سلام دارندگان وایمکس اعتباری ایرانسل از هدیه نوروزی ایرانسل لذت ببرید.
حتما این لینک رو ببینید.
Printable View
سلام دارندگان وایمکس اعتباری ایرانسل از هدیه نوروزی ایرانسل لذت ببرید.
حتما این لینک رو ببینید.
دوستان ایمیل روزی 12 ساعت رایگان در ایام نوروز واسه من هم اومد
تست کنید ببینید 2مگ ها سرعتشون میاد پایین یا نه
بگیرم 25 تومن بندازیم 15 روز دانلود
همه زرنگااا:n09:
رفتن تعرفه ی الکی فعال کردن که بشینن تو عید بکوب دانلود کنن! ولی خوب به نظر میرسه اینطوریام نیست. شما واسه 2 مگ مجبوری ماهی 12 گیگش رو بگیرین. اون بهرحال فرقی نمیکنه
نقل قول:
مبین نت که بعضی از طرح های یکسالش ممکنه بیشتر از مقدار خریداری شده باشه اما طرح های اصلیش نه همه سرعت اسمی هستند.ایرانسل هم همگی اسمی هستند ولی ظاهرا طرح هایی که با ضریب 1 به 1 میده روی 1 مگ یا 2 مگ بسته میشن.
2 مگ تو بعضی استان ها از جمله خودمون اصفهان میده ماهی 25 و یک ساله 170 این ها می ارزهنقل قول:
salaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam doostaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan be mane badbakhte bichare komak koniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiid kasi inja niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiist???????? :n03::n03:
man taze ozv shodam nemidoonam chi be chie torokhoda berim matlabamo bekhoonin begin chika konam
ساعات خوش قبلاً تا 16 فروردین بود اما الان کردنش 15 فروردین...
بچه ها حواستون باشه یه موقع ممکنه بازم روزاشو کم کنن...
الکی ترافیک یه ماهتون نپره که تو این جور موارد عمراً کسی پاسخگو نیست... :n02:
دوستان یه سئوال فنی هم داشتم...
من کرج هستم، خونمونو چند وقتی هست عوض کردیم...
تو منطقه جدید تا ساعت 6 بعدازظهر همه چی خوبه...
اما از 6 بعدازظهر به بعد کلاً اینترنت می خوابه و خیلی سخت میشه صفحات رو باز کرد...
بس که این منطقه تعداد مشترکای وایکمس زیاد هست (تلفن خط ثابت خیلیا ندارن و ناچاراً باید از وایمکس یکی از شرکت ها استفاده کنن)
می خواستم بپرسم شما هم چنین تجربه ای داشتید که بعدازظهر به بعد سرعت اینترنتتون به صورت چشمگیری کاهش پیدا کنه؟
تو منطقه قبلی که بودیم، اصلا این جوری نبود...
اگه به ایرانسل بگم ممکنه پوشش منطقه رو تقویت کنن... یا از این خبرا نیست؟
چون مبین نت رو تست کردم چه روز و چه شب تو این منطقه فوق العاده جواب میده...
سرعت 512 یعنی نیم میگ بود اما چیزی در حد 0.8 مگ سرعت داشت...
خیلی خفن بود...
حیف که اگه بخوام مبین نت استفاده کنم، باید کلی پول مودم بدم که اصلاً نمی صرفه... :n03:
نقل قول:سلامنقل قول:
خانم محترم
توی انجمن فارسی تایپ کنید تا به مشکلات و سوال هاتون رسیدگی بشه
داداش منطقه ما هم adsl نداره واسه همین اون موقع که وایمکس استفاده میکردم دقیقا هین جور بود و البته 2 بعد از ظهر به بعد این جور میشدنقل قول:
بعدش وایرلس گرفتم و متوجه شدم مشکل از کجاست ، در ارتباط بدون سیم چه وایمکس چه 5.8 شما تو مودمت که نگاه کنی یه مقیاسی داری که نوشته dbm که نشون دهنده قدرت سیگنالته معمولا اگه این مقدار به -70 برسه شما قدرت سیگنال خیلی خوبی داری ، اما چیزی که از این مهم تره کیفیت سیگنال که تو مودم وایمکس نمیزنه اما تو وایرلس 5.8 که دارم مقدار رو به درصد میزنه ، وقت هایی که نویز داشته باشی این مقدار میاد زیر 70% و اوضاع خیلی خراب میشه ، چرا نویز پیش میاد چون که یوزر های زیادی روی یه کانال فرکانسی به آنتن وصل هستند.
