نقل قول:
تایم رایگان شبانه تک کانکشن دانلود از لینک شما :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نقل قول:
تایم رایگان شبانه تک کانکشن دانلود از لینک شما :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
دوست عزیز با شرکت هم تماس گرفته ایم ولی انکار کردند و گفتند مشکلی نیست.حتما پهنای باند استان شما خوبه ولی اینجا خوزستان مشکل داره همین
سپاس
من سرعتم بد نیست!!!!نقل قول:
شما مشکلت دقیقا چیه؟؟؟؟
من هم با پارسآنلاین که سرعت تککانکشنش حتی از سرورهای خارجی عملن فرقی با سرورهای داخلی نداره تست کردم، اونجا هم عکسها تو تلگرام خیلی کند لود میشن. به نظرم علت ربط مستقیم به خود شرکتها نداره. البته تنظیمات و کیفیت سرویس ISPها حتمن اثرگذاره. اما اینجا به نظرم مشکل اصلی از ف.ی.ل.ت.ر.ینگ هوشمنده که روی دیتای تلگرام اعمال میشه. وقتی ف.ی.ل.ت.ر.شکن استفاده میکنین خوب دیگه این مشکل وجود نداره.نقل قول:
دوستان
کسی اینجا تجربه استفاده از VPSهای آسیاتک رو داشته؟
میخوام بدونم ارتباط کاربر با محیط VPS چه طوری انجام میشه؟ آیا روش سیستم عامل نصب شده یا فقط مثل یه وبهاست عمل میکنه؟
شما پیگیر باشید اخر اگر پیگیری کردین دیدین مشکل حل نشد شکایت کنید به 195نقل قول:
شکایت چيو میشه کرد!وقتی سرویس یک مگ مطابق قانون سازمان مقررات تا 16کيلوبايت در ثانیه هم که سرعتت باشه حق اعتراض نداری جای زیادی برای شکایت نمی مونه.حالا پینگ و لودينگ که بماند قانون خاصی هم نداره.نقل قول:
اگر اینترنت شما مشکل سرعت نداشته باشه و یا پینگش خوبه باشه ولی صفحات خوب لود نشه هم میشه پیگیری کردنقل قول:
به هر حال اینکه بی خیال شد بشید هم درست نیست
پول دادید و باید خدمات بگیرید
- - - Updated - - -
اگر اینترنت شما مشکل سرعت نداشته باشه و یا پینگش خوبه باشه ولی صفحات خوب لود نشه هم میشه پیگیری کردنقل قول:
به هر حال اینکه بی خیال شد بشید هم درست نیست
پول دادید و باید خدمات بگیرید
اتفاغن قشنگ هم میشه پیگیری کرد شما مشکلت رو به 195 بگو اینا سلطه زور باید بالا سرشون باشه بعدشمک چه سرویسی دارین الان؟ دقیقا اطلاعات بدین؟ نویز خط برسی کردین؟ اگر خطی adsl داره روش ایا تلفن رو همون استفاده میشه؟ ایا میکروفیلتر رو همون خط گداشتین؟ ایا مودم به دوشاخ مخابرات وصل کردین بازم نت شما مشکل داشت اینارو گفتم که بررسی کنید شاید با برسی ااینا مشکلتون حل شدنقل قول:
مدتی پیش بحثی با کارشناسان بود در تلویزیون که یکی از کارشناسان از زیر ساحت بود و میگفتند با توجه به اینکه بتونند در هر لحظه کنترل و پیگیری و رمزگشایی کنند مجبورن درخواست ها و ریکوست ها هر پاکت دیتا که ارسال و دریافت میشه رو محدود کنن مخصوصا از شبکه های اجتماعی پس میشه بخوبی فهمید که دلیل کندی بدون چیز شکن چی هست.نقل قول:
در حقیقت بجای اینکه ما از چیز شکن استفاده نمکنیم دریافت و ارسال دیتای بهتری داشته باشیم دقیقا برعکس هست.