جدیدا یه کاری میکنن سرعت testmy.net بالا میره... از testmy.net تست میکنید فکر میکنید سرعت تک کانکشن بالاست ولی در واقع 10 کیلوبایته :n09:نقل قول:
از این لینک هم شاید خوب باشه:
Printable View
جدیدا یه کاری میکنن سرعت testmy.net بالا میره... از testmy.net تست میکنید فکر میکنید سرعت تک کانکشن بالاست ولی در واقع 10 کیلوبایته :n09:نقل قول:
از این لینک هم شاید خوب باشه:
دوستان هر چقدر سرعت تک کانکشنتونه راضی باشید من تک کانکشنم 7 کیلو بایته اونم با نت مخابرات
+
این سرویس شهاب نیم مگ چرا اینقدر گرون شده ؟ قبلا 17 تومن بود ...
اصلا قانون خاصی برای تعرفه های پیشنهادی isp ها هست یا نه ؟ یا هرکی دلش خواست میتونه یک شبه تعرفه هاشو دو برابر کنه ؟:n21: 500 مگ 30 تومن ؟؟؟
سلام
اپلود سنتری وجود داره که سروراش رو اسیاتک باشه و قابلیت ریموت اپلود داشته باشه؟
قیمت سرویسها یه بخشیش مربوط به قیمت حجم ترافیک ماهیانهاشه. مابقیش برای پهنای باند اسمی سرویس، هزینه اشتراک و یه بخشی هم سود خود شرکته.نقل قول:
البته فرمول مشخصی نداره اما سقفش قاعدتن بر اساس بخشنامههای سازمان تنظیم مقررات تعیین میشه. حالا در بعضی موارد شرکتها برای جذب مشتری قیمت رو کمتر میدن و از روشهای دیگه سودشون رو تأمین میکنن. آسیاتک هم از یه سرویس 10مگابیتی با 0.5 گیگ حجم انتظار درآمد از محل فروش گیگ اضافه داشته دیده کاربرا این سرویس رو فقط به خاطر شبانه میگیرن. حالا اومده گرونش کرده تا اختلافش با سرویس 10 مگابیت 10 گیگ جوری بشه که برای کاربرا دیگه صرفه نداشته باشه.
فری آپلود و آپلودبوی از نظر من بهترینننقل قول:
شما مودم به دوشاخ مخابرات وصله؟ یا از سیم کشی داخل منزل مودم رو زدین به خط تلفن؟ ایا رو خطی که نت دارید تلفن دارید؟ ایا از میکروفیلتر استفاده میکنید؟ در صورتی که تلفن رو خط دارید حتما میکروفیلتر باید استفاده بشه چون جلو نویز رو میگیره من پارس انلاین دارم از دوشاخ مخابرات یک سیم میره به اسپلیتر از خروجی اسپلیتر یک سیم میره به میکروفیلتر از خروجی میکرو فیلتر میره به تلفن که رو همون خط هست لازم به دکرم که از دوشاخ مخابرات تا اسپلیتر 40 سانت فاصله هست از خروجی اسپلیتر تا مودم 10 سانت فاصله بعد خروجی که واسه میکروفیلتر که فاصلش50 متر هست هرچی اسپلیتربه دوشاخ مخابرات و مودم به هم نزدیک تر باشند کیفیت خط بهتر میشه اینارو خودم تست کردم و تجرذبه شخصی بودنقل قول:
منم 3 روزه همین مشکلو دارمنقل قول:
پینگ و تک کانکشن عالی ولی صفحات یا باز نمیشن یا خیلی خیلی کند لود میشن
وقتی هم از فند شکن یا حتی وی پی ان داخلی استفاده میکنی همه چیز نرمال میشه
احتمالا یا کل اینترنت خوزستان مشکل داره یا اینکه آسیاتک توی خوزستان مشکل داره
اینم تست الان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی با این پینگ و سرعت , اسپید تست رو طول میکشه تا باز کنه و جالب تر اینه که p30world خیلی دیرتر از اسپید تست لود میشه با وجود اینکه خیلی سبکتره
--------------------------------------
اینم تست تک کانکشن با قند شکن خارجی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بدون قند شکن با این سرور سرعت رو خیلی پایین میزنه و حتی خود سایت testmy بزور لود میشه
نهنقل قول:
من نویز رو به مسخره گفتم
پینگ و سرعت عالیه!
سلام
دوستان چند سوال داشتم
۱. وقتی سرعت رو روی ۱۰ مگ می بندن فرقی نداره که ما چه سرویسی مثلا چالاک ۲۵۶ یا چلچله ۵۱۲ و الی آخر رو بگیریم؛ درسته؟ (جدای موضوع حجم ترافیک)
۲. یه سرویسی که شبانه رایگان داشته باشه٬ تو اون ساعات٬ سرعت دانلود از سایت uploadbaz چند کیلوبایت میزنه idm؟
1.سرعت سرور اسیاتکی هیچ تفاوتی نداره / سرعت بقیه سرورهای با توجه به سرویس محدود میشه مثلا 128 روی 2 یا 512 روی 4 / ضریب شیرینگ در ساعات اوج مصرف روی سرویس های پایینتر بالاتره و طبیعتا شما حق اعتراص ندارینقل قول:
2.با توجه به گیت وی امکان داره سرعت سرور اسیاتکی ازاد باشه و یا نباشه . اگه سرعت از سرور اسیاتکی ازاد باشه از حامی تا شهاب هیچ تفاوتی در سرعت دانلود از سرورهای اسیاتکی نیست و همشون روی 1.3 مگ هستند ولی سرعت سرور های غیر اسیاتکی برای حامی 16 و برای شهاب نهایتن 500 هست
نکته : اگه سرعت ازاد نباشه با توجه به شانستون سه حالت داره (شهاب) : 256 / 256 یا 500/500 یا 500 / 256
برای بقیه سرویس ها به ترتیب
16/16
32/32
64/64
100/100
130/130
180/180
و نکته اخر اینکه این سرعت برای سرویسهایی که 2 ساعت شبانه رایگان دارند بیشتره
یعنی 512 و 4 مگ نیم چاشت به ترتیب 120 و 500 سرعت دارند
ویرایش : برای اینکه گیت ویت رو بفهمی باید از کسی که در مرکز مخابراتی شما از اسیاتک سرویس داره سوال کنی چون به احتمال قریب به یقین گیت وی شما همون خواهد شد
LG G2