سلام
من گوشی 4G ندارم ولی یه دونه مودم 4G دارم
با این وجود چه طوری میشه سیم کارتمو رایگان 4G کنم و بسته اینترنت هدیه همراه اولو بگیرم
Printable View
سلام
من گوشی 4G ندارم ولی یه دونه مودم 4G دارم
با این وجود چه طوری میشه سیم کارتمو رایگان 4G کنم و بسته اینترنت هدیه همراه اولو بگیرم
وای فای کالینگ هم کار میکنه؟نقل قول:
Sent from my LG-V500 using Tapatalk
پروفایل ها درست هستند و گوشیا تنظیمنقل قول:
ولی خیر از سوی همراه اول IMS ریجستر نمیشه! فعلا همراه اول مشکل رو گردن صاب برندا میندازه ولی ایراد از خودشونه
دوستان یه بسته از این تخفیف دارهای رمضان گرفتم روز اول تمدید کنسل کردم الان پیامک میاد که با فلان بسته تمدید میشه هرچی هم کد کنسل میزنم میگه مشمول لغو تمدید نیسش! البته تو همراه من بسته تمدیدی نشون نمیده اما خب اگر تمدید کنه میره تو حسابم با توجه به ثابت بودن خطم!
کسی تجربه ای در این مورد داره؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
اسکرین شات از چه گوشییه؟نقل قول:
کار میکنه Volte یا فقط نشون میده؟؟
Sent from my LG-V500 using Tapatalk
منم همین بسته رو گرفتم هر چی لغو میزدم میگفت شامل تمدید نیست!با پشتیبانی همراه اول صحبت کردم گفت تمدید لغو شده.سیستمشون مشکل داره چون بعد از تموم شدن بسته برای من تمدید نشد.نقل قول:
مهلت بسته تموم شد تمدید نشدنقل قول:
نوشته شده توسط franchescaolsonEqP [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوشبختانه خطر رفع شد
:n02:مشتی نشون میده چیه؟ بیا من شات بدم بهت نشون نده volte رو ولی کار کنه volteنقل قول:
بعدشم گرفتی مارو؟ کار میکنه هواوی میت هست
اونایی که VOLTE دارن و فعاله لطفا بگن کیفیت صداتون چطوریه؟ در حدی هست که بشه گفت HD ?
بلحاظ منطقی اگه بخواد HD هم باشه باید دو طرف VOLTE باشن دیگه درسته؟
سلامنقل قول:
بله دقیقا درست متوجه شدید همینطور که وقتی رو شبکه ایرانسل وقتی دو طرف رو 3G هستن کیفیت بالاتری رو تجربه میکنن اینجا هم باید دو طرف روی تلفای یا VOLTE یا وایفای باشن
کیفیت صدا خب دو برابر 3G ایرانسل میشه گفت هست و هم رده کیفیت تماس صوتی فیس تایم و نرم افزارای مشابه .... هست و تقریبا صدایی واضح و شفاف رو تجربه میکنید
که هنوز تو ایران جا نیافتاده
کسی اطلاع نداره؟نقل قول:
تعویض سیم کارت به یوسیم:
با تعویض سیم کارت خود به یوسیم، ۱۵ تا ۲۰ گیگابایت اینترنت هدیه دریافت کنید.
تمامی مشترکین دائمی و اعتباری همراه اول که تاکنون اقدام به تعویض یوسیم ننموده اند، می توانند با مراجعه به دفاتر خدمات مشتریان یا فروشگاه های زنجیره ای همراه اول نسبت به تعویض سیم کارت خود اقدام کرده و ضمن بهره مندی از اینترنت پرسرعت ۴.۵G/۴G، مشترکین اعتباری ۱۵ گیگابایت اینترنت ۳۰ روزه و مشترکین دایمی ۲۰ گیگابایت اینترنت ۳۰ روزه به عنوان هدیه دریافت خواهند کرد.
پیشنهاد ویژه مشترکین دارای تلفن هوشمند:مشترکین دائمی و اعتباری همراه اول که دارای گوشی با قابلیت پشتیبانی از شبکه ۴G و یا ۴.۵G هستند، چنانچه کد پستی محل سکونت خود را به صورت پیامکی به سرشماره ۸۹۶۲ ارسال کنند، همراه اول یوسیم هدیه را به صورت رایگان از طریق پست به آدرس محل کد پستی پیامک شده ارسال خواهد کرد.نکات زیر در این خصوص حایز اهمیت هستند:
- پیش از ارسال پیامک، از صحت کد پستی ارسال شده اطمینان حاصل شود.
- یوسیم فقط برای مشترکینی که گوشی هوشمند با قابلیت پشتیبانی از شبکه ۴G و یا ۴.۵G دارند و سیم کارت همراه اول حداقل یک هفته گذشته در آن گوشی بوده است ارسال خواهد شد.
- هزینه فعالسازی یوسیم برای این گروه از مشترکین رایگان می باشد.
فعالسازی یوسیم :پس از دریافت پستی یوسیم، مشترکین باید اقدام به فعالسازی یوسیم از روش زیر نمایند:
۱. کد زیر را با سیم کارت فعال فعلی خود شماره گیری نمایند: *۱۰*۴۵*شماره سریال ۱۹ رقمی پشت سیم کارت#
۲. وارد کردن PIN ۱ یوسیمدر صورتیکه شماره سریال یوسیم و PIN ۱ متناظر با آن به درستی وارد شده باشند سیم کارت فعلی پس از یک ساعت غیر فعال شده و یوسیم جدید فعال خواهد شد.
۳. تعویض سیم کارت با یوسیم
- بسته اینترنت آلفا+، ۳۰ روزه، ۱۵گیگابایت برای مشترکین اعتباری و ۲۰ گیگابایت برای مشترکین دائمی به صورت رایگان فعال خواهد شد.
- جهت استفاده از شبکه ۴G به قسمت تنظیمات تلفن همراه خود مراجعه کرده و پس از حصول اطمینان از تنظیمات اینترنت، سرویس LTE (۴G) را نیز فعال نمایید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
در حال استفاده از نت 4جی بعد حدود 20 دقیقه دیتا قطع میشه و حتما باید تغییر شبکه بدم تا دیتا بیاد با روشن خاموش کردن نت حتی درست نمیش و ای پی ان هم درسته
مشکل کجاست دوستان؟
- - - Updated - - -
سلام دوستان
در حال استفاده از نت 4جی بعد حدود 20 دقیقه دیتا قطع میشه و حتما باید تغییر شبکه بدم تا دیتا بیاد با روشن خاموش کردن نت حتی درست نمیش و ای پی ان هم درسته
مشکل کجاست دوستان؟
اگر مظورتون برای دانلود شبانست که بله تقریبا هر ی زمانی که می گذره شبکه قطع میشه که باید نت رو یک باز خاموش و روشن کنید که درست بشهنقل قول:
البته اپ های اتومات واسه این کار وجود داره که نیاز به قطع و وصل دستی رو حذف میکنه
سلام به نظر من مشکل از خود گوشیهنقل قول:
ممنوننقل قول:
لطف میکنید برنامه معرفی کنید
اسمش یادم نیست ولی سرچ کنیند پیدا میشه راحتنقل قول:
اگه شیاومی دارین که داخل خود گوشی داره این تنظیماتو و نیاز به برنامه بیرونی نیست
برای گوشی های عادی فک کنم باید روت بشه گوشی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:
کسی از این استفاده کرده؟ سرعتش خوبه؟
با نگاهی عقلانی و ای کیو بالا اگر به قسمت نظرات همان دستگاه و صفحه مربوطه رجوع بشود با تعداد 77 نظر در نگاه اول جلب توجه می نماید اما اگر قصد رویت 77 نظر را داشته باشید تنها با 5 مورد انتخابی از اسکل اول را میتوانید بخوانید. :n15:نقل قول:
نتیجه به هوش خریدار مرتبط است.
