تست جدید مخابرات اینجا بهترین نت ایران رو داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
تست جدید مخابرات اینجا بهترین نت ایران رو داره
نقل قول:
پینگ 0 ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته ممکنه تحت شرایطی کمتر از 0.5 رو 0 نشون داده بشه!ولی پینگ تایم 0 نداریم!احیانا فیک که نیست ؟:n18:یا رو خود سروری یا باگ و کشه شیطنت نکن!:n09:
واقعیت (داخلی) سرعت 120/30 پینگ 15 که تازه این میشه اینترانت مثلا :دی
بهترین نت ایران: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منطقه 17 اینترنت خوبی ارایه میده، بهتر از شاتل ماتله
سرورای ویچت رو هم شیلتر کردن :D
گوگل با https باز شد
گوگل پلی مسدود شد
زیر ساخت،گر زحکمت بگشاید سایتی... ز رحمت ببندد سایت دیگری
کادوی شب یلدا بودهنقل قول:
با این وضع رفع فیلتر ف ب رو هم تو خواب نمیشه دید.
گرچه اصلا مهم نیست راه زیاده :D
من همین الان از وی چت استفاده کردم بعدشم اینا فکر میکنن وی چت رو ببندن همه چیز درست شده این رو بستی اسکایپ و واتش آپ و نیمباز رو چی کار میخوای کنی؟نقل قول:
ما که همه چیو بخواییم با گوشی بریم با س ا ی ف و ن بریم اینم روش فکر کردن خیلی هنر کردننقل قول:
با این روند آقایان کل اینترنت را تعطیل کنند راحت
شنیدم احتمالا وایبر رو هم از هفته دیگه ف میکنن!
دیگه مجبوریم از س ای ف ون و ا پ ن چیز پ ی ان استفاده کنیم.آخه مثلا س ا ی فو ن سرعتو میاره پایین و به پای حالت عادی نمیرسه
واقعا متاسفم!
لاین هست - واتس آپ هست - نیم باز هست ...
درسته که هست این چیزا، ولی متاسفانه، استفاده از هر گزینه ارتباطی رایگان بین مردم، رو فیلتر میکنننقل قول:
کافیه یکی از شرکتهای ایرانسل یا همراه اول یا سایر، یه نامه ببره پیش یکی از این آ خوندها، که بگه این برنامه ها اسلام رو در خطر میندازه، و اونها هم بدون هیچ دلیلی، استفاده از این نرم افزارا رو تحریم کنن
اتفاقی که برای رایتل افتاد و حرام کردن اون، یکی از همین اتفاقات بود
دوستان من اگر 1m یا 2m کنم line rate خطم را روی چند میبندند؟ برای من اپلود مهمه.
اره سرعت میاره پایین ولی کار راه اندازه ولی باید استفاده کرد تا روی اینا کم شه پول مفتم به این اپراتورا ندیمنقل قول:
تعطیل تر از این؟!نقل قول:
اون وقت از *** کی بخورن و این پول ها رو چه جوری در بیارن؟
نقل قول:
یه مگ رو 320 دو مگ رو یادم نیست ، یکی دو روز بیشتر نداشتم
باز کردن برنامه وی چت
wtf :n04:
یعنی چه غلطی دارن میکنن ؟!!یعنی میشه دوباره مخابرات به دوران اوجش برگرده؟ :n14:
دوباره برای من خراب شد
پینگ بالا رفته و Packed lost زیاد شده
ولی .ir ها خوب باز میشه
با خودم فکر میکردم این هفته چقدر خوب بود و اصلا خراب نشد
نگو میخواستن 5شنبه و جمعه رو به فنا بدن
متاسفانه همین طوره استفاده از فی لتر شک ن jiter خط رو بالا میبره و کیفیت مکالمه رو به شدت پایین میاره.نقل قول:
من الان سرویس یک مگ دارم و با قیمت قبلی برام حساب میشه
اگه به 512 تغییر بدم و بعد دوباره به 1 مگ بیام،باز هم قیمت قبلی حساب میشه یا با قیمتهای جدید؟
قیمت جدید .....نقل قول:
کسی تعرفه قیمتهای جدید رو داره؟
در سایت 2020 که هنوز قبلی هاست:
دوستان لطفا ریت دانلود 2 مگ مخابرات رو بگید
با تشکر
218 کیلوبایت سرعت بهت میدهنقل قول:
سلام
کسی میدونه چجوری میشه از طریق سایت مخابرات سرویس نامحدود 256 رو به سرویس مثلا 1 مگ با ترافیک محدود تغییر داد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یوزنیم و پسوردت رو وارد میکنی قسمت تغییر پهنای باند
محدود ندارهنقل قول:
256kb=dawnload rate: 280kb-upload rate:130kb
512kb=dawnload rate: 575kb-upload rate:160kb
1mb=dawnload rate: 1150kb-upload rate:320kb
2mb=dawnload rate: 2300kb-upload rate:640kb
اینها ریتی هست که مخابرات تهران متناسب با درخواست شما بروی خط شما میبندد.بنده با سرعت 2 مگ سرعت دانلود بین 220 تا 260 و اپلود 55-65 دارم.
این همون سرویس 2 مگ هست؟نقل قول:
حجمش چقدره؟
واسه همه رو 4 مگ میبندن؟
من مودمم رو که 20 سانت اونورتره صفر پینگ نمی کنم شما چطور سرور تهران
رو صفر پینگ می کنی؟!!!!!!!! :n04:
فوتوشاپ که نیست؟!!:n02::n13:
باید روی خود سرور باشی که بهت پینگ صفر بدهد، علت بالارفتن پینگ تایم برای همه،به دلیل سیستم فیلترینگ DPI و عدم وجود پهنای باند میان روتر های میانی و مسیر دهی های بهینه نشده است (که این ها ربطی به مشتری ندارد و دست مشتری در بر طرف کردن این موارد کوتاه است ) در صورتی که این چند عامل برطرف شود، مشتری میتونه با حتی سرویس 256 پینگ تایم زیر 10ms با دنیا داشته باشد.نقل قول:
بنابراین هیچ فرقی بین کسی پهنای باند 2 مگ دارد با کسی سرعت 256 دارد در پینگ تایم وجود ندارد.
اینجا نمیشه سرویسهای محدود حجمی رو انتخاب کرد!نقل قول:
آیا این سرویسها رو فقط حضوری باید درخواست بدیم؟ یا اصلا به تهران نمیدن اینا رو!
آقا من از دیشب اینترنتم قطع شده، بعد تو مودم هم خط دی اسل مشخصه اما کانکشنش قطعه، زنگ زدم 2020 گفت ریست و کن چند تا کار دیگه، آخر گفت یه بریج بساز ببین چه اروری میده، کانکشن بریج ارور 691 یا همچین چیزی که مربوط به یوزر و پس هست رو میده، بعد پشتیبانی گفت از مرکز شما چند مورد دیگه هم اینطوری گزارش شده، مشکل از مرکزه، باید اونا پیگیری کنن و اعلام خرابی میکنم برای خطت. راست میگه یا پیچونده؟ کسی قبلا همچین مشکلی داشته؟
ممنون
حضوری هستش. باید برید مرکز مخابراتتون بپرسین.نقل قول:
این جواب هایی که به شما داده رو به هرکی هر مشکلی داشته باشه میگه برای مثال چند هفته پیش سایت های داخلی برای من باز نمیشدن زنگ زدم همین ها رو گفت آخرش هم گفت مرکز مخابراتیتون داره سیستم هاش رو آپدیت میکنه به زودی درست میشه من گفتم تو راست میگینقل قول:
ببخشید اگه سوالم بی ربطه فقط خواهشا یکی جواب بده این وی چت فقط از طرسق موبایل میشه رفت توش چت کرد ؟؟یه توضیحی میدید ممنون
نه تو ویندوزم میشه کافیه این برنامه رو دانلود و نصب کنید خودشم توضیح داده چی کار کنیدنقل قول:
خیلی ساده هست خودمم دارم استفاده میکنم
نقطه های بین سافت رو بردار
کد:s.o.f.t.9.8.ir/mobile/android/13897-bluestacks.html
روز سوم از قطعی سرویس من داره شروع میشه، مودم و کامپیوتر ارور یوزر و پس میدن، ولی پشتیبانی میگه یوزر پست درسته، تو سایتم هم میتونم وارد کنترل پنل مخابرات بشم هم برم ریز استفادمو ببینم، دوبار اعلام خرابی به مرکزم فایده نداشت. لعنت بهشون
دوستان اگه میشه قیمت های جدید رو بذارید