مشترک که اونجامیره اکثرا آقای پزوم همونو می گی؟
Printable View
مشترک که اونجامیره اکثرا آقای پزوم همونو می گی؟
[QUOTE=Xsis;6435087]نقل قول:
نمیدونم والا چی میگی شما ! برو تو اتاق خوابت فیلمتو ببین !! جنبه رو شما ندارین که میپرین وسط در کاری که به شما ربطی نداره!!!
من از دوستمون معذرت خواستم و خواهشا شما وکیل نشین !!! هر کی زبون داره ...
چی میگی اصلا به تو ربطی نداره ! تو اگه میفهمیدی دخالت نمیکردی !محیط عمومی عمومی هم نکن !
شما اگه 1 ساله -2 ساله ADSL گرفتی و تازه اومدی تو فرومها یه چیز دیگست!
واسه خودتو حرف زدنت متاسف باش که هنوز نمیدونی چیزی که بهت ربط نداره باید حرف نزنی!خاموش شی!
آره اکثرا خانومه جواب میده :31:برو همون در سمت راستی که واسه ثبت نام و اینهاست بگو چرا سرعت و اینها پایینه ببین اینقدر خانوم خانوم میکنی بهت چی میگن ! برو پشتیبانی ! همون آقای پزوم که دوستمون گفتن اسمشونه ظاهرا !اونجا کاملا دروپیکر نداره ! چرا به شما برمیخوره ؟آدم شک میکنه ها که شما هم ...!!!
شما جنبه نداری بحث نکن ! با امثال شماها هم کاملا آشنا هستم !و میدونم چطوری جوابتون رو بدم با منطق!
مردم زبون دارن !احتیاجی به خود شیرینی و توضیح ابتدایی ترین اصول و غیره نیست آقایی که تازه پارس رو تمدید نکردی و رفتی اندیشه و حرف از دیسیبلین میزنی وایسه یکم بگذره تازه میفهمی که :31:!
مواظب باش استخدام هم که میخوای بشی(بیخود نیست طرفداری میکنی که خانوم جواب میده !)
استخدام شدی مواظب باش مردم زنگ زدن همش بهشون نگی مشکل از خودتونه ! مشکل از خططتونه ! مشکل از کامپیوترتونه !(حالا کم کم متوجه میشین!)
بحث با بچه هایی مثل شما که تازه 2 روزه با فروم آشنا شدن مایه تاسفه و من دیگه این بحث رو ادامه نمیدم چون بعضیها ظاهرا علاقه دارن به خود شیرینی و دخالت بین حرف 2 نفر دیگه !:27:
پشتیبانی ASK کاملا تایید میشهنقل قول:
واقعا نمیدونم چی میگم! پشتیبانی ASK رو همه میشناسن!من نگفتم بی ادبانه حرف میزنن! گفتم کارشناسش همون پسره جواب سر بالا میده ! چند بار به شخصه به خاطر همین برخوردش دیدم که چند نفر باهاش درگیر شدن ! نمیدونم والا شما چی میگین!هر وقت میزنگیدی میگفت مشکل از خودتونه !مشکل از خودتونه ! همه دروغ میگن چون شما از ASK دیسیبلین دیدی و غیره خوبه پس!شهرهای دیگه هم دوستان از ASK مینالن دیگه چه برسه به رشت که خودم به چشمه دارم میبینم!
جواب پشتیبانی ASK کلا" دو حالت داره
1. مشکل از مخابراته
2.مشکل از خودتونه
اینم ماله چند هفته پیشه :
نقل قول:
میرم ask این پشتیبانیش با نهایت پرویی میگه بیا جم آوری کن
شکم سیری کار کردن همینه دیگه
وقتی این همه مشترک داشته باشن دیگه پالانو میندازن .....
[QUOTE=mollaxi;6435278]شما آدم تاسف باری هستین :16:همین.نقل قول:
---------- Post added at 05:24 PM ---------- Previous post was at 05:23 PM ----------
:laughing: خیلی باحال بودنقل قول:
[QUOTE=Xsis;6435340]هورااا--خدا رو شکر من بسیار خوشحالم که شما برای من تاسف میخوری! باعث افتخار ماست که آدمهایی مثل شما که ...تازه adsl گرفتی خوشحال باش به به به :27:به قول دوستان در صفحه های بعد شما از سرویستون لذت ببرید و استخدام بشین ایشاالله :27:نقل قول:
با تشکر از دوستانی که در صفحه های قبل و این صفحه همه چیزو توضیح دادن و پشتیبانی و پشتیبانی خانوم زنیکه زنه ...پسره ASK رو توضیح دادن که چقدر افتضاحه :11:
[QUOTE=mollaxi;6435355]ای بابا منم که تازه ADSL گرفتم و حالا حالا ها باید بگذره تا ببینیم چیه. یا ضامن چاقو، خودت همه ی منحرفین رو به راه راست هدایت کن ((:نقل قول:
امیدوارم خدا شما رو به راه راست هدایت کنه.
در ضمن من گفتم اون چند باری که زنگ زدم هم آقایون و هم خانم ها خوب جواب دادن. حالا ممکنه سر شما خوب جواب نداده باشن. اما چیزی که مشخصه اینه که شما در لول من نیستین به لحاظ شخصیتی. لطفا دیگه پست من رو ریپلای نکنین.
هر چند تیغ ادمین فقط گردن های نازک رو میبره و با گردن کلفتها کاری نداره ولی از دوستان استدعا دارم هر کسی در مورد شرکتی که ازش سرویس میگیره بیاد و نظر بده
لطفا قوانین فروم رو مطالعه بفرمائید
کد:http://forum.p30world.com/announcement.php?f=317&a=276
کد:http://forum.p30world.com/announcement.php?f=317&a=275
---------- Post added at 05:00 PM ---------- Previous post was at 04:56 PM ----------
دوست عزیزنقل قول:
خب شما چی گفتی که اونها همچین جوابی دادن؟
مطمئنا در بدو ورودتون و بدون سلام و علیک همچین مطلبی رو نشنیدید.
---------- Post added at 05:02 PM ---------- Previous post was at 05:00 PM ----------
دیتای استان گیلاننقل قول:
دوستان لطفا بس کنید ... تاپیک منحرف شد و چند صفحه شد فقط بحث در مورد پشتیبانی بی ادب یا با ادب که برا تاپیک خوب نیست !! نیازی به کتمان یا پا فشاری رو موضوعی نیست ... مهم حقیقته که همه بهش میرسن :31:الان مدیریت میاد تاپیکو شستشو میده ها :31:بیخیال :20:
این تاپیک که همش شده جنگو دعوا.آقا کلا همه از سرویس های dsl ناراضی ان.ربطی هم به شرکتش نداره.
من با همه جور آدم از دوستان و آشنایان گرفته تا فامیل ، هیچ کس از سرویسش راضی نیست.
من کلا سطح توقع خودمو پایین آوردم چون اینجا ایرانه و هزار جور مشکل و تا موقعی که به هر یوزر نشه حداقل اینترنت چندین مگ
رو ارائه داد همینه. اصلا اینترنت ایران موشه آزمایشگاهی شده به خدا ، یه بار vpn قطعه. یه بار فیبر قطعه ، یه بار گواهی نامه امنیتی
سرقت میکنن ، تا موقعی که شرکت ها خودشون استقلال نداشته باشن این موارد وجود داره آیا مثلا تو آمریکا هم اینطوریه ؟
مثلا یه شرکت غول مخابراتی نظیر AT&T زیر مجموعه مخابراته آمریکاست یعنی موش آزمایشگاهی اوناست ؟ نه به خدا.
تو ایران ما فقط بلدیم برای همدیگه شاخو شونه بکشیم چون زورمون به اصلیه نمیرسه و باید یه جوری خودمونو تخلیه کنیم.
اینترنت ایران تقریبا تو جهان از لحاظ کیفیت آخره ، هنوز به اون روز نرسیدیم که "اگه جدول برعکس بشه ، ایران اول میشه "
انشالله به زودی به اونم میرسیم. شما هم به جای اینکه اینفدرجنگ و دعوا کنیین برین پسورد میلتونو عوض کنین ، حالا از من گفتن از شما نشنیدن.
خلاص.
آ قربون دهن شما که اصل مطلب رو گفتی.نقل قول:
من دیگه وارد هیچ مبحث اخلاقی نمی شم و فقط وارد مسایل فنی می شم تا اون دوستمون که گفت منه تازه ADSL گرفتم و کم کم یاد می گیرم، آماده گی هر مناظره ی فنی با تمام کسانی که هستن دارم. D:
اینجا رودسر ساعت 00:51 دقیقه بامداد سه شنبه اینترنت 1 ساعت و نیم هست که قطعه
---------- Post added at 12:54 AM ---------- Previous post was at 12:54 AM ----------
اینجا رودسر ساعت 00:51 دقیقه بامداد سه شنبه اینترنت 1 ساعت و نیم هست که قطعه.لعنت به این اندیشه که روانیمون کرده
اینجا رشت : ساعت 12 تا 1.5 و 2 تا 3 / خط 8 لعنت به اندیشه :D
دوست عزیز اینترنت همه قطع بودهنقل قول:
با اعلام قبلی هم قطع بوده
اين دوستان مثل اینکه تو این دنیا نیستن هاااانقل قول:
دوستان تو 2 صفحه قبل دوستی نوشت که Down Time مخابراتی هست و از ساعت 11 تا 5 ساعت بعدش اینترنت قطع می شه ها. اینم عکسش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اندیشه خط 7 سرعت 256 محدود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با اینحال فکر کنم چند نفر معلوم الحال بیان و باز اعلام کنن سرویسشون هیچ مشکلی نداشته :31:نقل قول:
میخوان حقوقشون حلال باشه دیگه ...
یه برنامه مثل 90 واسه دلالی تو adsl هم لازم داریم
اینم از speedtest من
128 نامحدود
یعنی شما می خوای بگی که از کارمندای شرکت ها میان اینجا واسه طرفداری؟:18:نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز ما اعلام قبلی ندیدیم.ساعت 11:30 قطع کردند از ساعت 1 هر لینکی میزدیم تازه ارور اومد شرکت زیرساخت اعلام کرده پهنای باند تموم شده اولا اگر قرار بود تمام شه این شرکت زیرساخت نمیتونست قبل اینکه تمام بشه اضافه کنه؟دوما این اندیشه مزخرف که شرکت زیرساخت بهش اطلاعه داده و کل اطلاعات کاربرا رو داره نمیتونست به ایمیل کاربرا بفرسته ساعت 11 قطعه تا ساعت 4؟اینطوری مشتری مدارتر نمیشدن؟
نیاز به ایمیل نیست دوست عزیزنقل قول:
میتونن خیلی راحت کاری کنن که هر سایتی رو بزنی یه صفحه اطلاعیه بیاد :2:
یا حداقل تو سایتشون یه قسمت واسه اطلاعیه بزارن :2:
دوروزه سرم شلوغه:46:
پ ن: تخفیفات معرفی کاربر اندیشه حذف شد !آخرین حلقه هم پاره شد :2:
نقل قول:
دوست عزیز مشتری مداری و ارزش نهادن به مشتری یعنی قبل از قطعی به مشتری اعلام کنند چون میدونستند نه اینکه 1 ساعت بعد از قطعی وقتی سایتی رو مزدیم بگن قطع شدیم فلانه بسیاره...
حالا کی گفته اندیشه مشتری مدار هست؟ :10:نقل قول:
کسایی که دارن پورسانت میگیرن و تبلیغ میکنن تو این تاپیک رو دیگه همه میشناسن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
موافقمنقل قول:
اون ایمیلی که بهشون دادیم انگار فرمالیته ست
خیلی راحت میتونن اطلاع رسانی کنن ولی نمیکنن
آقا دم شما گرم جدی؟؟ می شه اسماشون رو بگین همین جا ؟ آخه ما حق داریم وقتی اینجا چیزی رو می شنویم بدونم از زبون کسیه که صاحب شرکته یا یه نفر عادی که اظهار نظر می کنه.نقل قول:
من سرعت 800 کیلو بایت می خوام :19:
اینترنت من هم دیشب قطع بود 2 بار فکر کنم قطع شده نمی دونم چرا این هفته اوضاع اینترنت داغون شده پینگ هم بالا رفته
وای که این پینگ مزخرف و قطعی های پی در پی داره رو اعصاب بد جور داره راه میره :2::2::2: ( شاتل - مرکز 4 ):2:چه غلطی دارن میکنن اخه ! تو بازی های انلاین از شهر های دیگه اونجور که من دیدم اکثرا پینگشون داغون بود و در حال فحش دادن بودن :27:مثه اینکه سراسری دارن جون میدن :2:
همه با هم قطع بودیم دیشبنقل قول:
درود دوستان ...
منم امروز 2 بار زنگ زدم شاتل پشتیبانیش! برای مشکل پینگ! دفعه اول گفتن پینگ مخابراتتون پر شده و پهنای باندتون خالیه ! بعدش دومین بار گفتن از دیشب کل اینترنت نه گیلان بلکه شمال(!)قطع شده بود و این مشکل پینگ هم مربوط به مخابراته که ما این مشکل رو باهاشون داریم و گفتن اکثر شرکتهای در مورد پینگ مشکلشون اینه (مخابرات منظورش بود)! و گفت تا آخر هفته اگه همه چیز اوکی باشه و مخابرات و غیره همکاری کنه احتمالا درست میشه و .... !!
(خدا میدونه چطوری سیم کارتهای نسل 3 یا همون 3G با اون سرعت و امکانات و غیره آذرماه قراره افتتاح بشه در ایران از سال 86 تا الان که هیچی نشده !:2:)
پس شاتل هم تو خط 4 مشکل داره:2:نقل قول:
پس تو خط 4 کلا هیچ شرکتی درست درمون سرویس نمیده؟
جالبه توکشورای دیگه همه به فکر 4G هستن ما هنوز 3G نداریم!!نقل قول:
(خدا میدونه چطوری سیم کارتهای نسل 3 یا همون 3G با اون سرعت و امکانات و غیره آذرماه قراره افتتاح بشه در ایران از سال 86 تا الان که هیچی نشده ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
این پرداخت آنلاین اندیشه کی درسته میشه ؟! ... حضوری که نمیشه رفت شارژ کرد ! ...
پ.ن: چطور میتونم به اندیشه در مورد نمایندش تو شهر ما انتقاد کنم ؟! ... ( البته اگر خود رشت هم اینطور نباشه ! )
بهش میگم چرا قطعی داریم انقدر ؟! .. میگه زنگ بزن رشت .. میگم قطع هست .. میگه به من چه .. میگم الان یعنی چی ؟ .. میگه ناراحتی بیا جمع کنم ... ! میگه ... D:
پينگ 3 روز خيلي بد شده! 4.2.2.4 رو 350 است! ديشبم 12 تا 1:30 قطع بود تماس گرفتم گفتن مشكل مخابراتي و مربوط به شمال ايران ميشه!!!!!
شاتل سرويس 2 مگ خط 5.
اینجا هم تقریبا" به همین شکله فقط فرقش اینه که اول میگن مشکل از مخابراته و اگه زیاد سوال کنی این طوری برخورد میکنن :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6435290&postcount=10643
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6435336&postcount=10644
باز هم قطعی های پیاپی!:41:
معلوم نیست دارن چه جونی میکنن؟:2:
راستی جریان لغو محدویت دانلود رو شنیدین؟ اگه کسی اطلاعاتی تو این زمینه داره و اگه قراره خبری تو این زمینه تو رشت بشه، ممنون میشم توضیح بده!:8:
خب مشکل اینجاست که اینجا کلا 3 تا ISP داریم که خدمات ADSL میدن ... 2 تای دیگه خودشون از اندیشه میگیرن !!! ... اگر شاتلی ، چیز دیگه ای موجود بود همون لحظه بهش میگفتم جمعش کن !نقل قول:
quick task کار میکنه , پریروز شارژ کردم.نقل قول:
همه که نه.تو بخش هایی از اروپا تازه میخوان راه اندازی کنن.(نقل قول)نقل قول:
---------- Post added at 08:09 AM ---------- Previous post was at 08:07 AM ----------
تا اونجایی که من متوجه شدم از خبرا اینه که میخوان محدودیت حجم رو وردارن.یعنی مثلا فقط سرویس هایی با سرعت های مختلف باشه.مثلا 128 و 256 و 512 و 1024.و درواقع همون دانلود نامحدود!!!نقل قول:
خوب فک نکنم توضیح بخواد .پیامدی که واسه ما داره واضحه:
اینکه به دلیل نامحدود بودن ، شرکتا مجبورن همون سرعتی رو که فروختند ارئه بدن. یعنی 128 اندیشه میشه 16 کیلوبایت!!!! و اینکه اگه شرکتی سرعت تشویقی بده ضرر مالی میکنه. و یا اینکه شاید تشویقی بدن ولی واسه پیج باز کردن نه دانلود!
بعدشم اینکه واسه سرعتای بالا (2 مگ) شاید یه مشکلی پیش بیاد: و اونم هزینه فوق العاده بالای اشتراک اونه!!!
(من اطلاعات ندادم که اشتباه باشه ، نظرمو گفتم)
---------- Post added at 08:09 AM ---------- Previous post was at 08:09 AM ----------
چیز دیگیی احیانا نمیخوای بگم بچه ها بیارن؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
دوست من ببین، آره اینش خوبه اما اگر شرکتا بگن حالا که فشار آوردن که استاندارد بدیم می تونیم از 1.6 تا 16 نوسان کنه سرعتمون چی؟؟؟؟ اونوقت بیچاره می شییییییییییمنقل قول:
کسی نظری درباره این تصویر داشت بگه.واسه اینترنت خودمه.عجیب نیست اینهمه روتر بین راه باشه!!!!!!!