مگه ضحی نیستی ؟نقل قول:
Printable View
مگه ضحی نیستی ؟نقل قول:
اکسین :n27:نقل قول:
به پشتیبانی نگی یه دفعهنقل قول:
تخلیه کن بره نت بدون شبانه و نامحدود ارزش نداره هر دفعه هم یه جوری اذیت میکنن .....................نقل قول:
من خودم احتمالا شنبه یا یکشنبه تخلیه می کنم
من این دفعه تمدید میکنم 2مگ شاید نامحدود باشه نمیتونم از 2مگ نامحدود بگذرم حتی اگه چند روز نامحدود باشه عالی میشه البته فقط این ماه ماه بعد تخلیه میکنمنقل قول:
عزیزم کجا رفتی؟بیا سوال دارمنقل قول:
فعال سازی سرویس رزرو رو زدی یا نه؟
اسیاتک چقدر زبله از خودش مایه نمیزاره میخواد بقیه isp ها رو بدبخت کنه که فقط خودش بمونه:n09:
چطور؟ بخاطر همون حساب؟نقل قول:
بخاطر همون وي پي ان.به نظرت فعالسازي سرويس رزرو رو بزنم باز نامحدود ميشم؟نقل قول:
من الان بهش زنگ زدم،نقل قول:
گفت: نامحدود و شبانه سیاست مخابرات خوزستان هست که حذف شده :n27: داگ تو سولشون :n10:
بحث کردیم کمی، گفت محدود هست فقط، 2مگ 8گیگ میشه 36400. هر گیگ هم 3900 و ثابت هست به هر تعداد گیگ که بخری، اگر نامحدود میخوای بهتره بری پارس آنلاین و شاتل و ... ولی گرونترن.
بعدش گفت: جشنواره بنویس، سرویساش ارزونه، بعدش گفتم یک سالی هست مشتری هستم، کمی :n13: شد، گفت شنبه تماس بگیر ببین چی میگن.
حالا میخوام سرویس 2مگ 8گیگ بگیرم این ماه رو به امید همون باگ ببینم چطوریه... :n24: ریسک کنم؟ اولین باره که میخوام محدود بگیرم :n27:
اصلا فرقی نداره اگه توی IBSNG برای سرویس انتخابی نامحدود باشه اوکیه اگه نباشه هم که هیچنقل قول:
آخه این یه باگ نیست خودشون اینطوری گذاشتن
من نفهميدم يعني الان 2مگ 8گيگ و 1مگ 8 گيگ نامحدودن؟:n13:
يعني 2مگ 3گيگ نامحدود نيست؟
من میترسم الان اصلا خبری نباشه واسه من و یه سرویس 2مگ معمولی بی هیچی گیرم بیاد...نقل قول:
بگیرم به نظرتون؟:n13:
همين الان بگير اگه نامحدود بود كه منم سريع تمديد كنم 2مگ 3گيگشو بگير به احتمال زياد نامحدوده فكر كنم فوقش اگه نامحدود نبود ميري تو تاپيك اسپيد تست باهاش كلاس ميزارينقل قول:
گفت تا 10 دقیقه دیگه فعال میشه، خدا رحم کنه به من :n09:نقل قول:
اگر داغون بود وضعیت، مجبورم روی اون خط شاتل ببندم زورکی :n27:
دقت کردید یه کاربر مهمان هست ؟نقل قول:
حالا خوبه اپراتور مخابرات باشه :n09:
سروش چي شد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
برای من کم میشه، البته سرویس 2مگ گرفتم، بهتره ریسک نکنی :n27::n27:
من 1مگ ميگيرم شايد 1مگ اينجور باشهنقل قول:
من هنوزم برام اون سرویس چیز پی ان کار نمیکنه. نمیدونم چه مرگشه... نه PPTP و نه L2TP وصل نمیشن...نقل قول:
برای تو همون کانکشن shabane وصل میشه؟
نه برا من وصل ميشهنقل قول:
شايد اين temp برا من كه ضحي هستم بياد به نظرت 2مگ بگيرم يا 1مگ؟
همون 1مگ رو بگیر... اگر چیز پی ان برات کار میکنه و اونم باگ داشته باشه، اصولا نباید فرقی کنه...نقل قول:
خطم رو روی 1مگ بستن، وضعیت اینه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا شنبه که باشون دعوا کنم :n25:
يعني دان استريمتو كم كردن؟نقل قول:
حیف شد :n27:نقل قول:
بابا از این مخابرات صاحب مرده دل بکنید اَه
البته فکر کنم چون شما اکسین هستی و شارژ اتوماتیک نیست با ضحی فرق میکنه
دقيقا نگرفتم منظورتون از گرفتن اكانت براي افزايش سرعت شبانه چيه:n02:
اگه توي شب سرعت دانلود از سرورهاي خارجي خوب نيست ولي داخلي ها فول هستند! خب يه pro كسي ايراني بزنيد حل ميشه، حتي ميشه براي اينترانت ملي هم استفاده نمود:biggrin:
دقیقا منظور همین هست :n06:نقل قول:
من پینگ مخابرات رو میخوام.نقل قول:
فوقش سر اون خط شاتل میبندم.
ولی کلاه خورده را چاره چیست؟ :n09:
برای تو هم وصل میشه؟نقل قول:
این سایتش، اکانت تست هم خواستی بفرستم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره دستت درد نكنه با اكانتي كه دادي روي pptp وصل ميشه .نقل قول:
البته خب اين چيز بهتريه ، هم ميشه اين اكانت رو با اينترانت ملي آسياتك رو هم رديف كرد!
ولي گفتم ما قبلا اين مشكل رو داشتيم از پر.و.كس داخلي استفاده مي كرديم..
الان مي خواي شبانه با اين اكانت بتركوني؟
من كه سرم رو بدم حاضر نيستم سرويس محدود بگيرم(شايد بعدا مجبور شدم گرفتم :دي)
اااااااه قلبم تیر کشید مخابرات خیلی بازی کثیفی رو شروع کرده دوستان توجه کنید اپراتور های مخابرات ریختن دارن بازیمون میدن تمدید نکنید همش کلاهبرداریه:n21::n21::n21:
نقل قول:
با اینترانت 80 گیگ آسیاتک میشه ترکوند ؟ :n29:
چی کردی مگه ؟نقل قول:
رفتم تمدید کردم 2شب از شبانه(8گیگ) از دست دادم از تخلیه عقب افتادم به این امید که نامحدود بشه ولی فهمیدم که همش کلاهبرداریه مخابرات داره سر هممون کلاه میزارهنقل قول:
ریسک بود دیگه. اشکال ندارهنقل قول:
یه امضا میخواستی، ندادن به تو، گلبتم الان گرفته :n12:نقل قول:
یعنی دوستان اپراتوری میان تو تاپیک؟
چطور مال من PPTP وصل نمیشه :n13: نموده شدم هی میگه سرور Terminate کرد قبل از تکمیل اتصال...نقل قول:
قیمتش چقدره؟نقل قول:
منظورت چیه؟ الان پست هم نمیدی که ترافیکت کم نشه؟ :n09:نقل قول:
37000 تومنه
من كه نداشتم تا حالا ولي ظاهرا همه چيز درسته مجموعا با اون اكانت كه بايد بخريد حدود 45 ماهي در مياد اگه سرعت همون 1 مگ هم باشه كاملا خريدش منطقيه!نقل قول:
37000 + ؟؟؟؟ = 45000 ؟؟؟؟نقل قول:
مگه اکانته چقد قیمتشه ؟
8900 تومن نامحدود با 37000 ميشه 45900نقل قول:
باور کنید اپراتور ها میان اینجا تازه همین Saman167 هم تعداد پستهاش 10 تا هست خیلی مشکوکه
راستی کسی میدونه نمایندگی پارس آنلاین رفاتک بهتره یا دفتر مرکزی ؟ فرقی دارن با هم ؟
نه دارن بدبخت میشن به فلاکت رسیدن چون همه دارن تخلیه میکنن مجبورن بیان از این کارا انجام بدن این کار از گدایی هم بدتره ولی این پولا تا حالا از گلوی کسی پایین نرفته حرومشون بشه انشاللهنقل قول: