اگه پیام های تبلیغاتیتون رو غیر فعال کرده باشید نمیاد کد فعال سازی پیغام های تبلیغاتی رو بفرستید بعد از 24 ساعت دوباره برید داخل باشگاه بزنید براتون میاد.نقل قول:
Printable View
اگه پیام های تبلیغاتیتون رو غیر فعال کرده باشید نمیاد کد فعال سازی پیغام های تبلیغاتی رو بفرستید بعد از 24 ساعت دوباره برید داخل باشگاه بزنید براتون میاد.نقل قول:
من نمیدونم ، ما به این بخش پشتیبانی بدهکاریم ، پولی باید بهشون بدیم ، کار خاصی باید انجام بدیم ...
چرا اینجوری جواب میدن؟
واقعا نمیدونم چرا اینجوری جواب میدن. اصلا هم حرف دیگران رو قبول نمیکنند
همون چندسال پیش چند بار تماس گرفتم ، اینقدر بد جواب دادند که به خودم گفتم دیگه زنگ نمیزنم آسیاتک
ولی برای بعضی چیزا باید زنگ زد پشتیبانی
دقت کردین اینهایی که شب میمونند بیشتر اعصاب ندارن؟
به نظر من پشتیبان زیاد تاثیری در کار نداره و بیشتر جنبه این رو داره که مشکلات رو به بخش های بالاتر ارجاع بدهنقل قول:
یه سری سوالات از پیش تعیین شده از شما می پرسن مثل این که اسپلیتر داری یا با دانلود منیجر دانلود کن و از این حرفا
به هر حال این ها هم حقوق بگیر هستن و خیلی چیزا دست پشتیبان ها نیست و اینکه اخلاقشون بده هم قبول دارم ولی نه برای همه
بیشتر اوقات که زنگ زدم اخلاقشون خوب بوده
ولی بیشتر مواقع عصبی هم می شدم چون مثلا تک کانکشن رو قبول نداشتن که باز هم میگم این رو احتمالا بهشون گفتن که سرعت باید بر اساس میهن دانلود و سرور های داخلی باشه
- - - Updated - - -
به نظر من پشتیبان زیاد تاثیری در کار نداره و بیشتر جنبه این رو داره که مشکلات رو به بخش های بالاتر ارجاع بدهنقل قول:
یه سری سوالات از پیش تعیین شده از شما می پرسن مثل این که اسپلیتر داری یا با دانلود منیجر دانلود کن و از این حرفا
به هر حال این ها هم حقوق بگیر هستن و خیلی چیزا دست پشتیبان ها نیست و اینکه اخلاقشون بده هم قبول دارم ولی نه برای همه
بیشتر اوقات که زنگ زدم اخلاقشون خوب بوده
ولی بیشتر مواقع عصبی هم می شدم چون مثلا تک کانکشن رو قبول نداشتن که باز هم میگم این رو احتمالا بهشون گفتن که سرعت باید بر اساس میهن دانلود و سرور های داخلی باشه
دوستان من امروز خطم رانژه شده وضعیت نویز داخل مودم اینطوریه ولی پشتیبانی میگه فعال نمیکنیم چون کیفیت خط پایینه و نویز داره (گفتن وضعیت پیگیری رو فعال کردن که ۲۰۳ روز اینده پیگیری کنند) یعنی واقعا اینقدر بده خطم!؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
آره نویزت تفریبا بده روی 10.8
اگر سوالی داری بیا تو تایپیک نویز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست خوبمنقل قول:
شما تماس بگیر بگو با مسیولیت خودت وصل کنن
من وضع خطم برای شما خیلی بدتر بود حتی میگفتن نمیتونیم 2 مگ هم ببندیم و فعال نمیشه کرد و از این مزخرفات.... ولی وقتی خودم قبول کردم مسیولیتش رو وصلیدن و رو پنج مگ ثابت شد خط 10 مگم (پشتیبانی میگفت رو 2مگ هم پایدار نمیشه این خط)
اما شما خطت 7 مگ رو میشه... بگو برات رو 8بنندن خطت رو. با یه سیم مستقیم از سر خط در ساعات دانلود سیم کشی خونه رو جدا کن (بعد از دانلود صبح وصلش میکنی مجدد) اینطوری خطط بهترم میشه و 8 مگم میکشه در ساعات دانلود
نقل قول:
استانداردی که مدنظر اوناست snr بالای 15 هست . وقتی کسی به شما گفته 2 مگ هم پایدار نمیشه فقط بی سوادی خودش رو رسونده . چون طبق تجربه خودم snr تا حداکثر 8 میتونه پایدار باشه و اگه از 8 کمتر بشه پایداریشو از دست میده مطمئنا !
وضعیت خط شما تقریبا با مال من یکیه مال منم فعال نمیکردن زنگ زدم صبح خانومه برداشت کلی بحث الکی کرد آخرش گفت کارشناس مبفرستم یه چی گفتم گوشیرو گذاشتم شب زنگیدم که آقا باشه دمش گرم گفت با مسئولیت خودت وصل میکنم خط رو هم رو 6 مگ گذاشت. یه نکته ای که هست اینه که پشتیبانی موظفه SNR 15 رو ملاک استاندارد قرار بده به خاطر همین اسم 2 مگ رو آورده. اگه شبا سرعتتو محدود کنن از من میشنوی زیاد حساس نباش چون ماکسیمم سرعتی که شبا داره همون 4 مگه (اگه درون شبکه محدود بشه که اگه اوایل هم نباشه بعدا حتما میشه مال منم اینطوری شد اسمشم میزارن بهینه سازی). اگه قبول کرد با مسئولیت خودت بگو یه عددی بین 4 تا 6 مگ ببنده. چاره دیگه اینه که کلا بری تو بحت نویز ببینی چجوری میتونی نویز خططتو بیاری پایین.نقل قول:
به صورت پلکانی محدود نمیکنه شاتل؟نقل قول:
اینطور که شنیده بودم سرعت شبانه ممکنه کمتر و کمتر بشه حتی به 30 برسه
اما اگه روی 300 بمونه خوبه
اینجا فروم مربوط به آسیاتکه و منم از آسیاتک خدمات میگیرم دوستمون هم فک کنم از آسیاتک سرویس گرفتن که مشکل نویز داشتن. شاتل رو تا اونجایی که من در جریانم بعد از یه مقدار دانلود شبانه سرعت رو به شدت کاهش میده ولی آسیاتک اینطور نیست.نقل قول: