نویز که زیاد نداری.فقط کیفیت یکم بالا نیست میشه گفت خوبه تازه 11 بود .مشکل ساز نمیشه چار 4 مگ خوب بیار رو 8 یا 7 مگ بیار .ولی خوبهنقل قول:
Printable View
نویز که زیاد نداری.فقط کیفیت یکم بالا نیست میشه گفت خوبه تازه 11 بود .مشکل ساز نمیشه چار 4 مگ خوب بیار رو 8 یا 7 مگ بیار .ولی خوبهنقل قول:
الان یادم نیست که همش در حال دانلود بود یا نه ولی نه سرعت دانلود اونِ که du meter گوشۀ دست راست پایین نشون میده.نقل قول:
دوستان لطفا جواب پست من و هم بدین...نقل قول:
چرا این همه تفاوت سرعته بین سرویسا و شهر های مختلف؟؟؟
دوست زاهدانی نداریم اینجا که پارس آنلاین داشته باشه؟؟؟
سلام دوست عزیز...نقل قول:
شما در تایم رایگان سرعتتون از سرور داخلی(مثل میهن دانلود /سافت گذر و...) چقدر هست؟
اگر سرعت سرور داخلیتون بالا هست بهم بگید یه روش بهتون میگم که سرعت سرور خارجیتون بالا بشه.
سلامنقل قول:
ممنون ميشم اين روشتون رو به من هم بگيد ، هر روز بعدازظهر سرعت سرور خارجي خيلي پايين مياد اما سرورهاي داخلي مشكلي ندارن.
سلام.منم شاتل دارم همین مشکل باسرورخارجی دارم.ممنون میشم کمکم کنین.میخواستم بیام شمت پارس.شاتل دیگه رواعصابهنقل قول:
نقل قول:پخ شد...نقل قول:
دوستان اشتباه نکنید!به نظر من شاتل خیلی از پارس بهتره...منم تا هفته قبل پارس بودم .اما متاسفانه پارس برام خیلی افتضاح بود...
از طریق این روشی که من میگم دارم شاتل رو دور میزنم و مشکلی تا الان نبوده!
اینم نتیجش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
داداش میتونی روشش رو به منم بگی؟
در راستای این کار خیر خواهانه اگه امکانش بود این روش رو به منم بگید :n12: سپاس فراواننقل قول:
سلامنقل قول:
دوست عزیز من زاهدان هستم و پارس آنلاین دارم
3 ساله از پارس سرویس دارم
بستگی به منطقه و نویز خط داره در کل بد نیست
بعضی وقتها شبی 5 گیگ دانلود دارم ولی بعضی وقتا از 2 گیگ بیشتر نمیشه