سلام بچه
من تازه کارم میخواستم ببینم میشه fifa11 آپدیت کرد؟:41: راستی من اینترنت adsl دارم ببینم میشه با اون کاری کرد که از اینترنت آپدیت بشه مرسی از جواب شما
سلام بچه
من تازه کارم میخواستم ببینم میشه fifa11 آپدیت کرد؟:41: راستی من اینترنت adsl دارم ببینم میشه با اون کاری کرد که از اینترنت آپدیت بشه مرسی از جواب شما
سلام دوستان
امروز تو داشتم تو اسبابای مغازه رفیقم میگشتم که چشمم به یه وسیله افتاد ! یه وسیله ایی که هارد کامپیوتر رو به هار اکسترنال تبدیل میکنه یه قاب داره که هارد توش قرار میگیره با یه ترانس و یه کابل usb امروز اووردمش یه هارد 60 قدیمی رو امتحان کردم کار داد بعد گفتم بزنمش به xbox ببینم چطور میشه ؟
الان که زدم خود کنسول فرمتش کرد 16 گیگش کرد بعد یه بازیو نصب کردم روش یه 15 دقیقه ای طول کشید بازیه نصب شد روش :18::18: یعنی الان من بازیو از هارد بازی میکنم ؟ میشه همچین چیزی ؟ شمایی که کنسولت هارد داره چطور میفهمین بازی داره از هارد اجرا میشه ؟
نمیدونم واقعا از هارد داره اجرا میشه یا از درایو کنسول
لطفا کمک کنین
سلامنقل قول:
خوب اینکه چیزه جدیدی نیست!!:31:
اگه بازی نصب شده باشه روی هارد زمانی که بازی رو اجرا میکنید خودش از روی هارد اجرا میشه !! نشونش هم اینه که درایو فقط چند ثانیه (در هنگام ورود به بازی) کار میکنه و بعد دیگه کار نمیکنه و صدایی نمیده! چون بازی از روی هارد داره لود میشه! هارد اکسترنال هم فقط از 16 گیگش میتونین برای نصب بازی ها استفاده کنید! البته روشی هست که میشه فضاش رو به اندازه فضای هاردتون افزایش بدین.
سلام , دیروز دستگاه رو بردم یه مغازه که درایو رو آپدیت کنه , امروز رفتم دستگاه رو بگیرم گفت مگه دیروز نبردیش :o
خلاصه اشتباهی دستگاه منو داده یکی دیگه :| , نه شماره تلفنی هم از طرف گرفته نه چیزی ...
بعد از کلی صحبت هم قرار شد فردا یه زنگ بزنم ببینم طرف رو پیدا کرده یا نه ...
آخرم گفت اگه پیدا نشد دستگاه اونو میدم بهت ...
خواستم ببینم چیکار کنم ؟ اگه دستگاه طرف رو بیارم مشکلی پیش نمیاد ؟!
موقعی که خواستم بفرشم X360 رو تهمت دزدی بودن و اینا بهمون نزنند ؟!
اینم از شانس ـه **** من !
با سلام میشه اسم وسیله رو بگید ؟میشه بگید از کجا باید تهیه کنمنقل قول:
سلامنقل قول:
عجب بدشانسی!
والا چی بگم!! من اگه جای شما بودم میگفتم یا کنسول منو میدی یا باید یه نو جاش بهم بدی!!
آدمی که اینقدر گیجه و جنس مردم رو اینجوری میده به کس دیگه باید فکر عواقبش رو هم کنه!!
البته اگه اینجوری که میگه باشه و به جای کنسول دست دوم به کس دیگه نفروخته باشه شخصی که دستگاه رو اشتباه برده خودش متوجه میشه و کنسول رو بر میگردونه!
در مورد اون کنسولی هم که میخواد به جای کنسول خودتون بهتون بده نمیشه قضاوت کرد و ندیده نظری روش داد ولی اگه قرار شد اونا بر دارین یه مهلت تست 48 ساعته ازش بگیرین و تمام جوانبش رو تست کنید!
اما من اگه جای شما بودم همون مورد اول رو مدنظر میگرفتم!
حالا کاریه که شده ولی آپدیت بیشتر از 20-30 دقیقه طول نمیکشه.بهتره ببرید پیش یه نفر که همون موقع جلوی خودتون آپدیت کنه........نقل قول:
سلام , دیروز دستگاه رو بردم یه مغازه که درایو رو آپدیت کنه , امروز رفتم دستگاه رو بگیرم گفت مگه دیروز نبردیش :o
خلاصه اشتباهی دستگاه منو داده یکی دیگه :| , نه شماره تلفنی هم از طرف گرفته نه چیزی ...
بعد از کلی صحبت هم قرار شد فردا یه زنگ بزنم ببینم طرف رو پیدا کرده یا نه ...
آخرم گفت اگه پیدا نشد دستگاه اونو میدم بهت ...
خواستم ببینم چیکار کنم ؟ اگه دستگاه طرف رو بیارم مشکلی پیش نمیاد ؟!
موقعی که خواستم بفرشم X360 رو تهمت دزدی بودن و اینا بهمون نزنند ؟!
اینم از شانس ـه **** من !
چی بگم والله !
فروشنده میگفت اونی که اومده کنسول رو بگیره بهش صد بار گفتم شما آقای ( __ ) هستید ؟
اونم گفت آره ( معلوم نیست کَر بوده یا ... ) , اینم X360 منو داده اون !
خلاصه یه ساعت اومده با دوربین مدار بسته گشته طرفو نشونم داده و ...
ولی خودم میدونم این مغازه داره اشتباه کرده / اونو موقع که کنسول رو داد طرف سرش خیلی شلوغ بود ...
شهاب زیاد بهش گفتم , میگفت باوو طرف گفته من آقای ( اسم من ) هستم ... من از کجا بدونم !نقل قول:
اما من اگه جای شما بودم همون مورد اول رو مدنظر میگرفتم!
منم حال نداشتم زیاد حرف بزنم خوابم میومد ...
ممنون , حتما بهش میگم ...نقل قول:
در مورد اون کنسولی هم که میخواد به جای کنسول خودتون بهتون بده نمیشه قضاوت کرد و ندیده نظری روش داد ولی اگه قرار شد اونا بر دارین یه مهلت تست 48 ساعته ازش بگیرین و تمام جوانبش رو تست کنید!
تا فردا یه زنگ بزنم بهش ببینم چیکار کرده ...
بزن تو گوش طرفو ازش یه کنسول آک بگیر.نقل قول:
باید طرفو بچزونیش:20:انقدر بهش فشار بیار تا یه آک بهت بده
اگه یهو عکسایی که کینکت ازت گرفته دست طرف بیوفته چی؟اگه عکس خانوادگیت توش باشه چی؟اگه کینکت هم نداری بهش بگو دارمو طرفو بیشتر بترسون
خلاصه باید حقتو از حلقومش بکشی بیرون.اصلا هم کنسول اون یکیو نگیر.
ببینم چیکار میکنیاااا..............:5:
پس زیادی شگفت زده شدم:31: اخه شنیده بودم که فقط هارد لب تاپ بهش میخوره و هارد لب تاپ هم گرونه و از این حرفا ولی فکر نمیکردم با یه هارد معمولی هم کارم راه بیوفته:8: یعنی با 10 تومن کارم راه افتاد دیگه لازم نیست 50 - 40 بدم پول هارد کنسول:46:نقل قول: