احتمالا اقا مهدی یا از سرور های شاتل استفاده می کنند که تو ایران هستند مثل اکسپرسنقل قول:
یا از وی پی ان ایرانی:n06:
Printable View
احتمالا اقا مهدی یا از سرور های شاتل استفاده می کنند که تو ایران هستند مثل اکسپرسنقل قول:
یا از وی پی ان ایرانی:n06:
قطعی پی در پی شما هم این مشکل رو دارید الان؟
خیر واسه من اوکیهنقل قول:
سلام عزیز اگه میشه روششو به ما هم بگونقل قول:
دوستانی که اطلاع دارن، دو مگ نامحدود که ماهی 400 هزار تومنه دقیقا چه مقدار ریت دانلود میده؟؟ و آیا تضمین شده هست تو ماه حتی اگه یه ترابایت هم باش دانلود بشه سرعتش ثابت ثابت باشه؟
فکر نکنم کسی تاحالا سراغ این سرویس رفته باشه:n02: :n19:نقل قول:
من از ساعت 6 که وصل شدم تا الان نه سایت باز میکرد نه دانلود میکرد :n24:
آقا برا سرعت بالا 128 کارت دانشجویی کس دیگه ای رو ببریم مشکلی داره ؟
اصلا میشه بدون اینکه کارت و اینا ببریم از تو خود سایت سرعت بالای 128 تمدید کنیم ؟ بعدا قطع نمیکنن ؟
دوستان جدیدا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ترکونده ........
من الان پارس انلاینم .پارس انلاین خیلی شلوغ شده کیفیت سرویس دهیش خیلی پایین اومده و بیشترین مشترکای ADSL رو داره
اما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ترکونده ........ جدیدا خیلی سرویس های مقرون به صرفه و با سرعت عالی میده
... اما نمیدونم مقطعی هست فقط برای بازار گرمی هست تا مشتری جمع کنن یا کلا اینطوری هستند .
سرعت روزانه و شبانه دقیقا یکی هست . شبانه از ساعت 2 تا 5 صبح رایگان هست .
با سرعت 128 شبی حداقل حداقل 2 گیگ دانلود دارید .
با سرعت 256 شبی حداقل حداقل 4 گیگ دانلود دارید .
و با سرعت 512 شبی حداقل حدقل 5 گیگ رو دانلود دارید .
1 مگ هم دیگه نو و نپرس حداقل 6 گیگ شبی
الانم تو تاپیکش تبلیغات منفی میکنن که نکنه مشتریاش زیاد بشه و کیفیت سرویس دهیش پایین بیاد ...:n02:
من فعلا پارس انلاینم قراردادم تموم شه میرم به مدت ازمایشی از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرویس میگیرم و از ترافیک دریافتی شبانه عکس میزارم براتون .
محدود شدن هم نداره و هر شب میتونی با سرعت مشخص دانلود کنید .
فعلا ........
:n08:نقل قول:
دوست عزیز حالت خوبه؟! چه خبرا؟!
مطمئنی در مورد های وب داری صحبت می کنی؟! عزیز جان سرعت سرویس های شبانه های وب اکثرا روی 2 مگ قفل شده. یعنی شبی بین 2-2.5 گیگ می شه گرفت نهایت.
دوستان من چند تا از کامنت ها رو خوندم شاخ درآوردم!
یعنی جدیدا پارس آنلاین سرویس های 128 خودش رو اگه خط بکشه رو 9 مگ میبنده؟
بعد سرعت کامل 1 مگابایت بر ثانیه هم میکشه با 128؟ این تو تهران با همون سرویس حجمی 128 قابل دسترسی هست؟ شبانش چجوریاس؟با سرور ایرانی شبی چند گیگ دانلود میشه کرد تهران ؟
مرکز مخابراتی پاسداران هستم