سلام دوستان
دوستانی که از مودم جیبی وای فای دار استفاده میکنند و سرعت شون پایین هست حتما نرم افزار network cell info رو از گوگل پلی دانلود کنند و روی گوشی نصب کنند ، و بهترین نقطه از نظر آنتن دهی رو پیدا کنن و مودم رو در همون نقطه بذارن ، قدرت سیگنال در فضای بسته هم میتونه بالا باشه ، اما بدون این نرم افزار نمیشه جاش رو پیدا کرد...خودم قبل از اینکه از این نرم افزار استفاده کنم سرعتم در بهترین حالت و سر صبح با 3جی 400 کیلوبایت بود ، اما با این نرم افزار بهترین مکان با سیگنال قوی رو پیدا کردم ( فضای بسته ) و الان سر صبح سرعتم بالای 1.300 هست و در طول روز بالای 500 کیلوبایت ( بین جایی که هستم و دکلی که بهش وصلم چند ساختمان وجود داره و دید مستقیم ندارم ) .....مودم رو دقیقا در جایی که سیگنال قوی تر هست بذارید ، 2 سانت جابجایی هم روی سرعت تاثیر داره.... امیدوارم برای شما هم مفید باشه
دوستان ی سوال غیر اینترنتی
وقتی یه نفر خط یکی دگه رو ،رد تماس یا اشغال میزاره متوجه میشه که زنگ زده طرف؟؟؟ اس ام اس چی؟؟
اقا اين همراه اول واقعا افتضاحه ، در فاصله ١٠٠ متري دكلش كه فيبرنوري هست تست گرفتم اول صبح كه بار شبكه كمه سرعت بين ١١ تا ٢٠ مگابيته و از ظهر تا شب سرعتش بين ١ تا ٣ مگابيته تازه چون اينجا ايرانسل تركونده همه دارن از ايرانسل استفاده ميكنن قاعدتا بايد همراه اول خلوت تر باشه و با توجه به اينكه فيبره حداقل ٥٠ مگ بده ولي سرعت دي اس ال من از اين خيلي بالاتره ، نميدونم دوستان اين تست هاي فضايي رو از كجا ميارن.
اون سرعت ها لازم سرمایه گذاری های دیگه هم هست صرفا یک روتر ساده ۲۰۰ تومانی و فاقد ای پی پر سرعت سبب همونی که میبینی میشه اینو بدون هر چی با هم فرق داره.
ولی من همراه اولی نیستم و سرعتش آخرین باری که تو خونمون دیدم از از سه مگا بایت تجاوز نمی کرد من هم گفتم به درک و انداختمش کنار مشخص بود که محدود کردند. همون ایرانسل موندم که تا ۸ مگابایت میگیرم که بهترین دنیاست و قدرش رو میدونم و خوب بش پول میدم.
فیبر ۵۰ تا مثلا ، به کل دکل نمیده؟ فکر کنم اینطوری باشهنقل قول:
بله متوجه میشه و در دو اپراتور رایتل و ایرانسل پیامک براش میره اما همراه اول خیر پیامکی درکارنیستنقل قول:
مرسی از جوابتون،بیشتر مهم این بود که اس ام اس هایی که می فرستم بدستش میرسه بخونه یا خیرنقل قول:
.............
