راستیتش من تا حالا فکر میکردم اینها با توجه به گسترشی که در کشور کردند پهنای باند کم اوردند و مقطعی است تا برند پهنای باند بخرند امروز درست نشه 2 هفته دیگه درست میشه. ولی اینها اصلا عین خیالشون نیست هی دارند دندون گردتر میشوند
Printable View
راستیتش من تا حالا فکر میکردم اینها با توجه به گسترشی که در کشور کردند پهنای باند کم اوردند و مقطعی است تا برند پهنای باند بخرند امروز درست نشه 2 هفته دیگه درست میشه. ولی اینها اصلا عین خیالشون نیست هی دارند دندون گردتر میشوند
دیگه شورشو دراوردن من 2مگ دارم از 512 هم سرعت دانلودم بدتره
اینکه سرعت حدودا 2 مگ رو نشون میده خوب اینجوری حرف شما رو که قبول نمی کنند.نقل قول:
کاملاً تایید میشه با توجه به گران بودن پهنای باند اینترنت چون دنبال بیشترین سود هستند می خواهند با خرید کمترین پهنای باند بیشترین مشتری و در نهایت بیشترین سود را کسب کنند اصلاً براشون مهم نیست که شما ناراحت بشوید یا عصبانی چون همون قدر که ریزش مشترک دارند با تبلیغات سر یک عده گول می مالند حالا تا بیفهمند چه خبر هست اینها پولهاشون راهم شمردن.نقل قول:
کلاً تا تحولی در قیمت پهنای باند اینترنت و سرعت اینترنت نشه هیچی درست نخواهد شد وقت خودتون را تلف نکنید.
اگه دقت کرده باشین پشتیبان ها هر کدوم یه مدل قانون خودشونو تفسیر می کنهنقل قول:
به نظر من نمیان نگاه کنن از 6 ساعت چند ساعتشو دانلود کردیم
بیشتر به حجمی که هر شب دانلود میشه نگاه می کنن
بیشتر هم کسانی که هر شب بالای 1 گیگ دانلود داشتن محدود شدن
من Eco2048 دارم سرعت دانلود شبانه سه شب هست که از 30 کیلوبایت بالاتر نرفته است.نقل قول:
میانگین شبی چقدر دانلود داشتین؟نقل قول:
هم از طرق لينك شكايت كنيد هم به خود پشتيباني
يه دست صدا نداره ولي من بهتون قول مي دم اگه پيگير بشيد هر چقدر هم كه دزد باشن سر عقل ميان
آخه شاتل جز شبانه حرف ديگه اي واسه گفتن نداره:2::2::2:
---------- Post added at 05:35 PM ---------- Previous post was at 05:34 PM ----------
کد:http://www.cra.ir/Portal/Home/Default.aspx?CategoryID=1c23b39b-60c4-41f5-a8ce-b0cf3835b64d
منم اينو فرستادمنقل قول:
به خود پشتيباني هم ميل زدم خيلي شاكي:19:
منم به cta.ir شکایت فرستادم ولی به matma.ir هرکاری کردم نشد