مثلا شما توی مودمت میتونی کانال فرکانسی که وصلی رو ببینی ، که حدود 3500 هست و کل یوز های منطقه تون به همین فرکانس وصل میشند
اگر ایرانسل به همون دکلی که تو منطقه است یه کانال دیگه اصافه کنه پهنای باند 2 برابر میشه و این مشکلات حل میشه
ولی مساله اینه که آدم با سوادی تو ایرانسل گیر نمیاد که حالیش کنی تو مناطقی که یوزر زیاد دارید یه کانال اصافه هم بزارید تا مشکل افت سرعت شدید بعد از ظهر ها به وجود نیاد !!!!
یک دنیا ممنون دوست عزیز که اطلاعات تخصصیت رو در اختیارم گذاشتی... و وقتت رو به سئوالم اختصاص دادی...نقل قول:
شما که گفتی، رفتم نگاه کردم...
و این عددا رو دیدم:
الان یعنی وضعیت ارتباطی من خیلی داغونه، نه؟نقل قول:
Link Quality(CINR Reuse1) 23%
Link Quality(CINR Reuse3) 55%
CINR Reuse1 14.73dB
CINR Reuse3 21.01dB
RSSI -77.81dBm
دوستانی که وضعیت وایمکستون خوبه...
ممکنه یه زحمت بکشید ببینید واسه شما چه اعدادی نوشته شده؟ :n16:
اوضاع کیفیت خرابه دیگه!نقل قول:
باید بالا %70 باشه که 55% ه
نقل قول:
وضعیت شما خیلی هم بد نیست
دوستانی بودن که همین وضعیت رو داشتن و سرعتشون هم خوب بوده
این برای مودم خود من هست و یه وضعیت مطلوب و خوب هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما عزیز سعی کن با جا بجا کردن مودمت که شامل (بالا پایین بردن مودم توی بهترین نقطه اتاق چپ و راست بردن مودم ) هست
به صورت مثال الان همین جایی که مودم شما هست --- شما مودم رو سانت به سانت ببر به چپ و راست و همون لحظه هم بزار کنترل پنلت باز باشه که فرکانس ها رو ببینی بعد ببین وضعیت بهتر میشه یا بد تر همینجوری کمی با مودم بازی کن تا هی به وضعیت مطلوب و فرکانس های باالاتر برسی
اگه دیدی جواب نداد کمی مودم رو بالا ببر کمی پایین بیار این روش هم تست کن تا وضعیت فرکانست بهتر بشه
این ایرانسل جشنواره بهار یا نوروزی نداره که رو همون زمستون مونده ؟ یا فقط همین 12 ساعت رایگانش جشنواره حسابه ؟
مگه میشه وایمکس جشنواره نداشته باشه. مهمترینش همون تعرفه رایگان 12 شب تا 12 ظهر هست!
ولی خوب کم کم ( احتمالا از 5 فروردین به بعد ) تعریفه های تشویقی بهار میاد. ولی احتمالش خیلی کمه که تغییر بکنه. تو تعرفه تشویقی جدید باید تغییرات ساختاری اعمال بشه. 20% کم شدن نرخ اینترنت. که ایرانسل کلا تو این زمینه هنوز هیچ فعالیتی نکرده.
5 فروردین که خیلی دیره باید از یکم میومد مثل همیشه .در مورد قیمت هم قرار نبوده پایین بیاد چون ظاهرا این کاهش قیمت فقط برای adsl بوده نه برای هر نوع اینترنت .در واقع پهنای باندی که به شرکت های ارائه دهنده adsl میفروشن با تخفیف هست.مگر این که جدیدا برای وایمکس هم تخفیف در پهنای باند گذاشته باشه زیر ساخت که بعید میدونم.نقل قول:
نه بعد از کلی بحث و جدل همون مصوبه قبلی تایید شد یعنی این تخفیف شامل حال وایمکس و gprs و ... نشد و فقط شرکت های adsl این تخفیف را گرفتن. من موندم کیا میشینن اون بالا تصمیم میگیرن، جلوتر از نوک بینیشونم نمیتونن ببینن.نقل قول:
دوستان. سایت ایرانسل واسه شما باز میشه؟؟ واسه من باز نمیشه!!
سایت برای من راحت باز میشه
دوستان یه مودم داخلی با 9 ماه اشتراک باقیمانده 2 مگابیت_حجمشو نمیدونم_200 تومن ارزش داره؟
هزینه مودم نو با نصبش و مالیتاتش حدودا میشه 224500، بستگی به حجم باقی مانده داره! تا بشه گفت میارزه یا نه !!نقل قول:
دوستان میخاستم بپرسم این مودم جیبی ایرانسل رو کسی داره ؟
ازش راضی هستین ؟ مشکلات و معایبش چی هست ؟ کلا به عنوان اینترنت همراه اینو پیشنهاد میکنین یا گزینه های دیگه ای هم هست ؟
خیلی ممنون دوست عزیز بابت راهنمایی تون...نقل قول:
بنابه فرمایش شما محل مودم رو تغییر دادم...
تو یه ارتفاع بلند به اعداد زیر رسیدم:
فکر نمی کردم تغییر محل مودم این قدر تاثیر داشته باشه...نقل قول:
Signal Strength Strong
Link Quality(CINR Reuse1) 78%
Link Quality(CINR Reuse3) 100%
CINR Reuse1 25.75dB
CINR Reuse3 30.89dB
RSSI -66.96dBm
کیفیت خط خیلی خوب شد...
اما با این حال بازم در مورد مشکل نویز که مربوط به تعداد مشترکان بالای منطقه هست، اون قدرها تأثیری نداشت...
الان مال من 67 dbm زده و واسه شما 50 dbm... که کلی فرقش هست...
این مشکل هم جز با توجه و مساعدت ایرانسل و با اضافه کردن کانال ها حل نمیشه...
در هر حال باز هم ممنونم دوست عزیز بابت راهنماییتون...
فقط من الان با یه مشکل جدید هم مواجه شدم...
چون داداشم با LAN به مودم وصل میشه، ناچار شدم دوباره محل مودم رو به جای سابق برگردونم...
اما با این کار، متاسفانه Wifi مودم از کار افتاده... حتا با گوشی هم که سرچ می کنم، پیداش نمی کنه...
هر چی رو مودم (BM635) نگاه کردم، دکمه ی خاموش روشنی برای wifi ندیدم...
الان یعنی wifi سوخت؟ :n03:
ممکنه مودم سالم باشه ولی wifi مودم بسوزه؟ :n13:
نقل قول:منم با دوستمون کاملاً موافقم...نقل قول:
باید دید حجم باقی مونده چقدر هست...
روی اشتراک های 2 مگ یک ساله، 24 گیگ ترافیک هست... که اگه گیگی 7000 تومن حساب کنیم، ارزشی برابر با 168 تومن داره...
اگه مثلاً فروشنده ی مودم کل این 24 گیگ رو مصرف کرده باشه، شما باید واسه ترافیک 24 گیگ تو بازه ی 9 ماهه، 168 تومن (مالیات و اینا رو حساب نکردم) علاوه بر اون 200 تومن کنار بذاری... یعنی مجموعاً 368 تومن...
که قطعاً در این صورت چنین خریدی ارزش نداره...
مودم رو Reset کردم، خوشبختانه درست شد...نقل قول:
سلام دوستان ایا هنوز در پنل کاربری شما امکان انتخاب طرح مصرف ازاد وجود داره یا نه ممنون میشم جواب بدین
کسی نیست که از این مودم جیبی ایرانسل اطلاع داشته باشه ؟نقل قول:
آنتن دهی ش نسبت به مودم داخلی خیلی کمتره ؟
اگه شما باشین ترجیح میدین واسه اینترنت ایرانسل داشته باشین یا رایتل ؟
البته تو اصفهان با توجه به معیار آنتن دهی
خواهش میکنمنقل قول:
وضعیتی که برای بنده گذاشتید خیلی خوب هست و خیلی بهتر از قبلا شد
مودم های وایمکس چون از طریق امواج سیگنال دریافت میکنن بر خلاف مودم های ADSL خیلی حوصله میخوان که بشه توی بهترین محل منزل یا محل کار مناسب ترین جا رو براشون پیدا کرد که متاسفانه دوستانی که این مودم رو میگیرن فکر میکنن مثل ADSL هست و از همون اول یه جای به خصوص میزارن و حالا هر چی هم فرکانس بهشون بده اون منطقه با همون سر میکنن
برای Wifi هم حالا که مشکل شما حل شد
برای بعد ها اگه این مشکل به وجود اومد میگم چی کار کنید
پشت مودم یه دکمه هست به نام WLAN اون رو که بزنید Wifi خاموش میشه و مجدد که فشار بدید Wifi روشن میشه
خیلی کمتر نیست دوست عزیز ولی خب قدرت آنتن دهی مودم های داخلی کمی بیشتر هست اگه برای منزل میخواید مودم داخلی رو پیشنهاد میکنمنقل قول:
والا عزیز اینترنت ایرانسل اگه منظورتون وایمکس هست که من همون وایمکس رو پیشنهاد میکنم
ولی اگه منظورتون اینترنت خود سیم کارت ایرانسل هست که من رایتل رو پیشنهاد میکنم
معیار آنتن دهی هم خودتون باید به سایت ایرانسل مراجعه کنید و ببینید منطقه شما توی قسمت سبز رنگ هست یا نه اگه توی قسمت سبز رنگ باشه از لحاظ آنتن دهی مشکلی نخواهید داشت
پست شما رو الان دیدم حواسم به پست شما نبودنقل قول:
خیر برای من نیست توی پنل کاربری
سلام دوستان
میخواستم بدونم دانلود شبانه رایگان واقعا نیازی به قطع و وصل مودم نیست؟
اتوماتیک میره روی دانلود رایگان؟
و اینکه محدودیتی نداره؟ مثل دانلود نامحدود
ممنون دوست عزیزم...نقل قول:
خیلی بزرگوارید شما...
یه چیزی میگم نخندید به من ها...
4 ساله که همش هی می گفتم چطور ممکنه این مودم من دکمه ی Wifi نداشته باشه... در حالی که همه ی مودم ها چنین دکمه ای رو دارن...
هر چی هم می گشتم روی مودم، پیدا نمی کردم...
پشت مودم دیده بودم یه جایی نوشته: WLAN
ولی هر چی می گشتم، دکمه ای نمی دیدم...
تا این که شما اشاره کردی و دیدم بلـــــــــــــه....
همونی که نوشته WLAN و سوراخ سوراخ بود، در واقع دکمه ی Wifi بود... :n02:
که البته در بدترین شکل ممکن تعبیه شده بود...
این چه وضع طراحی دکمه است آخه؟ :n04:
کلی مرسی از کمکت داداش... :n16:
سلام دوست عزیز...نقل قول:
نه، برای من که تا حالا نیازی به قطع و وصل مودم نداشته...
برای من IDM همیشه 1.05 شروع میشه و 6:55 هم تموم میشه...
مشکل خاصی هم نداشتم تا حالا...
بله، اتوماتیک میره روی رایگان...
البته طرح شما باید اعتباری باشه ها...
نه مصرف آزاد...
محدودیتی هم در حال حاضر نداره...
و به نظر نمیاد هم قرار باشه بذارن...
تو این چند ساله، سال به سال اضافه شده به ساعات شبانه...
این عید هم که کردنش 12 ساعت...
خدا بیشترش کنه... :n02:
ممنون
من الان 512 ماهیانه 4 گیگ دارم پس مشکلی نیست...
فقط گفتین 12 ساعت منظورتون چی بود... ساعت دانلود رایگان بیشتر شده؟
بله ساعت دانلود رایگان توی ایام عید تا 15 فروردین ماه از ساعت 12 شب تا 12 ظهر فردا رایگان هستنقل قول:
بعد از 15 فروردین میشه از ساعت 1 شب تا 7 صبح
مگه سرویس ها چقدر سرعت دارن که شبانه هم میدن بهشون ؟ :n02:نقل قول:
خب همه دانلود شبانه رایگان گزاشتن وایمکس هم میخواسته عقب نمونه از بقیه اونم گذاشته دیگه :n02:نقل قول:
سلام دوستان عزیز عیدتون مبارک تا قبل عید میخواستم مودمو عوض کنم اما بعد چند روز سرعت من عوض شد شبا هم شکر خدا سرعتا رفته بالا البته بگما ترافیک اینجا شبا بالاست ولی با این حال میبینم سرعتو میده شبا هم افت ندارم خیلی خوشحالم که سمت مبین نت نرفتم و نخواهم رفت چون تو بررسی مبین نت دیدم همه مینالن از بس افت سرعت داره خدا رو شکر ایرانسل دارم و همیشه سرعتم بالاست دوستای عزیز باز شبا افت سرعت دارید ؟؟؟
دوستان قیمت ها و سرعت وایمکس ایرانسل نسبت به مبین نت چطوره ؟
شما کدوم رو پیشنهاد میکنید ؟
سلامنقل قول:
عید شما مبارک باشه...
