خیر آی پی ولید نمیده.نقل قول:
Printable View
خیر آی پی ولید نمیده.نقل قول:
سلام
من 4G ایرانسل دارم با پینگ 130 از سرور 4.4.4.4 و سرعت دانلود 5 مگ در ثانیه
مودم هم E3372 هست
ولی مشکلم با تاخیر در بازگشایی سایت ها هست . مثل همین سایت پی سی ورلد که با هر کلیکی مرورگر حدود 4 ثانیه لودینگ میکنه و بعدش صفحه شروع به بارگزاری میکنه !
البته این مشکل رو با همه سایت های ایرانی و خارجی دارم
ولی وقتی از V P N استفاده میکنم هیچ تاخیری مشاهده نمیشه . بنده در تنظیمات شبکه کامپیوتر چندین سرور DNS مختلف رو هم تست و جایگزین کردم ولی تفاوتی مشاهده نشد
میخواستم ببینم این مشکل رو چطو باید حل کنم ؟
مقدار MTU رو داخل مودم تغییر بدین و مجدد تست کنین
اگه 1500 هست کمترش کنین
اگه 1500 نیست بزارین 1500
نقل قول:
MTU تو کدوم قسمت مودم E3372 هست؟نقل قول:
بنده که پیداش نکردم.
مودم شمارو ندارم مننقل قول:
اما تو اکثر مودمها هست
تومودم هم نبود تو ستینگ خود کامپیوتر هم میتونین تغییر بدین با توجه به سیستم عاملهای مختلف فرق میکنه کجاش
نقل قول:
به نظر من این به شبکه ایرانسل برمی
گرده و کاریش نمیشه کرد . همون وی پی بهترین راه کاره. شبکه باید آپتیمایز بشه تا درست بشه
اين مشكل از سيستم ايرانسل نيستنقل قول:
اين مشكل سر روتر ها و hop
هاي سر مسير زيرساخته كه درخواست رو كشش ميدن !
اين مشكل هم تنها براي اين اپراتور نيست اكثرا اين داستان رو دارن
شما وقتي به وي پي ان وصل ميشين انگار به يجا وصلين و همه درخواست ها از يجا ميرزن ولي بدون وي پي ان بايد تفتيك بشه سرور خارجيه يا داخلي و هزارتا داستان ديگه!
خلاصه این ضعف زیرساختی هستش
Sent from my iPhone using Tapatalk
منظور بنده این بود که از دست ایشون کاری برنمیادنقل قول:
حالا مقصر ایرانسله یا زیرساخت کشور اهمیتی در حل مساله نداره
ضمنا من با 4 جی ایرانسل مشکل باز کردن صفحات ندارم و جدای از روترها و ... تعداد یوزرهای دکل و تراکم جمعیتی هم می تونه موثر باشه
خودمم همین فکر رو میکردم ولی یه چیزی منو به شک انداخته که از تنظیمات سیستم باشه !نقل قول:
تست های زیر انجام شدن :
1 - سیمکارت رو با گوشی موبایل استفاده کردم و به شبکه 4G وصل شدم از طریق گوشی همچین تاخیری وجود نداره
2 - اینترنت گوشی رو با هات اسپوت منتقل میکنم به کامپیوتر این تاخیر بازم به همون شکل وجود داره !
3 - مودم E3372 رو وصل کردم به مودم وایفای و اینترنت 4G رو با وایفای به اشتراک گذاشتم و گوشی و کامپیوتر رو بهش وصل کردم . با کامپیوتر تاخیر وجود داره اما با گوشی تاخیرر وجود نداره !
4 - احتمال داده شد که مشکلی در تنظیمات شبکه کامپیوتر وجود داشته باشه ! با 2 لپ تاپ مختلف تست شد و هر دو همان تاخیر را داشتند !!
نتیجه : این تاخیر فقط بر روی کامپیوتر وجود داره !
راه حل چیه ؟
مودمی که اون روز باهاش تست رو گذاشتم ، tp-link m7350 بود . یه تست هم امروز گرفتم با lh92 انلاک شده که سرعت بالای 6 مگ هم میرسید . مثل این که واقعا دکله یه چیزیش شده :n04:نقل قول: