تماس گرفتم با واحد فروشمون نمایندگی گفت همین fmc بخواید داریم ولی باید ۶ ماهه یا سالیانه بگریدنقل قول:
حجم این سرویسام کمه ۴ گیگ
الان این خیلی به صرفه است واس من دیگه از شر حجم خریدن خلاص میشم
Sent from my iPhone X using Tapatalk
Printable View
تماس گرفتم با واحد فروشمون نمایندگی گفت همین fmc بخواید داریم ولی باید ۶ ماهه یا سالیانه بگریدنقل قول:
حجم این سرویسام کمه ۴ گیگ
الان این خیلی به صرفه است واس من دیگه از شر حجم خریدن خلاص میشم
من نفهمیدم فرقش با fmc چیه؟ حجم 4 گیگ ماهانه و داخلی و سرعت نامحدود که مثل هم هستن. پس مشکل چیه؟نقل قول:
fmc رو اگه 2 ساله هم بدن من میگیرم. چه بهتر.
نه دیگهنقل قول:
تو سرویس مکس زمان بهمن ماه که ارایه میداد استانه مصرف یا اینطور چیزارو نداشت حتی من بعضی اوقات از شاتلند اپارات و سرور وی پی ان از شاتل داشتیم میترکونیدم ولی باد زد زیرش بردش
خریتی که کردم نکردم زنگ بزنم نمایندگی منم سالیانه مکس روبگیرم
این سرویس FMC که الان داره میده در اصل همون مکس قبلا هست ولی با این تفاوت که داخلیش هم استانه مصرف داره و ی حد داره دیگه نمیشه ترابایتی ازش دانلود کرد
چه جوری ترا بایتی با سرویس داخلی دانلود میکنی !نقل قول:
ینی اپارت و شاتلند انقد کاربردیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مصرف رایگان 4 روز قبل سرویس مکس تموم شه
مشتی هر بازی ps4 نزدیک 50 70 گیگ حجمه
هرکیم شاتلند هرچی میذاشت میزدم دانلود
مصرف منصفانه داخلی fmc مگه چقدره؟ بسته شاتلند قبلا 5 ترا بود که 100 گیگش برای سایتای داخلی قابل استفاده بود.نقل قول:
مکس نامحدود واقعی بود ولی از حجم داخلیش خبر ندارمنقل قول:
حیف شد منم همین سرویس مکس دارم پارسال یکساله گرفتم آخر بهمن تموم میشه کاش دو ساله گرفته بودمنقل قول:
دوستان شاتلی، پورت های پِروکسي Mtproto هم کلا برای شما بسته شده؟.
Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk
خیر ... غیر قابل بستن هستش.. و به خوبی کار میکنه...نقل قول:
سلام.
من میخوام اینترنت بخرم.
سرعتش چطوریه؟؟ مثلا 1 مگ بخرم، سرعتش مث پارس انلاین واقعیه؟؟؟ یا سرعتش ازاده؟؟
بعد مشکلی که هست توی توضیح سایت هست. واقعا اینجوریه؟؟؟
یا فقط همین سرویس 3 ماهه 512 اینجوریه؟؟؟
توضیح سایت:
سرویس سه ماهه با سرعت ۵۱۲ که هر ماه ۲۵ گیگابایت ترافیک منصفانه دارد، نمیتواند ۷۵ گیگابایت را در ماه اول استفاده کند بلکه در ماه اول بعد از مصرف ۲۵ گیگابایت، سرعت سرویس به حد قانونی مندرج در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تغییر میکند
منم تو کف همینمنقل قول:
با سلام دوستانی که سرویس شبانه شاتل دارن استفاده میکننئد توضیح میدن چطوریاست چقدر در ماه میشه دانلود کرد و میزان دان خودشونو در ماه با توجه به سرویس شون توضیح بدن ممنون میشم ؟؟؟؟؟؟؟
من حدود 150 گیگ در شب مصرف دارم بغیر از روزانه میتونه این سرویس شبانه این عدد پوشش بده :n05:
سلام
بستگی به سرعتت داره، ولی نامحدوده و هر چقدر که بخای میتونی دانلود کنی، هیچ محدودیتی من ندیدم تا حالا
شما سرویسی که داری چیه و چقدر در ماه دانلود داری ؟؟نقل قول:
من قبلا چند سال پیش شاتل داشتم که خوب بعداز حد معینی اون موقع حدود 40 گیگ بود محدود میشدی الانم احتمالا همین طوره اما مکانیسمشو جدید ا نمیدونم چطور شده برا همین این سوال کردم که دوستانی که در حال استفاده ان بتونن توضبح بیشتر بدن
سلام دوستان شاتلی عزیز سوالی داشتم
برای شما اینستاگرام بودن فیل تر ش کن عکس ها و ویدو ها رو باز میکنه ؟ برای من باز نمیکنه. چک کردم دیدم عکس و ویدو ها اینستاگرام روی url فیسبوک قرار گرفته برای همین باز نمیکنه
برای من مشکلی نداره ،همین الان تست کردم.نقل قول:
سلام برای من این مشکل وجود دارهنقل قول:
و گاهی اوقات اینستاگرام اصلا ن پیج باز میکنه ن اصلا عکسی میاد بالا
ولی همیشگی نیست رو نت های دیگه هم همینطوره
من از دی ان اس خارجی استفاده میکردم همینطور بود ولی برگشتم رو دفالت شاتل اوکی شدنقل قول:
ربطی نداره رو نت همراه هم واس من اینطورهنقل قول:
و من هم از دی ان خود شاتل استفاده میکنم هیچ ربطی به دی ان اس نداره
سرویس Fair8192nfg-1 رو دارم.چند ساعتیه سرعت دانلودم نصف شده.قبلاً با idm تا یک مگ دانلود داشتم اما الآن رسیده به 600 یا 700 کیلوبایت.شاتل میگه علاوه بر اینکه امروز یه مشکلاتی داشتیم اینو هم در نظر بگیرید که سرویستون 8 هست و این سرعت خوبه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مصرفم بالا بوده این چند روزه.محدودم نکردن؟
کاری باید انجام بدم؟
وضعیت خط رو ۷ مگ آپ شده و کشش ریت ۸ مگ رو نداره بخاطر همین سرعت رو پایین احساس کردین در مواقع دیگه که نویز خط بهتر میشه ممکنه خط کامل ۸ مگ آپ شده و سرعت تا ۱ مگابایت رو تجربه کنیدنقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
سلامنقل قول:
شاتل هیچ محدودیتی اعمال نکرده.مشکل از دیتاریت شماست که کم شده .یادتون باشه که شما هیچ وقت نمیتونید به اندازه ی داون استریمتون پهنای باند بگیرید .مثلا اگر شما 8 مگابیت بخواهید باید خطتون بالاتر از 8 مگ بسته بشه ولی الان خط شما روی 7 مگ هست که با تستی که گذاشتید کاملا مطابقت داره.علتش کم شدن مکس ریت خط هست .
اینطور که من از حرف شما فهمیدم پس adsl تو ایران البته بالاتر از 16 مگابیت نمیشه.درسته؟برای سرعت بالاتر باید رفت سراغ 4G که اون هم هزینش خیلی زیاده و تازه سرعتش هر جایی فرق می کنه.مثلاً من از ایرانسل تو یه شهری سرعت 5 مگ هم گرفتم اما جای دیگه سرعتم به یک هم رسیدهنقل قول:
نت من تا 50 روز دیگه یکسالش تموم میشه و حجمی هم هست میخواستم بدونم بعد تموم شدن باید بیام رو این سرویسای جدید به اصطلاح غیر حجمی!!! یا پیشنهاد جدید یکساله برام میاد باز؟
این سرویس یکساله fmc وا قعا رو سرعت 512 هست یا محدودیت سرعت نداره ؟ اگه سرعتش بازه رو یه خط دیگه بگیرم واسه شاتلند:n09:
واقعا اگر فلان شرکت همیشه ادعا میکنه خط کاربرهاشون کشش نداره و پهنای باند شرکت خیلی بالاست و دوست دارن همیشه به کاربرهاشون اینترنت با سرعت و کیفیت بالاتر ارائه بدند خب کافیه یک لینک وایرلس مستقیم ازشون بگیرین تا متوجه بشین اونها باز هم سرعت و کیفیت پایینتر بشما میدهند و دوباره ادعا میکنند بخاطر نویز و کوفت و مسائل خاص دیگریست
مخصوصا اینکه کاربر تجربه استفاده از لینک وایرلس تا فاصله بیش از 3 کیلومتر با سرعت و کیفیت بدون افت را داشته باشد باز هم زیربار نمیروند
من همین الان دارم از لینک وایرلس شاتل هم استفاده میکنم و کاملا کیفیت داره... فاصله هم کاملا هست... اما نه افتی داشته نه مشکلی داشته...نقل قول:
بله شرکت متاسفانه مشکل پهنای باند داره من یکی از مشترکین سرویس وایرلس شاتل هستم با فاصله 800 متری از دکل اصلینقل قول:
ساعت های کم ترافیک پینگ خارجی 88-92 اما ساعت های پرترافیک پینگ از 115-200 متغییر ه و ccq وایرلس هم افت 10% رو داره ! با پشتیبانی فنی شونم صحبت کردیم اما متاسفانه هنوز مبانی ساده وایرلس و ccq و کیفیت لینک هم بلد نیستن. در جواب اینکه چرا ccq 10% متغییر در ساعت پرترافیک گفت که ببینید شما دانلود کنید اگر ccq بالای 90 اومد پس مشکلی از ما نیست و کیفیت خوبه در حالی که اعتراف نمیکنند که ما مشکل پهنای باند و تعداد اکسس پوینت ها و بک بون های پوکیده عهد قاجار داریم
متاسفانه تو این مملکت قبول و اعتراف کردن به ضعف مدیریت برای آقایون بسیار سخت و یک جورایی توهین تلقی میشه
تکراری حذف شود
خب خدارو شکر که دکلی که شما بهش متصل شدی یوزر های کمتری داره اما امان از اون روزی که 10-20 نفر به اون اکسس پوینت شما متصل شن اونوقت معنی افت کیفیت رو متوجه خواهی شد اما در کل من هم راضی هستم اما به درد سیستم گیم نمیخوره مخصوصا در ساعات پرترافیکنقل قول:
یه معما میگم جوابشو بگید ، چرا سرعت دانلود سرویس 8مگابیت وقتی میخریم 1 مگابایته ، ولی وقتی 16 مگابیت (که 2 برابر سرعت داره) 1.7 مگابایت سرعت دانلودشه :n02:
الان دو هفته هست پینگم رفته بالای ۱۹۰!