من متاسفانه هنوز 6 بعدازظهر به بعد به خاطر تعداد مشترک های بالای منطقه، افت سرعت دارم...
این چند روز شاید یکم بهتر شده (فکر کنم مردم مسافرت رفتن) :n02:
اما یه وقتا واقعاً اذیت می کنه... حتا یه پرداخت ساده ی بانکی رو باید بذارم فردا صبح انجام بدم...
تو این جور موارد واقعاً اعصابم خرد میشه... :n03:
تو منطقه ی ما برعکس مبین نت هیچ افت سرعتی نداره...
اما فعلاً اوضاع احوال مبین نت خوب نیست...
تا ببینم بعداً چطور میشه و چی کار کنم...
منطقه به منطقه سرعت ها متفاوته...
خدا رو شکر که برای شما مناسب هست... :n16:
دوست عزیز، در کل قیمت ایرانسل کمی پایین تر هست...نقل قول:
مثلاً 512 ماهی 4 گیگ، ایرانسل 22 تومن هست و مبین نت 24 تومن...
تو تمام تعرفه های ای ایرانسل، هر گیگ اضافه 7 تومن هست، در حالی که واسه مبین نت بسته به نوع تعرفه، می تونه 6، 7، 8، یا حتی 13 تومن باشه... :n04:
البته در حالات خاصی ممکنه مبین نت به صرفه تر باشه...
مثلا مبین نت 512 ماهی 6 گیگ داره 33 تومن...
اگه کسی نیازش دقیقاً همین 6 گیگ باشه، به صرفه تره براش تا این که بخواد تعرفه ی 8 گیگ ایرانسل که 40 تومن هست رو انتخاب کنه...
اما در کل ایرانسل قیمت هاش بهتره...
در خصوص پشتیبانی و احترام به مشتری و ... هم که ایرانسل مشخصا بهتر هست...
مبین نت روز به روز بیشتر داره کاربراش رو اذیت می کنه...
و محدودیت هاش بیشتر میشه...
ساعات شبانه رو کم کرده... (4 ساعت)
اخیراً هم اعلام کرده که شبانه، فقط تا دو برابر طرح دریافتی قابل استفاده هست... :n04:
البته هنوز اجرایی نشده...
این در حالیه که ایرانسل سال به سال ساعات شبانه رو افزایش میده و تو سال گذشته به 6 ساعت دانلود شبانه رسید...
اما در خصوص سرعت...
باید بگم که منطقه به منطقه فرق می کنه... هم مبین نت... هم ایرانسل...
و نمیشه یک حکم کلی داد...
من تو منطقه ی فعلی که هستیم (با این که تو منطقه ی سبز هست) اما شب ها افت سرعت دارم.... به خاطر مشترک های زیاد منطقه...
اما تو منطقه ی قبلی که خونمون بود، به هیچ وجه این طور نبود...
تو منطقه ی فعلی، مبین نت برعکس ایرانسل هیچ گونه افت سرعتی نداره...
به شما توصیه می کنم از همسایه ها، دوستان، فامیل ها یک مودم ایرانسل بگیری تست کنی تو منطقه تون...
اگه سرعت و کیفیتش تو منطقه شما خوب بود، بدون شک انتخاب بهتری هست نسبت به مبین نت...
اما اگه آنتن نداد یا سرعتش مناسب نبود، اون وقت به فکر انتخاب دیگه باشی... :n16:
مرسی آرمین جان، پس شما بیشتر ایرانسل رو پیشنهاد میکنیدنقل قول:
البته جایی که من معمولا هستم یه جا فقط مبین نت هست و ایرانسل نداره