جدیداً زیاد میره رو حالت اینترانت ! رو اعصابه :n27:
Printable View
جدیداً زیاد میره رو حالت اینترانت ! رو اعصابه :n27:
برای من امروز روز سوم هست که سرویس چابک 10 گیگ سرعتش در حد دایالآپ هست پشتیبانی هم میگه مشکل از مرکز مخابراته خوب اونموقع که پول میگرفتین ازم طرف حسابم شما بودین الان مشکل مرکز مخابرات رو من باید پیگیری کنم؟
مخابرات الان به نسبت وضعش بهتره فقط هر چند دقیقه یک بار کلا قطع میشه و هیچ صفحهای باز نمیشه
آسیا هم که کلا از نطر سرعت و پینگ منهدم شده طوری که من هرچی واسه دانلود داشته باشم میذارم با مخابرات
آسیا هم قطع میشه هر از گاهی ولی وقتیم وصله کلا کاری نمیشه باش کرد صفحات نصفه باز میشن سرعت دانلودم که زیر 50 هست
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
کسی توی تهران مشکل اختلال و افت سرعت نداره الان؟
در عرض ۱ ساعت ۱۵ بار اینترنتم قطع شد. پشتیبانی زنگ زدم ۵۷ نفر تو صف برای ارتباط با پشتیبانی بودن :|
کلا دانلود که نمیشه کرد با این سرعت. صفحات بسختی باز میشه 3 روزه به بدترین شکل شده. گاهی اوقات کامل قطع میشه. چه اشتباهی کردم اومدم اسیاتک.
من اصفهان هستم از عصر تا حالا اختلال داره آسیاتک فقط اینترانت هست ...
منم فارس هستم
بعد از ظهر تا الآن همه چیز داغون شده
شاید میخوان بعد از یک ماه چیزایی که داغون شده رو درست کنن:n13: خدا کنه:n02:
نقل قول:
نه داداش زیاد دل تو خوش نکن اتفاقا بر عکس چون نزدیک انتخاباته دارن تست میکنن از چند روز دیگه به احتمال زیاد رو حالت اینترانت باید بریم خدا بیمرزه اینترنت جهانی رو :n07:..امروز خیلی دیگه طولانی شد حالت اینترانت آسیاتک کرج تازه یه 10 دقیقه هست از حالت اینترانت در اومدیم:n09:
من که تازه اومدم ولی فکر کنم امروز اصفهان هم همینطور شده باشهنقل قول:
دیشب ساعت اول شبانه هم رفت رو اینترانت
منم تازه تمدید کردم بدترین که بدترین موقع بود انگار کاشکی میشد سرویس رو pause کرد:n02:
ای بابا من میخواستم تازه نامحدود بگیرم!شما 100 درصد میدونی که این طرح و برداشته؟نقل قول:
سلام
این 3 روز که می گید قطع شده فکر می کنم این مال کل ایران باشه
من الان شهراد دارم و می خوام عوضش کنم
اینم 3 روزه با زور صفحه نصفه باز می کنه !!!
سرعتش قبل این 3 روز چطور بوده دوستان ؟خوبه ؟راستی من دانشجو نیستم و کارت ندارم . نمیشه سرعت بالای 128 بگیرم ؟
من خودم احتمالا اگه از این جا سرویس بگیرم 256 طلایی می گیرم . سرعتش چقدر میشه حدودا ؟ (این 3 روز رو فاکتور بگیرید )
راستی شما ها که الان اسیا دارید می تونید چت روم ها رو باز کنید ؟
ممنون
سلامنقل قول:
از عید تا الان کلا همه سرویس های اسیاتک زیاد میره رو حالت اینترانت که به نظر من همون قطع اینترنت حساب میشه
هیچ مدارکی برای بالای 128 نمیخواد الان بالاترین سرعت آسیاتک که 2 مگ هست ... هم میتونی اینترنتی هم شخصا بری از نمایندگی بگیری بدون کارت دانشجویی و بدون نامه ی شرکتی هیچی نمیخواد
سرعت 256 طلایی نامحدود اينترنت پرسرعت چالاک نامحدود بي کران طلايي ( با 18 گيگ هديه سرعت بالا ) فقط تو اون 18 گیگ هدیه سرعتت بین 200 تا 250 هست بعد از تمام شدن هدیه سرعت دانلودت 24 ساعته بین 30 تا 35 کیلو هست
من الان مسنجرها رو تست کردم از بین- اسکایپ- یاهو مسنجر- نیمباز -اووو-گوگل تالک- فقط یاهو مسنجر بدون برنامه ی عبور از تحریم باز شد بقیه فقط با برنامه ی عبور از تحریم کانکت شدن
دوستان اینترنت شما هم در حال حاضر اختلال داره ؟؟
من دائم request time out دارم !!!
مال من و یکی از دوستام که کلا از دیروز ریخته بهم چراغ های مودم خاموش میشن و صفحه باز نمیکنه
پول دو مگ گرفته سرویس دیال اپ داده اونم از نوع ملی! انگار بدجور شکمشون دوباره سیر شده! نه سایت باز میشه نه میشه دانلود کرد فقط پول میگیرن. جریمه این چندروز چی میشه که پول و وقت ما رفت .
دوستان کسی از تهران بوده که امشب بعد اون اختلالات پینگش فضایی شده باشه ؟!
پینگ من الان تو ساعت رایگان
یخورده باورش مشکل هست ولی حقیقته .. فقط خواستم ببینم کس دیگه ای بوده اینجوری ؟کد:Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=159ms TTL=52
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=158ms TTL=52
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=159ms TTL=52
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=161ms TTL=52
من پینگم تو 190 هست
واقعا تعجب داره!:n04:
واقعا عجیبه : دی سرعت هم خوبه آخه !!
یعنی جای امیدواری هست که اینجوری بمونه ؟ گمونم امشب مسیرای اتصال رو عوض کردن ! : دی والا بخدا , قبلا پینگ آمریکا پایین تر بود معلوم نبود از کجا دور میزد میرفت اروپا !
منم پینگ م اومده پایین ، ولی همزمان سرعتم هم اومده پایین ! ، کلا ایران جای جالبیه واقعا !
پینگ اومده پایین ولی request time out هم میده دائم !!!
دقیقا میخواستم الان همین رو بگمنقل قول:
الان ساعت 2:50 دقیقه سرعت من از دیال اپ هم کمتره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیچ جواب درستی هم ندارند بدند خوب لااقل یا بیاند این مدت که خرابه رو اضافه کنند به زمانمون یا کلا قطعش کنند و روز ها باقی مونده رو نگه دارند تا وقتی درست بشه
اینجوری فقط ادم حرص میخوره پولش هم میره هیچ کاریم نمیتونه بکنه:n03:
سلام
ببخشید از کجا میفهمید اینترانت شده؟؟
وقتی فقط سایت های داخلی مثل تبیان رو باز کنه و هیچ کدوم سایت های خارجی باز نشندنقل قول:
امشب سرعت از 1 به بعد واقعا افتضاح بوده در حد دیال آپ :n23::n15:
لعنت بهشون ! دوباره پینگا رفت بالا ..
خدا صبرت بدهنقل قول:
من شاتل دارم تا 60 هم میره وقتای رایگان
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
لطفاً اسم شاتل رو نیار! حاضرم با سرعت 5kb/s آسیاتک دانلود کنم اما نه با 500kb/s شاتل!نقل قول:
چرا حاژی؟نقل قول:
دوستان یه میل برام اومده زده اینترنت 4مگابایت 80%تخفیف آسیاتک
netbarg.com/deal/3786
هرکی میخواد بخره بنظرم خیلی بصرفس
حالا یه سوالی که میمونه این 4مگابایت سرعت دانلودش چنده توی روز؟ شبانش چنده؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
چرا سرعت اینطوری شده
مخابرات دیگه گند زده 256 نامحدود سرعت که تا480 میرفت الان اومده رو 50:n27:
--------------------------------------------
پس چرا تو سایتش زده نیست 4 مگابیت
اینا این سرویس رو قانونی میده تا 500 تا میده
حالا قیمتش چقدره؟:n13:
مدت اعتبار باقي مانده: -1 روز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حجم باقي مانده: Unlimited
---~~~---~~~---
چرا هنوز وصلم پس :n13:
پینگ با 4.4.4.2 --> بالای 300 (تو فیفا 13 تا پاس رو بزنی 2 ثانیه طول می کشه پاس رو بده!)نقل قول:
خوردن حجم --> استاد!
دانلود شبانه --> مضخرف
من سرویس نامحدود طلایی 128 گرفتم با هدیه 12 گیگ سرعت بالا
از کجا میتونم بفهمم دارم از 12 گیگ استفاده میکنم یا معمولی
الان وضعیت من خوب شده . پینگ م با 4.2.2.4 حدود 270 ئه و سرعت تک دانلود هم نزدیک 500 کیلوبایت در ثانیه.
چه سرویسی داری؟نقل قول:
کیمیا(2 مگ) 40 گیگ ماهانه.نقل قول:
پینگ خوبه سرعتم در حالت بهتری هست ولی از قبل یکم کمتره
نوسان خیلی زیاده
hاون 80 نفر ابله کیان که به این اینترنت رای "عالی" دادن؟
اینجا کی تو منطقه مخابراتی سعادتمنده؟؟!!
نمیدونم دارن اینجا چی میخورن!! 4 روزه دیال آپ شده واسه من!!!!
4 روزه خرابه اما دروغ می گن از سعادتمنده . برادرم سرویس مخابرات داره مربوط به سعادتمند سرعتش خوبه اما من اسیاتک خراب!نقل قول:
خود شرکت داغونه.
اولا که ادب رو رعایت کن دوست عزیز :n01:نقل قول:
دوما که این رای گیری مال تقریبا یه سال پیشه که همه چیز خوش و خرم بود و میشد راحت با سرویس دو مگ هر شب 6 گیگ رایگان دانلود کرد.
سوما، عالی ندادن، 80 نفر به خوب رای دادن... :n09:
دیگه قضاوت با خودت. محل سکونتت با طرز حرف زدنت میخونه...