قبلا ۱۰۰ بود
تماس میگیرم میگن رو پروفایل گیم هست
و تا ۴۵۰ هم مشکلی نداره[emoji16]
۵۰۰بار هم دیسی کردم بلکه فرجی بشه ولی ...
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
5 الی 6 انتن شاتل وجود داره که روی همشون از 20 تا 35 نفر بهش متصل هستن و همشون مثل هم و بدون مشکل هستن...نقل قول:
مشکل CCQ رو من برای خودم حل کردم.. پهنای باند بسیار باز بود و در بعضی مواقع حتی مشکل قعطی داشتم،اول شاتل پهنای باند و فرکانس رو تغییر داد و سپس من هم TX RATE رو در آنتن UBNT از 15 به 12 تغییر دادم..از اون زمان تا به الان CCQ از 70 به 95 الی 98 تغییر کرده و کیفیت با ثباتی پیدا کردم..
دوستان من ابان ماه 96 که طرحای جدید اینترنت اومد شاتل این امکانو داد که با حدود 80 هزارتومن یک سال تمدید کنم با طرح و مشخصات قبلی یعنی فقط مبلغ شبانه رو گرفت حالا میخوام ببینم این طرح تموم شه باید از طرحای جدید استفاده کنم یا میتونم همین رو تمدید کنم؟
در سرویس ADSL فاصله مودم تا مرکز مخابراتی باعث افت سرعت میشه. در سرویس 8 مک سرعت رو روی 9 مگ میبندن تا افت سرعت جبران بشه ولی در سرویس 16 مگ سرعت روی همون 16 مگ بسته میشه (بخاطر محدودیت کشش خط) و شما شاهد افت سرعت خواهید بود.نقل قول:
نقل قول:
والا 8 مگابیت که من رفتم تو مودم دیدم دقیق روی 8192 بستن ولی همون 1 مگابایته سرعتش و نکته جالب ترش اینه خب اگه واقعا روی 16 مگابیت میبندن چرا سرعت 1.7 میده ؟ خطم هم تا 24 مگ جواب میده
الان این عکس نشون میده رو 16 مگ بستن درسته ؟ ولی چرا 1.7 مگ دانلود میده ؟:n09:
تو سرعتهای بالا افت سرعت بیشتره.نقل قول:
هر چه فاصله تا مرکز مخابراتی بیشتر و پهنای باند بالاتر باشه افت سرعت مشهودتره و معمولا در سرویس adsl شما از 85 درصد پهنای باندتون میتونید استفاده کنید.بنابراین برای سرویس 16 مگ خط باید روی حداقل 19 مگ بسته بشه تا شما سرعت کامل رو بگیرید.نقل قول:
مثلا اگر خط روی 2048 بسته بشه سرعت دانلود میشه 1.7 مگابیت و باید روی 2400 ست بشه.
مطمن باش اگر 20-30 نفر همزمان متصل بودن شما دچار مشکل میشدی چون پهنای باند خروجی هر اکسس پوینت کاملا محدوده و با اون چیزی که من میدونم از میکروتیک QRT 5 استفاده میکنند جداکثر خروجی اون هم 300 مگابیت در ایده آل ترین شرایط ه که باز هم تا اونجایی که من اطلاع دارم چون این دستگاه میکروتیک قابلیت تبدیل به دو اکسس پوینت روی یک دستگاه داره و شاتل اون رو به دو اکسس پوینت تبدیل میکنه پس حداکثر خروجی اون 150 مگابیت در بهترین و ایده ال ترین شرایط ه ! اگر بخوان به هر نفر فقط 16 مگابیت با کیفیت بدن حداکثر یوزر روی اون اکسس پوینت باید 7-8 نفر باشه !نقل قول:
عمری رو گذروندیم در راه ارتباط های وایرلسی :n02: