بله لنز ها 18-55 هستنقل قول:
کدوم مدل ها
من مدل اول NEX سونی رو دیدم اما به قیمتش نمیارزه :13:نقل قول:
بله لنز ها 18-55 هستنقل قول:
کدوم مدل ها
من مدل اول NEX سونی رو دیدم اما به قیمتش نمیارزه :13:نقل قول:
سری جدید و قدیمش کلا خریدش بزرگترین اشتباهنقل قول:
دوست عزیز من حداقل 50تا نمونه عکسشو دیدمنقل قول:
واقعا عکساش خوب و عالیه
من برای نامزدم دنبال دوربین slr like میگشتم و اینو انتخاب کردم
من حتی یکم شک کرده بودم که به جای اینکه 1100000پول 600d بدم فعلا همینو بگیرم چون نیازهای منو برطرف میکرد
اصلا با sx230 مقایسش نکن
رینگ فوکوس و زوم دستی هم داره
lcdش هم متحرکه
یه سواله کودکانه :دینقل قول:
این d3100 با همون لنزی که روش داره(یعنی فلان نخوام لنز بگیرم براش) کیفیت عکس و فیلمش به پای همون SX230 میرسه ؟
بزرگواران و اساتید گرامی نظرتون درباره 60D چطور هست این مدل بهتره یا 600D , D5100
:11:
:18::18::18::18::18::18::18::18::18:نقل قول:
پوریا d3100 یه حرفه ایه ، خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی بهتره از SX230 هست فرقشون مثل ماشین اثباب بازی و ماشین واقعیه
البته بزرگ نماییش مثل SX230 نیست کمتره اما عوضش DSLR هست :46:
برای یاد گیری کار با یه DSLR باید علاقه و پشتکار داشته باشی باید وقت بزاری ، اینو تو خودت میبینی ؟؟؟؟
---------- Post added at 02:20 PM ---------- Previous post was at 02:17 PM ----------
شما بودجه تون چقدره به چه سبک عکاسی علاقه دارید ؟؟؟نقل قول:
آشناییتون از عکاسی چقدره ؟؟؟
چقدر به عکاسی علاقه دارید ؟؟؟
بابا انقد تعجب نکن :دینقل قول:
گفتم نکنه لنزی که روشه چیز مالی نباشه،میدونم اگه لنزش رو عوض کنی میشه یه چیز خیلی عالی باشه،اما نگرانم که با اون لنزی که روشه تو فیلم برداری یا عکس ناامیدم کنه
تا حالا تجربه استفاده از DSLR یا SLR رو نداشتم،اما به علاقه خودم در مورد عکاسی مطمئنم و میدونم که میخوام عکاسی رو بهتر یاد بگیرم
تا حلا خیلی هم عکاسی کردم،کتاب هم زیاد خودنم و از نظر مباحث تئوری تقریبا آماتور رو به متوسط هستم،بیشتر الان حس میکنم نیاز به دید عکاسانه دارم ;)
2 تا مشکل هست در مورد DSLR :
1- اول بودجه،قرار نبود دوربینی بخرم،یهو دوربین رفت،میدونی که تو اینجور مواقع سخت پول میدن خونواده :41:
2-یکم سر حمل و نقل و بعدش هم سر کیفیت فیلم برداری و اینا با لنز فابریکش نگرانم
عرض به حضور شما که برای خودم نمخوام یکی از دوستان یک دوربین خیلی خوب نگاتیوی کنون EOS10QD کلی سال داشته الان قصد داره از دبی تا 1 تومن هزینه کنه.نقل قول:
شما بودجه تون چقدره به چه سبک عکاسی علاقه دارید ؟؟؟
آشناییتون از عکاسی چقدره ؟؟؟
چقدر به عکاسی علاقه دارید ؟؟؟
همش تو بیابون داره شکار میکنه یا کوه نوردی و صخره نوردی میکنه بیشتر منظره میگیره و و طبیعت و... و از فاصله های زیاد هم گاهی میگیره مثل کل و آهو و..اینها رو از دور مییگریه و این ها ....
نقل قول:
تا جایی که میشه سعی کن d3100 بگیری
برو dpreview نمونه عکساشو بگیر
همشونم با لنز کیت 18-55 گرفته شده
کیفیت لنزه خوبه اما بزرگ نماییش کمهنقل قول:
سعی کن کسی رو پیدا کنی که داره و چند دقیقه هم که شده با یه DSLR کار کن حالا هر مدلی میخواهد باشه
2 خوب بزرگ تره اما ارزش داره ، کیفیت فیلمش هم قابل قبوله 1080 با 24 فریم ، اما یادت باشه تو داری دوربین عکاسی میخری :5:
بعد از مدتی هم میتونی یه 28-300 بخری هرچند کیفیت بالای نداره اما قابل قبوله :46:
یا 18-135
پس یه D5100 یا یه D90 اما لنز برای ایشون مهم تره باید یه تله بخرند مثلا 70-200 که قیمت بالای دارهنقل قول:
یا مثلا یه 550D بخرند با یه 55 - 250 که مدل جدیدش هم اومده IS II این منطقی تره
به فکر نیمه حرفه ای نیستند ؟؟؟
g12 به نظرتون عکساش یکم بی کیفیت نیست؟ g10 خیلی بهتر نبود؟
سلامنقل قول:
خدا لعنتشون کنه این دله دزدارو یک ماه پیشم وسایل کار منو دزدیدن که مجبور شدم
قید خرید دوربین رو بزنم فعلا
بنظر من 230 بگیر که کمی هم بهتر از 210 هستش فیلمبرداری و کیفیت عکس بهتری هم داره
اگر میخوای تا 700 هزینه کنی همون G12 رو بگیر که واقعا عالیه
---------- Post added at 06:55 PM ---------- Previous post was at 06:54 PM ----------
حالا که تا 700 میتونی بگیری یه d3100 بگیر
دوست من این مدلهایی رو که گفتی با هم مقایسه نکن، دوربین D60 رو به اصطلاح Pro DSLR میگن ولی 600D از سری Entry-Level DSLR که تفاوتهای فاحشی با هم دارند. در کل مدلهای دوربین cannon هر چی عددش کوچکتر باشه بهتره!نقل قول:
به عنوان نمونه فواید 60D نسبت به 600D :
ویو فاندر بزرگتر 0.59 به 0.53
تعداد نقاط فوکوس : 9 به 1
زمان نگه داری شارژ : 1100 عکس به 440 عکس
عکسبرداری متوالی : 5.3 fps به 3.7 fps
بیشترین سرعت شاتر : 1/8000s به 1/4000s
و ....
مرسی،نقل قول:
سورس این قیمت رو هم داری؟ با گرانتیه؟ دوستان این لنز تو تهران هست؟
خواهش
خیر ، نمیدونم، 100% هست اما ممکنه هر جا نباشه
برای چی؟توی نقد و بررسی هایی که خوندم اتفاقا گفتن که نسبت به قیمتش عالیه.نقل قول:
برای کسی که علاقه مند به عکاسی هست و عکاسی حرفه ای نمیخواد انجام بده D5100 یا 600D بهتر از 60D هستن.نقل قول:
بزرگواران و اساتید گرامی نظرتون درباره 60D چطور هست این مدل بهتره یا 600D , D5100
یعنی تا 700 شما میگی g12 از d3100 بهتره؟ :18::18::18::18::18::13::41:نقل قول:
می دونم لنز nex-3 و nex-5 لنزشون 18-55 هست، من سوالم اینه که در مدل دو لنزشون لنز دوم چقدر زوم اپتیکال داره؟ همون سه ایکسه یا بیشتره؟نقل قول:
میشه کمی بیشتر توضیح بدید؟نقل قول:
از اطلاعات مفیدیتون بسیار ممنونمنقل قول:
والا باهاش صحبت کردم گفت با چند عکاس حرفه ای که از طبیعیت عکس میگیرند برای نوع استفادش سوال کرده به این نتیجه رسیده که حداقل دنبال یه D60 بره بعدا که پولش جور شد یه لنز 800mm میگیره چون برای اون مسافتی که مد نظرش هست این لنزهای معمولی جواب گو نیستند. و فعلا به صورت موقت لنز دوربین قدیمیش رو روی این دوربین جدید میزاره.نقل قول:
دوستان از وقتی که گذاشتید بسیار سپاس گذارم.:11:
اگه یه p500 یا sx30 رو بگی تا رنج 700 حرفی ، ( بخاطر اینکه زوم خیلی بهتری داره و کاربردش برا یه کاربر خونگی بیشتره) ولی g12 برا شما دیگه نمیتونه از d3100 کاربردش بیشتر باشه . همون d3100 عالیهنقل قول:
بله دوست عزیز من میدونمنقل قول:
من اگه باشم یا d3100 میگیرم یا اگه بودجم نمیرسید hx100
سلام دوستان
قیمت روز این RAM ها رو کسی داره؟
i
1- SanDiask Ultra II SDHC 16Gb (15Mb/s
2- SanDiask Ultra II SDHC 32Gb (15Mb/s
3- SanDiask Extrem SDHC 16Gb (30Mb/s
4-SanDiask Extrem Pro SDHC 16G (45Mb/s
ممنون
دوستان دقت کنن که خرید یک DSLR یعنی تازه شروع خرج کردن
یعنی حداقل باید 400 هزار تومان به بالا برای یک لنز همه کاره هزینه کنن البته کیفیتی که این سری دوربین ها میده کاملا غیر قابل قیاس با دوربین های کامپکت یا SLR Like هست
ولی در کل شما با خرید یک دوربین حرفه ای کاملا میتونید از عکاسی لذت ببرد ولی دوربین های کامپکت خیلی بسیتر به محیط وابسته هستند مثلا شما درحین عکاسی از شب به راحتی میتونید ایزو بالا ببرید و کاملا عکس شفاف و روشنی بگیرید با نویزی کمتر ولی در دوربین های کامپکت ایزو بالا به شدت به کیفیت لطمه میزند و یا در عکاسی از محیط های پر نور به راحتی دریچه دیافراگم تنگ میکنید و عکس واضح می گیرید ولی در کامپکت ها ممکن است با دیافراگم بسته دچار افت کیفیت شدید بشید
در دوربین های حرفه ای شما قابلیت تعویض لنز دارید و میتوانید از یک لنز واید و الترا واید استفاده کنید و یک عکس پانورمارا را در یک عکس بگیرید
فرمت خام raw یک نعمت فوق العاده برای دوربین های حرفه ای محسوب می شوند چون شما میتوانید کل تنظیمات نور و رنگ عکستان را در دست بگیرید
شما با دوربین حرفه ای میتوانید لنز ماکرو استفاده کنید و عکسی از موجودات ریز بگیرید که با دوربین کامپکت حتی نمی توانید خوابش را ببینید
این موارد گفتم که دیگه وجدانا کسی SLR Like یا کامپکت با Dslr مقایسه نکنه
چند نمونه عکس پدر مادر دار از دوربین های Dslr میزارم تا متوجه بشید که تا چه حد پتانسیل دارن
لنز ماکرو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لنز الترا واید
لنز برد بلند(تله)
سلام اینجا کی sx230 داره؟میشه لطف کنید چندتا نمونه عکسشو بزارید؟
اسم دقیق اینه sx230hs به جز hs چیز دیگه ای هم هست؟
سلام...اگه میشه تا 400 یه دوربین برای فضای بسته و عکاسی از مبلمان بهم معرفی کنید...کیفیتش باید خوب باشه تا برای ادیت کردن مشکلی نداشته باشه...مرسی
سلامنقل قول:
sx230 توی رده خودش تا نزدیک 400 بهترینه شک نکنید
سلامنقل قول:
فکر کنم برای شما LX3پانا یا G11 یا G10 و S90 کنن خوب باشه البته اینا مدل های نسبتا قدیمی هستند
مدل های جدید LX5 و G12 و S95 هست که نزدیک 600 پولشون میشه
البته S95 باید ارزون تر باشه
خوب اون لنز دوم مشخصاتش چیه ؟؟؟؟نقل قول:
اگر تله ـش تا 200mm باشه میشه گفت 14x زوم داره
با سلام من یه دوربین SX130IS دارم که با فول شارژ باتریش فقط 10 دقیقه میشه فیلم گرفت میخاستم بدونم اداپتور چند ولت میخوره من خودم یه اداپتور 4 سره دارم میخاستم بدونم همین خوبه یا مخصوص داره قیمتش چقدره حدودا.
سلام
ميخواهم اهميت فايلهاي RAW را بدونم ، كه واقعا اينقدر مهمه؟ البته من روي يك فايلRAW حدود يك ربع بيشتر كار نكردم ، ولي تنظيماتي كه برام در دسترس بود را ، من با فتوشاپ با ابزاري مثل Curves يا exposure يا ... ميتونم انجام بدم.
(البته ميگم زياد با يك فايل RAW كار نكردم ولي به نظرم با فتوشاپ هم ميشه يك JPG را روي تنظيماتش دست برد)
توضيح : HX100 فيلمبرداري خوبي داره اما RAW را ساپورت نميكنه (برعكس HS20) ميخوام ببينم ارزشش را داره يا نه؟
مثال: فايل JPG اصلي:
بعد از ويرايش با فتوشاپ:
آيا منظور از RAW ويرايش در همين حده؟
توی dpreview و photographyblog هست تا دلت بخوادنقل قول:
سلام
با حدود 1 میلیون میخوام دوربین و لنز بگیرم. لطفا نظر خود را (به خصوص در مورد لنز بیان کنید):
NIKON D3100: 710
lens: NIKKOR 55-200mm f/4-5.6G ED IF AF-S DX VR : 285
در مورد قیمت دوربین مطمئن هستم کمتر گیر نمیاد. لطفا در مورد کیفیت لنز و قیمتش بحث کنید و بگویید آیا برای انتخاب لنز گزینه بهتری تا حود 300 هست یا خیر.
ممنون
سلام به همه دوستان گلم ! من یه مشاوره فوری می خوام واسه خرید دوربین ! راستش بودجه من 200 تا 250 تومانه حتی 1 ریال بیشتر ندارم !
دنبال یه دوربین می گردم با مشخصات ذیل :
1- زوم اپتیکال واسم مهم نیست !
2- کیفیت عکس های خوب باشه !
و دیگر هیچ
اگه ممکنه دوستان یه مدل فوری بگند که برم ترتیبشو بدم مردم از بی دوربینی !
نه منظور از ویرایش raw این نیستنقل قول:
اما کیفیت عکس hx100 نسبت به hs20 به نداشتن raw میرزه
hs20 نویز زیاد داره و شارپنس عکسش هم پایینه
دقت عکساش بالا نیست
اینو وقتی عکس رو تو سایز اصلی ببینید متوجه میشید
یه NIKON D200 با لنز 200-18 همرا با 2 عدد رم 4 گیگ و یک ریموت سیمی برا فروش دارم . باتری یدک هم باهاشه . خریدار بود باهام تماس بگیره
سلام دوستان من میخواهم یک دوربین دیجیتال با حدود قیمت 500 تومن دارای کیفیت خوب فیلم برداری و عکاسی بخرم نظر شما چیه برای یک فرد اماتور و مصرف خانگی؟ البته خودم نظرم بین Fujifilm FinePix HS20 , Sony Cyber-Shot DSC-HX100V هستش نظر شما چه ارزش خریدن را دارند یا خیر و کدامشون بهتره اگر حدود قیمتشم میدونید لطف کنید
با تشکر
sx210دوربین خوبیه؟الان حدود400گیر اوردم دوربین 14مگاپیکسل و زوم اپتیکال14!
هر دو عالی هستند شما برو بازار و اینا رو دست بگیر ببین با کدوم بیشتر حال میکنی همون رو بخرنقل قول:
البته HX100V حدود 600 هست
sx210 دوربین خوبیه اما نه وقتی sx230 با همون قیمت هستنقل قول:
کسی میتونه کمک کنهنقل قول: