شما هم قطعی دارین؟
الآن یه نیم ساعتی میشه که فرت و فرت، اینترنت قطع و وصل میشه.
Printable View
شما هم قطعی دارین؟
الآن یه نیم ساعتی میشه که فرت و فرت، اینترنت قطع و وصل میشه.
خیر احتمالا مشکل از مرکز مخابراتی شماستنقل قول:
سلام
من خودم اسیاتک دارم یکی از اشنایان گفته واسه خط من یه adsl بگیر ببین چه شرکتی خوبه اسیاتک که فعلا تعریفی نداره گفتم برم سراغ پارس انلاین
در مورد پارس انلاین چند تا سوال داشتم :
1-
این سرویس هم شبانه رایگان داره که ؟
256 Kbps 256 Kbps 4 GB 99.5% 180,000 Dynamic
سرویس روزانه و شبانش چطوریه ؟ در طول روز رو 4 مگ میبندن دیگه ؟ اگر شبانه رایگان داره شبانش به چه صورته ؟ سرعت واقعی میشه یا بالاتره ؟
مودم هم که میتونیم خودمون جداگانه بگیریم ؟
ممنون :n16:
درود بر همه عزیزان
من در حال حاضر وایمکس مبین 2 مگ دارم و کلا به خاطر گرون بودن گیگش واقعا دارم اذیت میشم
میخواستم سرویس 512 پارس آنلاین که ماهی 30 گیگ هست رو بگیرم که نزدیک 70 تومن درمیاد...الان تو شرکت 1 مگ پارس آنلاین رو دارم که واقعا راضیم ازش
حالا دوتا سوال...با توجه به اینکه پهنای باندشون رو کردن 9 مگ ما تو شرکت معمولا سرعت دانلودمون بین 500 کلیو تا 1 مگ بر ثانیه هست...طبق چیزی که من شنیدم این اتفاق برای همه سرویس ها میفته که بسته به خلوت بودن شبکه تا این سرعت پیش میرن....حالا سوال من اینه که دوستان 512 پارس آنلاین رو استفاده کردن چطوره؟راضی هستید؟پینگش برای بازی آنلاین کردن و دیدن ویدئو آنلاین چطوره؟الان تو شرکت برای گوگل پینگ 230 رو میده
ممنون میشم راهنماییم کنید...منطقه هم امیرآباد هست
سپاسگزارم
سلام به دوستان
یه سوال فنی: میزان ترافیک باقیمانده ربطی به دانلود شبانه داره؟
من 3 روز به پایان قراردادم مونده و کمتر از یک گیگ هم ترافیک دارم ، این ربطی به دانلود شبانه داره آخه چند روزیِ که شبا سرعتم رو 24 کیلو هست در حالی که قبلاً رو 850 کیلو بود ، در حالی که روزا مشکلی نداره.
ممنون از همه :n16:
1. کلاً سرویسهای محدودش از جمله همینی که شما نوشتی بین ساعت 2 تا 7 بامداد رایگانه.نقل قول:
2. فرقی بین شبانه رایگان و روزانه تو سرویسهای محدود پارسآنلاین وجود نداره. بیشتر به وضعیت مرکز مخابراتی بستگی داره که شلوغه یا خلوت.
3. کلاً قرار بوده همه سرویسها روی 9 مگ بسته بشن. بعضی از دوستان که 128 محدود دارن هم اینو تأیید کردن. تو پستهای قبلی میتونی ببینی. بنابراین این سرویس هم احتمالاً حداقل روی 4 مگ بسته میشه. اما سرعت واقعی شما بستگی به نویز خط و فاصلهات از مرکز مخابراتی و شلوغی اون ممکنه کمتر یا بیشتر باشه.
4. گفتم که شبانه رایگان هیچ فرقی با روزانه نداره. سرعتش همونی که تو روزانه برات بستن. یعنی اگه 9 مگ بسته باشن همین میمونه. اما سرعت واقعیت ممکنه یه کم متغیر باشه. من 2 مگ نامحدود دارم. بعضی روزها (و البته شبانه رایگان) بین 6.5 تا 7 مگابیت سرعت واقعیم میشه. بعضی وقتها هم حدود 4 تا 5 مگابیت.
5. مودم هم محدودیتی نداره. میتونی از مودم قبلیت استفاده کنی.
دوستان دیگه قبلاً گزارش داده بودن که اگه ترافیک باقیماندهات از یه حدی کمتر بشه، سیستم غیرهوشمند کنترل میزان ترافیک پارسآنلاین برای این که بتونه تعیین کنه شما حجمت صفر شده یا نه، ممکنه سر یه میزان مشخصی از ترافیک به شکل اتوماتیک اینترنتت رو قطع کنه و در صورتی که ترافیکت باقی مونده باشه دوباره وصلش کنه. اما کسی تا حالا نگفته بود که سرعت شبانه رایگانش میآد پایین. شما تهران هستین یا یه شهر دیگه؟نقل قول:
من اصفهان هستم.نقل قول:
موردی که گفتید را میدونم.
ممنون از شما
بعد از یکی دو ساعت قطعی و وصلی مداوم، حالا که دو ساعتی هست وصل شده، سرعت در حد 128 کیلوبیت هم نیست. 1 مگ نامحدوده اینترنت ما تو شرکت. نکنه هنوز ماه نصف نشده، رسیده به محدودیت مصرف منصفانه؟:n28:
منم تازه نتم 10 دقیقه پیش وصل شد