سلام
من کیو 6 دارم. اسمس فعال سازی برام اومد. با اپراتور هم صحبت کردم گفت مشکلی نیست و VOLTE فعاله. اما توی منوهای گوشی چنین گزینه ای ندارم. چطوری میتونم تست کنم که VOLTE nhv دارم یا نه؟
ممنونم
سلام
گوشی من این گزینه رو نداره
بله اگر شما پیامک بزنید از هم اپراتوها میرسهنقل قول:
منتها طرف بلاک کرده باشه رد تماس بده وحت متوجه نشه کی زنگ زده ..شما هم پیامک نزنی خودکار از دو تا اپراتور ایرانسل و رایتل براش میره که تماس ناموفق بوده
و اما رایتل ی خصوصیات دیگه هم داره که اگر طرف به هر دلیل جواب نداد چه از عمد چه غیر عمد و حتی در دسترش و شبکه نباشه به محض اینکه تو دسترس قرار بگیره برای شما پیامک میاد که مشترکی که تاکنون با ان نتوانسته بودید تماس بگیرید همکنون در دسترس هست:n02::n09:
برعکسش .. همراه اول هیچی نداره :n02: جز خوردن پولت. گرون بودن سیمکارتش .ایپی های مسخره ازامارات کند شدن سرعتش به تازگی ها که 600تا بیشتر نمیشه
تبلیغات بی خود مثل ولیبال از سرشماره 3690 که اصلا قطع بشو در کارش نیست جز شکایت کردن
خودم هم2تا سیمکارتشو دارم هم دائمی هم اعتباری
وقی سرعتو از 80مگابیت بیاره رو 600کیلو :n35::n34:
ای پیش مشکل داره خود به خود هر چند لحظه عوض میشه یعنی اوتو داینامیک خیلی افتضاحه این سبب بروز خیلی از مشکلات میشه سبب توقف دیتا چند ثانیه بگیر تا مشکلات متفرقه در انواع دستگاههانقل قول:
خدایش شمال مازندران اصلا اینترنت نداره همراه اول از ساری رفتیم تا تنکابون لامصب خیلی کم جاهاش فورجی و تریجی داره
وقتی شبکه رو 4g هست تماس تلفنی بگیر، اگه 4g موند و نرفت 3g فعالهSent from my LG-V500 using Tapatalkنقل قول:
دوستان آیفون 6s مدل A1688 از اینترنت 4.5 پشتیبانی میکنه یا خیر؟
دوستان این طرح اینترنت رایگان شبانه همراه اول هنوز برقرار هست؟ من سرچ کردم ولی اون صفحه از سایت همراه اول برام باز نشد
اگه منظورتون اینه که ایشون (حدس میزنم پای یه دختر وسطه :n02:) شماره شما رو بلاک کرده و هر وقت باهاش تماس میگیرین خودکار رد تماس میزنه، اس ام اس هاتون هم براش نمایش داده نمیشه و میرن تو پوشه اسپم برنامه Messaging گوشی و تا 30 روز نگهداری میشه. تا زمانی که خودش اون پوشه رو باز نکنه، محتوای اون پوشه براش نمایش داده نمیشه. حتی باخبر نمیشه که شما براش اس ام اس زدین.نقل قول:
برای من هنوز باز میشه و دیشب هم دانلود کردم اتفاقانقل قول:
نقل قول:
درود
دقیقاً منم مشکل شما رو تو شمالغرب کشور دارم.
من از طریق مودم شیائومی به نت وصل میشم. قبلاً آنتن پُر بود. الان به زور دو تا خطش پُر میشه.
بعضی موقع ها اصلاً عشقی کار میکنه. یهو میبینی آنتن کلاً رفت بعد از چند ثانیه میاد . تازه نت 3G هم نمیشه چه برسه به 4G. کلاً قاطی داره
واسه آنتن دهی روی 5-6 تا گوشی هم تست کردم ( از ساده بگیر تا پرچمدارهای اندرویدی ) روی همشون همین مشکل رو داره.
البته اینو هم اضافه کنم مشکل من از 4-3 روز پیش بوجود اومده که همراه اول اختلال داشت و سرویس دهیش درست کار نمیکرد
تو این بین سرعت اینترنت هم به شدت پایین اومده ( قبلاً با دانلود منیجر که تست گرفته بودم تا 10 مگابایت هم میرفت اما الان نهایت 400-500 کیلو بایت میشه )
سیم کارت دائمی همراه اول هم همین مشکل رو داره. اما اپراتورهای دیگه مثه قبل کار میکنن و هیچ مشکلی ندارن.
باید دوباره با پشتیبانی همراه اول (9990) تماس بگیرم ببینم مشکلمو حل میکنن یا نه
من یه سیمکارت 4g گرفتم دو ماه پیش ولی هنوز فعالش نکردم. میخوام بدونم الان باطل شده سیمکارت و باید یه سیمکارت دیگه بخرم یا نه؟