سلام من طرح بعثت دارم بنظر دوستان ارزش داره طرح بالاتری بگیرم و به نظر شما الان بهترین طرح با دانلود رایگان کدومه
Printable View
سلام من طرح بعثت دارم بنظر دوستان ارزش داره طرح بالاتری بگیرم و به نظر شما الان بهترین طرح با دانلود رایگان کدومه
دوستان اگه میشه یکبار دیگه دوستانی که طرح طلایی پاییزه (پهنای باند 2مگ)با شبانه رایگان دارند سرعت دانلود روزانه وشبانه اشون رو اعلام کنند.
سلام دوستان کدام رح های کخابرات شبانه رایگان دارند؟
یوتیوب روی https برای شما فعاله ؟
الان چک کردم باز نمیشه .نقل قول:
احتمالا چون هوا سرد شده واسه همین که باز نمیکنه ( دلیل های فیثا غورسی :n02: )
برای من باز میشه.....
سلام از دوستان مخابرات مشهد در حال خاضر کسی هست که بر روی مسیر سوپر آنلاین ترکیه باشه من هر کاری میکنم نمیره روی این مسیر
مسیر های که در حال حاضر موجوده با قرار زیره :
ایتالیا - آذربایجان - هندوستان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ; ديروز at 23:21.
دوست عزیز تغییر مسیر دست ما نیست . بسته به مبادی ورودی پهنای باند اینترنت به کشور و اینترنتی که در اختیار دارید مسیر مشخص میشه.پاره ای از اوقات مسیر ترکیه و گاهی هم ...نقل قول:
روزانه 1 مگنقل قول:
شبانه 256
نمیدونم چه صیغه ایی این که هر موقع هوا سرد میشه سرعت من میشه در حد دیال آپ !
صبح هم اصلا چراغ ADSL ام روشن نمیشد .
lمن فقط میخواستم بدونم کسی از دوستان مشهد اینجا هست که الان روی مسیر ترکیه باشه ؟نقل قول:
نقل قول:
یک مگا بایت دیگه؟
Sent from my RM-914_eu_euro1_225 using Tapatalk
یعنی واقا سرعت دانلود روزانه شما 1 مگابایت در ثانیه و سرعت دانلود شبانه یا همون رایگان شما 256 کیلوبایت در ثانیه است؟؟؟؟؟!!!!! :n04:.آقا اگر واقعا واسه اکثر دوستان اینطوری هست پس بابا دم مخابرات مشهد گرم.چرا اینقدر به این بدبخت گیر میدید.!!!! :n04::n02:.سرعت دانلود روزانه با پهنای باند دو مگ یعنی واقعا برابر است با یک مگ در ثانیه!!!! :blink::sq_14::thumbsup: و بعد سرعت دانلود رایگانش هم هست 256 کیلو بایت در ثانیه؟؟؟؟!!! من خیلی خوشحالم.اشک تو چشام حلقه زده. :n28::n20::34:.آقا خواهشا بگو که شوخی نمیکنی.بقیه دوستان هم با طرح پاییزه طلایی همین سرعتها رو دارن؟نقل قول:
مخابرات چه گرون بشه چه ارزون نباید بیشتر از3ماه بگیری خود من اگه میتونستم1ماهه میگرفتم.البته فقط دفعه اول3ماهه گرفتم وگرنه الان ماه به ماه شارژمیکنم.نقل قول:
نقل قول:بابا قبلا هم عکس گذاشتم دیگه . بازم میزارم :نقل قول:
البته دان استریم روی 7523 بسته شده که ماکزیمم سرعت همون 1 مگ رو با IDM میده
در ضمن الان مثلا خیلی کار خوبی کرده ؟ اخه من سرعت روزانه ام اینقدر باشه جز ضرر چیزی داره .
الان مثلا میخوام برم یه ویدئو 50 مگی رو ببینم . میرم تا چند ثانیه اول رو ببینم تا بفهمم ارزش نگاه کردن داره یا نه که شب بزارم دانلود . منتهی نمیشه . چون چی ؟ سر هم 10 ثانیه 10 مگ از حجمت راحت میره .
من 29 دی این طرح رو خریدم که 6 گیگ داشت . 5 گیگ هم خودم خریدم . شد 11 گیگ . الان تقریبا 1 ماه و چند روز گذشته ولی چی ؟ واسم همش 3.7 گیگ مونده تهش . که فکر کنم فقط بتونم تا یک ماه دیگه حفظش کنم .
حالا اینکه همه این سرعت رو دارن نمیدونم .
الان باز هی پینگ برای من میره میاد وقتی اینطوری میشه اعصابم به هم میریزه
سایت های غیرداخلی برای من فقط با google dns باز میشه برای شما هم همینطوریه ؟
بله,معلوم نیست چه کار دارن میکنننقل قول:
Sent from my MediaPad 10 FHD
سلام سرعت دانلود روزانه سرویس های نقره ای و برنزی به تریتیب چقدر است؟
با OpenDNS باز میشه، مشکلی نداره :n01:نقل قول:
سلامنقل قول:
دوست عزیز میدونید چرا تعجب آوره ؟ چون مخابرات به هیچکس وفا نکرده و طبق تعهدات عمل نکرده و اصلا 10 مگ باز گذاشتن برای هیچ نوع سرعت اون اتفاق نیفتاده حالا هم برای شما اینطور شده ازش استفاده کنید و کمی از بهترین حالت های اینترنت رو ببینید من 5 سال از مخابرات داشتم اجباری ما رو بردن روی مخابرات و تازه تونستم 3 هفته هست از دستش راحت بشم قبلش صبانت داشتم 5 سال و الان که از شرکت دیگری اینترنت دارم تازه دارم میبینم اینترنت با کیفیت خوب چیه و اونم سرعت 750 k میگیرم که فوق العاده برای من زاضی کننده هست و با اینکه از کاربران قدیمی نت هستم تازه دارم میبینم اینترنت خوب چیه یعنی گوشه ای از اینترنت خوب رو میبینیم برای من خط روی 8 مگ بسته شده و از شرکت خصوصی هست وبرای شما با این مشخصات اگر مخابرات دارید روی 10 مگ بسته شده است . برای همین برای همه تعجب اور شده . انشالله موفق باشید .
دزدترین اینترنت تو ایران گلدنت یا همون مخابرات هست .
در ضمن شما بسته به سرعتی داری هر کاری انجام بدی همون اندازه از حجم کم میشه زمانی شما سرعت پایین داری صفحه هم دیر باز میشه و از حجمتون کمتر استفاده میشه ولی سرعت بالا با حجم بیشتری انجام میشه در کل هرچیزی به همون اندازه مصرف میکنه نه زیاد و نه کم فقط سرعت باز شدنشون فرق داره پس اگر حجم شما زیاد کم میشه حتما از حجم شما دزدی میشه شک نکن .
دوستانی که 256 دارن میشه بگن شبانه سرعتشون چنده؟ من 128 دارم از 20 کیلو بیشتر نمیشه.
خوبه که مثال زدم دیگه . تو قضیه تماشای ویدئوی انلاین همین که ویدئو رو باز کنی همشو یک جا سریع میگیره و ممکنه تو نخوای تا اخر ویدئو رو ببینی و اینجاست که سرعت زیاد باعث کم شدن حجمت میشه . منم که زیاد ویدئو انلاین میبینم واسه همین اینقدر حجم کم شده .نقل قول:
خوب این مشکل از طرف اینترنت دهنده نیست شما میتونید منیجر خودتون رو تغییر بدید یا مرورگری که این کارو انجام میدید رو تنظیم کنید تا دان نکنه . این مشکل در هر isp و برای همه هست که بستگی به طرف استفاده میکنه داره . برای منم هست .نقل قول:
با توجه به تغییرات لحظه ای و نامعتبر بودن دی ان اس های مخابرات از این نرم افزار برای تنظیم بهترین و سریعترین دی ان اس های اینترنت تون و البته بصورت خودکار استفاده کنید.نقل قول:
بلاخره تصمیم گرفتم این مخابرات اشغال رو بزارم کنار. جمعه 1gb شارژ کردم ، از اینترنت هم اصلا استفاده نکردم امروز تموم شد.
من قبلا 3gb برا 1 ماه مصرف میکردم الان 3روزی تموم میشه 1gb :n03:
معلوم نیست چرا اپلود رو نشون نمیدن تو ریز کارکرد.
دوستان به نظرتون از چه شرکتی بگیرم ؟
مرکز مخابرات استقلال
دوست عزیز شما همیشه سرعتت همینه یا شانسی بعضی روزا اینطوری هست؟از همه مهمتر اینکه سرعت دانلود شبانه ات هم همیشه 256 مگ هستش یا اونم بعضی شبا اینطوری میشه؟و در نهایت اینکه کدوم مرکز مخابرات هستی و فاصله ات با مرکز مخابراتتون چقدر هستش؟خیلی ممنونم.نقل قول:
این تست سرعت روزانهنقل قول:
من این طرح مزخرف رو گرفتم.
روز سرعت رو 8 مگا بایته.
یعنی سرعت روز اینقد بالاست 2 روزه 2 گیگ حجمم رفت!!!!!!!!!!!!!!!!
شب سرعت زیر 100 کیلو بایت میاد اصلا داغونه...اشتباه کردم باز از مخابرات گرفتم.
امشب که تست سرعت شبانه رو گذاشتم تازه معنی اینترنت لاک پشتی رو میفهمید!!!!
Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk
نه بابا جدا؟ :n02:نقل قول:
رفیق منظور کلی من اینه که مخابرات فقط واسه اینکه حجم ملت زودتر تموم بشه این کارا رو میکنه و سرعتهای فضایی میده توی روز . وگرنه قبلا همین مدیرعامل مخابرات اومد اینجا و دلیل پایین بودن سرعت توی ساعات شبانه رو کمبود پهنای باند اعلام کرد .
در حالی که با این سرعتها فکر نمیکنم مشکل کمبود پهنای باند باشه . بلکه دلیلش محدود کردنه . اگه باز بزارن که تا جایی که میکشه سرعت بره مطمئن باش از 256 بالاتر میره . نه اینکه دقیقا سر ساعت 1 شب سرعت یه دفعه بشه 256 .
اگه بخوایم بگیم ترافیک زیاده باید سرعت من از ساعت 1 تا تقریبا 1:10 دقیقه به صورت پیوسته کم کم بیاد پایین و حتی ممکنه به دلیل ترافیک از 256 هم کمتر بشه . اما اینطوری نیست . و دقیقا سر ساعت 1 سرعتم میشه 256 و تا صبح ثابت میمونه . اینا پهنای باند دارن اما نمیدن .
نه دیگه الان چند وقتی هست که ثابت همین مقداره البته بعضی موقعها افت داره که فکر کنم اون هم به خاطر سرور دانلود باشه .نقل قول:
شبانه هم که فقط باید چند لینک با هم بزارم تا همون 256 رو بگیره و اون هم ثابته .
مرکز مخابراتی فدائیانم . فاصله اش هم تقریبا بین 4 تا 5 کیلومتر .
همین طرح طلایی پاییزه رو گرفتی ؟نقل قول:
دوست عزیزم.برای من هم سرعت دانلود شبانه فقط یک لینک مهم بود تا ببینم واقعا 256 هست یا نه.چون اگر قرار باشه با چند تا لینک دانلود سرعتش به 256 برسه همین سرویس دهنده ای که باهاش کار میکنم همینطوری.ولی میخواهم مثل مبین نت سرعت دانلود شبانه فقط یک لینکش 256 باشه.که ظاهرا این طرح مخابرات سرعت شبانش در یک لینک به گفته جناب fight12 زیر 100 کیلوبایت است که بازم میشه همون آش و همون کاسه.نقل قول:
نه دیگه الان چند وقتی هست که ثابت همین مقداره البته بعضی موقعها افت داره که فکر کنم اون هم به خاطر سرور دانلود باشه .
شبانه هم که فقط باید چند لینک با هم بزارم تا همون 256 رو بگیره و اون هم ثابته .
مرکز مخابراتی فدائیانم . فاصله اش هم تقریبا بین 4 تا 5 کیلومتر .
بله طرح طلایی پاییزه.نقل قول:
برا من از ساعت 11:30 سرعت میره رو 100 کیلو بایت!!!
من تک لینک سرعت بالا میخوام!!!چون معمولا یا رام برای گوشی یا تبلت دانلود میکنم,یا ویندوز و بازی!!!که تا صبح لازم دارم.
یه ویندوز آپدیت شده رو بعد از 10 روز دانلود کرد!!!
[QUOTE=Gregar;8126780]نه بابا جدا؟ :n02:
رفیق منظور کلی من اینه که مخابرات فقط واسه اینکه حجم ملت زودتر تموم بشه این کارا رو میکنه و سرعتهای فضایی میده توی روز . وگرنه قبلا همین مدیرعامل مخابرات اومد اینجا و دلیل پایین بودن سرعت توی ساعات شبانه رو کمبود پهنای باند اعلام کرد .
در حالی که با این سرعتها فکر نمیکنم مشکل کمبود پهنای باند باشه . بلکه دلیلش محدود کردنه . اگه باز بزارن که تا جایی که میکشه سرعت بره مطمئن باش از 256 بالاتر میره . نه اینکه دقیقا سر ساعت 1 شب سرعت یه دفعه بشه 256 .
اگه بخوایم بگیم ترافیک زیاده باید سرعت من از ساعت 1 تا تقریبا 1:10 دقیقه به صورت پیوسته کم کم بیاد پایین و حتی ممکنه به دلیل ترافیک از 256 هم کمتر بشه . اما اینطوری نیست . و دقیقا سر ساعت 1 سرعتم میشه 256 و تا صبح ثابت میمونه . اینا پهنای باند دارن اما نمیدن .
اگر همینجوری میدن پس چرا به بقیه ندادن ؟:n09:
عزیز اگر اشنا داری من یک چیزی به شما هم میدم همینجوری که میگید برای منم اوکی کنه من مشکلی ندارم بزار حجمم زود تموم بشه فقط واقعا این سرعت رو بده مشکلی نداره :n10:
اره دیگه . تازه همون یک لینک هم 16 کانکشن به فرض داشته باشه تازه میرسه به 100 کیلوبایت . وگرنه با تک کانکشن سرعتش افتضاحه . مثلا با یه نرم افزار مثل اریجین عمرا بشه شب دانلود کرد .نقل قول:
دوستان
سرعت دانلود در ترافیک شبانه رایگان حجمی مخابرات
سرویس 1 مگابیت یا 2 مگابیت چند کیلوبایت است؟
یک مگ که ندارم.٢ مگ زیر ١٠٠ کیلوبایتنقل قول:
[QUOTE=mahdiooo;8126934]طرح طلایی پاییزه بخرید سرعتش همینه.نقل قول:
مگه میشه!نقل قول:
از سرورهای داخل ایران چطور؟
همون سرور داخل ایران سرعت ١٠٠ کیلو بایته.نقل قول:
سرور خارج از کشور ٣٠ نهایتا ۴٠ کیلو بایت.
امشب تست سرعت میگیرم خودتون مقایسه کنید.
دوستان قبلا سایت گلدنت یه بخش برای بازی کانتر داشت الان نیست نمیدونید لینکش چیه.
این حرفا دیگه به جایی نمیرسه.
هر روز از بدتر شدن سرعت شبانمون بگیم...
٧ اسفند سرعت دانلود شبانه ۶٠ کیلوبایت
٨ اسفند ٢٠ کیلوبایت
٩ اسفند ١٠ کیلوبایت
10 اسفند سرعت 100 کیلو بایت
نمیدونم مخابرات هم محدود میکنه یا سرعت برای همه افت کرده.
از وقتی شبانه رایگان رو از بیشتر طرح ها حذف کردن و دیگه تمدید نمیشن سرعت شبانه بهتر شده.
فعلا فقط ٢ تا طرح شبانه رایگان دارن.
دانلود تو بازه رایگان نسبت به بقیه شرکتا در حد قابل قبوله,اما اینجور که پیداست احتمالا به ترافیک و شلوغیه مرکز مخابرات منطقتون بستگی داره سرعت دانلود شبانه.
بعضیا بالای ۵ گیگ میتونن دانلود کنن تو بازه رایگان بعضیا زیر ۵٠٠ مگ!!!
نقل قول:
٧ و ٨ و 9 اسفند افتضاح بود سرعت دانلود شبانه !!!
همونطور که دوستمون پرسیدن سرعت شبانه رو تضمین نمیکنن دیگه!!!
---------نقل قول:
خوش به حالتون...ما که خیری ندیدیم از مخابرات.نقل قول:
دیگه دیشب بعد از مدت ها سرعت رو 100 بود با طرح طلایی پاییزه
خب امشب از سر شب سرعت اومد پایین.
تست سرعت روزانه طرح طلایی پاییزه از 7 صبح تا ساعت 6 بعد از ظهر:
از ساعت 6 بعد از ظهر تا 7 صبح
تست سرعت شبانه طرح طلایی پاییزه سرور داخلی:
تست سرعت شبانه طرح طلایی پاییزه سرور خارجی-ترکیه: