :n03:
من قطعی و کم شدن سرعت ندارم ولی هر شب حداقل یه فایل دریافتی نافص دارم ! ( البته چون فایلها رکاوری داره مشکلی پیش نمیاد !)
سلام
اینو واسه کسایی میگم که قطعی زیاد دارن زنگ بزنین پشتیبانی ازشون بخواید Modulation پروفایلتونو بهتون بگن بعد عین همونو توی DSL Modulation مودمتون انتخاب کنید من مشکل دی سی وحشتناک داشتم اینکارو کردم دیگه یه بارم دی سی نمیشه پروفایل adsl 2+ بود من توی مودم روی g.dmt بودم الان که یکی شدن نه تنها دی سی نمشیه بلکه downstream خیلی بالاتر رفته سرعتمم کلی فرق کرده
--- System Information ---
--- DSL Information ---
DSL Driver Version: 3.4.4.10.0.1
DSL VPI/VCI: 0/35
DSL Status: Up
DSL Mode: ADSL2+
DSL Channel: 0
DSL Upstream Rate: 1022 kbps
DSL Downstream Rate: 9414 kbps
این مال قبل حرکته
اینم الان