اشتباه شد:n02:نقل قول:
Printable View
اشتباه شد:n02:نقل قول:
دوستان کاش یک کمپین درست میشد که همگی بریم توی اون تاپیک و همگی میتونستیم دلیل گرانی اینترنت در ایران و ارزانی اینترنت در کشورهای حتی عربی و دلیل اینکه چرا کنترل پهنای باند و ترافیک بطور ناعادلانه هست و در یک مرکز مخابراتی اینقدر پهنای باند وجود داره که هدر میره و اسنفاده نمیشه و در یک مرکز مخابراتی کمبود پهنای باند اینقدر هست که مشترکین نمیتونن حتی یه فایل کوچیک دانلود کنن و اینگونه پرسش ها جمع بندی و به مراجع ارسال میشد و پاسخگویی که میشد هم به اطلاع دوستان میرسید.
نمیدونم اینایی که میزارن جواب بدن واقعا کارشناسن !!! ..... بعضی از دوستان هم بدون اینکه درکی از این مسئله داشته باشن میان جواب میدن !!نقل قول:
خط شما بر مبنای این که روی 6 مگ هست نویزش بالاست .... خط شما راحت تا 5 مگ می کشه . یعنی اگر بزارن روی 5 مگ مشکلی نیست
تو همین تاپیک کسانی هستن که خطشون به زور 2 مگ می کشه ولی براشون وصل کردن
البته فکر کنم تا الان دیگه مشکلتون حل شده
بچه ها سایت های دانلودی که تو هاست آسیاتکه رو میگین ؟
دوستان الان اوضاع آسیا تک چطوریه? بخام بگیرم کدوم طرحشو بگیرم این طرح هایی که زده 2تا 5 نیم بها و تا 8 رایگان یعنی چی ?
128 رو روچند میبندن ?سرعت از سرور های خارجی چقدره??
در کل کیفیتش نسبت به های وب چطوریه?
من پارس دارم ولی 2 ماه پیش دنبال آسیا تک بودمنقل قول:
در کل ظاهرا وضعیتش خیلی بهتره از های وب
اونا هم فکر کنم خط بالا ببندن
2 تا 5 نیم بها و تا 8 رایگان هم یعنی اگر از ساعت 2 تا 5 دانلود کنید نصف ترافیک را براتون محاسبه می کنند یعنی اگر از ساعت 2 تا 5 2 گیگ دانلود کنید 1 گیگ از حجمتون کم میکنن
و از ساعت 5 تا 8 هم که رایگانه هر چقدر دوست دارید دانلود کنید
بقیه سوالا رو جوابشونو نمیدونم بذارید دوستان آسیاتکی جواب بدن
سلام دوستان
در باشگاه مشتران بنده در بخش جوایز فقط گزینه کمک به کودکان محک فعاله.
برای دوستان هم مینطوره؟
اخه میخواستم شارژ هدیه بگیرم:n03:
لطفا اگر کسی لیست این سایت هارو داره بفرستهنقل قول:
بله گیگ هدیه رو برداشتننقل قول:
سلام
تازه مشکل شدید وب گردی داشتم که حتی این فروم رو هم به زور باز می کرد
سرعت خوب بود و پینگ هم بد نبود
مودم رو خاموش رو روشن کردم و الان خوب شده
معلوم نیست چی به چیه!