آقا امشب چند بار به طور کامل قطع شد سرویس ولی از نظر سرعت ترکوند. دانلود شبانه روی 1.05 مگ بود در اکثر مواقع.
مثل اینکه داشتند یه تغییراتی رو توی شبکشون اعمال می کردند.
Printable View
آقا امشب چند بار به طور کامل قطع شد سرویس ولی از نظر سرعت ترکوند. دانلود شبانه روی 1.05 مگ بود در اکثر مواقع.
مثل اینکه داشتند یه تغییراتی رو توی شبکشون اعمال می کردند.
اینا که شما گذاشتی اگه همش درحال دانود باشه باشه بایدسرعت دانلودت 2180MB باشه که یعنی خطتت باید 16 مگ بسته شده باشه و تازه بکشه ک تقریبا محاله!!!!نقل قول:
پس چرا ما نامحدودها رو روی 9 مگ نمیبرن؟
مال من روی همون 4 مگ هستش
نامحدود چه طرحی؟نقل قول:
برای اینکه خونه خراب میشن :n02::n06:
من یه هفتست امدم پارس آنلاین بخدا بیچارم کردن اینترنتی سفارش دادم زنگ زدن گفتن واسه مخابرات شما فقط 3 ماه 6 ماه داریم منم چون دانلودم زیاده 512 ماهی 30 گیگ برداشتم خداییشم 2 روزه بهم دادن اما سرعت دانلود یعنی بیچارم کردن شب که کلا هیچی از ساعت 2 تا 5 رو 30kb از ساعت 8 تا 9 سرعتم فقط خوبه میره رو 700 800 بد از اون دیگه کلا 90 110 باید چیکار کنم من؟مودم خطم ایراد نداره واقعا پشیمون شدم خیلی تعریف شنیده بودم ار پارس آنلاین ولی... حالا من موندم 3 ماه 90 گیگ با این سرعت
:confused::confused::o:banghead::mad:
سلام دوستان وضعيت خط من چطوره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بد نیست خوبهالبته نویزت با این پهنای باند خوبه کیفیتت هم میشه گفت خوبهنقل قول:
من که 128 نامحدود دارمنقل قول:
چرا خونه خراب شن؟ من سرعتم خیلی متغیره تا 200 هم میره
نمیدونم نوشته با سرعت 1/5 مگ یعنی چی؟ تقسیم بر چند میشه تا سرعت دانلود در بیاد؟
تقسیم بر 8 ببین الان حداکثر سرعت رو 200 اصلا نیازی نیست رو 9 ببیندن که کلا نویزتم میره بالا 9 مگ برا محدودا خوبهنقل قول:
بعد از 1 ساعت : نويز خطم عاديه؟ اگه در آينده برام مشكل ساز ميشه بگيد بيارم رو 4 مگ
يك ساعت بعد :