3. مگه ps3 قابلیت نصب برنامه داره؟نقل قول:
6. یعنی کلا زیر نویس فارسی رو نمیتونه به هیچ وجه نشون بده؟
یه سوال در پخش فیلم و محتوای hd اگه کیفیت بالا باشه مثل این دستگاه های هارد پلیر گیج نمیزنه و کم نماره؟
Printable View
3. مگه ps3 قابلیت نصب برنامه داره؟نقل قول:
6. یعنی کلا زیر نویس فارسی رو نمیتونه به هیچ وجه نشون بده؟
یه سوال در پخش فیلم و محتوای hd اگه کیفیت بالا باشه مثل این دستگاه های هارد پلیر گیج نمیزنه و کم نماره؟
چند تا سوال داشتم .
1- اینکه gaia manager رو پاک کنم و جاش multy بریزم . مشکلی پیش نمیاد؟ . لینک جدید multy رو هم اگه می شه بزارید.
2- توی پست ها خوندم . هم با multy می شه فرمت های تصویری mkv رو پخش کرد هم با showtime که دوستمون گفت .
3-در مورد زیرنویس چی کار باید کرد؟ می شه encode کرد زیرنویس رو داخل فایل تصویری؟ و کسی هم بلده یه آموزش بده.
4- -- جدید کی میاد؟
ببخشید . بابت سوال های زیادم.
برنامه هاییو که مخصوص خودشه,اره میشه نصب کردنقل قول:
به هیچ وجه من الوجوه کم نمیاره :31: من با همین showtime فیلم اواتارو دیدم که (HD (1980*1080 بود , حجمشم حدود 11gb بود
1.حتما پاکش کن این gaia رو..:)نقل قول:
هیچ مشکلی پیش نمیاد
2.خوده مولتی من هم از پخش کننده showtime استفاده میکنه
لینک مولتی من ورژن 2.09.02
3.تنها راهشم همینه که بچسبونیش به فیلمکد:http://www.multiupload.com/42I04VRHL8
اسون ترین راهم با استفاده از برنامه jetaudio هست که فیلمو با زیر نویس تو یه مسیر میزاری و همنامشون میکنی
فیلمو که تبدیل کنی خودش میچسبونه بهش
4.اومده که منتطر دانگل هسیم این jfw هم که احتمالا 1 november میاد
مولتی منو رو چجوری نصب کنم؟
مولتی من رو چجوری نصب کنم
Yes بزن بره مي خواي خيالتم راحت باشه اينترنتتو قطع كننقل قول:
Eboot و به وسيله ي وصل كردن Ps3 به كامپيوتر و جايگزين Eboot خود بازي يا به وسيله ي ريختن تو فلش و با فايل منيجر مولتي من مي توني بريزينقل قول:
بيشتر براي Eboot است كه اگه Eboot درست و حسابي بريزي بدون مشكل اجرا ميشه
اونايي و كه فرمتشون .pkg است وميريزي تو فلش بدون اينكه تو فولدري بريزي و ميري داخل Install package و ميريزيشوننقل قول:
تو دفترچه راهنما که نوشته در حین بازی میشه کنترلر دسته بازی شارژ کرد به سیستم وصل کردم ولی 4 تا چراغ خاموش روشن میشه مشکل نداره؟ یک چیزی هم دستم اومد اینه که بشت دسته زده 310 میلی امبر ولت 3.7 وقتی تو سیستسنگ سیستمم رفتم قسمت usb دسته وصل کردم دیدم هوشمند نیست usb سیستم. سیستم به دسته 500 میلی امبر جریان میده و ولت که ننوشته بود مشکلی بیش نماد برای دسته و باتری؟ مثلا mp3 player sony خودش تو سیتینگش تنظیم میلی داره میشه رو 100 500 گذاشت و کامبیوترم همون قدر mA میده ولی دسته نه.بچه ها از کامبیوتر شارژ میکنند تو دراز مدت چیزی نشد و همیشه 4 led باید روشن خاموش بشه. مشکلی نداره ؟
دوستان چون پخش چندرسانه ای هم برام مهمه اینو میپرسم.
با هیچ فرمتی از زیر نویسها نمیشه زیر نویس فارسی باهاش اجرا کرد یا نمیشه یک کلکی سرش بزنیم تا بتونه اجرا کنه؟
یه سوال دیگه. با هکش میشه بازیهای PS2 رو باهاش اجرا کرد؟
ممنون از راهنماییتون!:46:
با Sub/Idx میشه زیرنویس فارسی روی هر دیوایسی که زیرنویس رو ساپورت میکنه اجرا کرد .نقل قول:
بازم خبر های خوش داریم میشنویم
خبر از -- شدن OFW3.72:
قضیه اینه که یکی از کاربرای حوفه ای که حرفش حرفه تو این لینک میگه که من دارمKEYهای3.72رو استخراج میکنم بعد هم از کار بلد ها راهنمایی میخواد.
بعد هم میاد تاپیک میزنه میگه CFW3.72 ساختم تموم شد رفت و بعد ویدیو هم میزاره:(جالبه تو7روز این کارو کرده):کد:http://www.ps3news.com/forums/ps3-cfw-mfw/video-ps3-3-72-keys-cfw-development-collaboration-wip-121219.html
بعد هم تاپیک بسته میشه قضیه خیلی مشکوکه از یه طرف با سابقه هست و بعیده بیاد دروغ بگه و از یه طرف هم نمیدونم چرا تاپیک رو بستن.کد:http://www.ps3news.com/forums/ps3-cfw-mfw/video-ps3-3-72-keys-cfw-development-collaboration-wip-121219-11.html#post391850
فعلا باید صبر کرد دید کی به کیه.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
خبر جدید تر:
ظاهرا برادران هکر همونجور که بوش میومد تونستن دانگلJB2رو دامپ کنن و اطلاعات خوبی به دست بیارن فهمیدن که این دانگل کارش اینه که ایبوت هارو تعویض میکنه ولی بدبختی اینه که این تیمKADOدانگل رو طوری طراحی کرده که نمیشه بدون دانگل از اون ایبوت های مخصوص استفاده کرد ولی خوب باید دید هکر ها چه کار هایی میتونن بکنن که دیگه نیازی به دانگل نباشه.
در کل دو چیز به وضوح مشخصه یکی اینکه اینOFW3.72باگ هایی داشته که هکر ها اینقدر تونستن نفوز بکنن و سونی هم خودش زود فهمیده و 3.73رو داده و یکی اینه که تونستنJB2رو دامپ کنن که این نوید تمام انجام کارهایJB2رو بدون دانگل میده
من میخوام بجای پلیر سینمای خانگیم ps3 بگیرم که یه تیر و دو نشون کنم. نظرتون چیه؟
آیا فرمور 3.55 فیلم دیویدی و خصوصا بلوری کپی راحت پخش میکنه؟ (آخه بعضی میگن باس فرمور جدید باشه)
با تشکر
نقل قول:نقل قول:
خوب چیزی که معلومه یهPS3هیچوقت مثل سنمای خانگی یه چیز خفنی نمیشه
برای فیلم هیچ مشکلی نداری فقط بازی های جدید هستن که مشکل سازن
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
خبر خیلی مهم:
برای اجرای بازی های جدید دیگر نیازی بهJB2نیست:
بله همون جور که گفته شده بود این دانگل فقط برای پول دراوردن بیشتر بوده
نقل از بازیسنتر:
نقل قول:
در زیر صحبتهای شخصی به نام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را می خوانید:
دانگل PS3 JailBreak 2 به روز رسان PKG است.در واقع EBOOT.BIN آن فقط یک FSELF است (Fake signed)
Driver San Francisco , EBOOT.BIN نیز FSELF است.
فایلهای FSELF برای کنسول های دیباگ هستند و به آسانی بازیتان را FSELF می کنند و همچنین بعد از ساین کردن شما می توانید FW retail را برای اجرای FSELF ها Patch کنید
همچنین شما می توانید PL3 را تغییر دهید و یا حتی EBOOT.BIN را Resighn کنید. هیچ چیز خاصی در آن وجود ندارد. به نظر می رسد که آنها هیچ کلیدی ندارند، فقط DebugEBOOT.BIN دارند.
شما دیگر به دانگل نیازی ندارید. ، فقط به EBOOT.BIN که Resighn شده و یا فریموری که برای اجرای فایلهای FSELF پچ شده است نیازمندید که MFW /CFW آنها می تواند این Patch هارا برای اجرای فایلهای FSELF داشته باشد و یا شاید دانگل PS3 JailBreak 2 با متصل شدن به کنسول این Patch ها را بر روی FW اعمال می کند.
اما من زیاد مطمین نیستم.شاید PS3 JailBreak2 آنها چیزهای دیگری هم بر روی FW اعمال می کند اما این را مطمین هستم که آنها FSELF هستند و بدون دانگل هم قابل اجرا بر روی FW می باشند.
دانگل DRM است تا مطمئن شویم که شما هم حتما باید دانگل را داشته باشید.
،MFW /CFW ویژه بدون دانگل هیچ قابلیت جدیدی ندارد. .
CD منتشر شده هنگام خرید حاوی fself'ed eboot.bin بازیها هست.
کلا نتیجه اینه که فقط این دانگل اون دیباگ هارو داره وبس البته این فعلا فقط در حد یک خبر است ولی به زودی انتظار میره که به سرعت اینEBOOTعرضه بشه
خبر های جالبی بود که گذاشتی فقط نظر خودم میگم تو تابیک -- میزاشتی یا اخبار بهتر نبود. چه کنسول سخت جونیه که -- نمیشه ایکس باکس اسلیم هم -- شد ولی ps3 امنیتش که بالا هست تو فرمویر و بلوری اصل ولی هکر ها هم دنبالش نیستند مثل c4 بیشتر دنبال -- ایکس باکس بود
ببخشید این Sub/Idx چیه؟ یه نوع فرمت زیر نویسه یا یه برنامه هست؟ اگه برنامه هست چه کار میکنه؟نقل قول:
یک فرمت از انواع زیر نویس هستش که شامل دو تا فایله - یکی یک جدول برای زمانبندی هست و دیگری زیرنویسهایی که پیشتر به صورت عکس رندر شده اند و به همین دلیل در تمام دستگاه ها قابل اجرا هستند .نقل قول:
به سایت زیرنویس فارسی سری بزنید و از قسمت آموزشهایش ، آموزش تبدیل زیرنویس های SRT را به Sub/Idx مطالعه کنید .
خیلی ممنون از اطلاعاتی که دادین.نقل قول:
من تو یه فروم دیگه به این مطلب برخوردم، بحث درباره پلیرها بود. البته بحث شون 4-5 ماهی آپدیت نشده بود و نمیشد اونجا پیگیری کرد:
شما با این برنامه کار نکردید؟ نظرتون چیه، جواب میده؟نقل قول:
باور كنيد هيچكدوم مثل MEDIA SERVER نميشه !!
فيلم فول HD رو با 99% فرمت ها ساپورت ميكنه عين آب خوردن و بدون دردسر تازه با زير نويسهاي فارسيش !!!!
مديا سرور ها خيلي زيادند و با نام dlna serverشناخته ميشند . من خودم از wild media serverاستفاده ميكنم كه البته رايگان نيست .نقل قول:
ولي يادتون باشه اين مديا سرور ها وابسته به كامپيوتر هستند .
میشه یه توضیح راجع به مدیا سرور بدید؟ منظورتون از وابستگی به کامپیوتر چیه؟
--نگفتید کاراییشون تو پخش چندرسانه ای و اجرا زیر نویس چه جوره؟
مدیا سرور روی کامپیوتر شما نصب و اجرا میشه و هر چیز قابل پخشی که در کامپیوتر شما باشه رو از طریق شبکه میفرسته برای کنسول یا سینمای خانگی و ... و انها پخشش میکنند .نقل قول:
اگر هم قابلیت پخش روی اون دستگاه رو نداشته باشند قبل از ارسال اون رو به صورت همزان تبدیل میکنه .
بعد از سیلی از خبر های خوش حالا وقتش شده که خبر های بد رو هم بشنویم و افسوس بخوریم:
1-گروهdh:
خوب همونطور که میدونید این همون گروه اسپانیایی هست که قرار بودjfw dhرو عرضه کنه!!!بله قرار بود امروز رسما خداحافظی کردن و اعلام کردن ما لایق این هستیم که ازمون ناراحت باشید و این جور حرفا:
بله همه چی تموم شد ایشون کلا لطف کردن دو ماه مارو مسخره کردن و آخرش گفتن بابای شرمنده... گروه کل مارو معطل خودش کرد و آخر سر هم گفت خداحافظ واقعا براشون متاسفمنقل قول:
Well, that friends, I decided to leave this issue after being insulted supporting more and more ....
I can agree that slander revile me, but mess with my family and especially my mother who is not in good health, no.
Thanks to Jaicrab for everything you have helped and given me strength to keep going.
Thanks Alejandro for having such patience and test every day and admire you since you started many years ago, I wish you the best of heart.
Thanks to my brother DanteHades all dh JFW designs and for being such a good brother.
Thanks to blipi, mater, tuhta, consoledev, and more devs to create what will be the custom for the community.
Thanks to Luca for giving the post of admin ps3pirata.
Thanks to the testers of JFW dh that I take very good friends and colleagues.
And of course thanks to all the community of demons, never cambiéis and above all enjoy what you do.
Alejandro if I read it, just ask a favor and which to me would have liked to take .. and it was completed JFW see dh for all demons and people of good faith that it deserved.
no more I say goodbye, many thanks to all who put your trust in me ... I will never forget ... and I applaud you can hate, until forever.
1saludo hell .... this is the scene ignorant of me [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اما خبر بد و یا شاید هم خوی دومی
2-e3flasher
خوب همونطور که میدونید دلیل اینکه این دانگل به طور چشمگیری نتونست بفروشه اینه که از هر چند تا کنسول یکی شون بریک میشد با این دوال بوت ولی خوب اینا ضاهرا یه آبدیت دادن که این مشکلو حل میکنه ولی خوب تایید نشده و باید صبر کرد.
چیزی که الان داریم:خوب الان چیزی که داریم اینه کهdhروغ گو بودe3هم رو هواست وjb2هم که گرون قیمته و بلو ری کپی خرجش زیاد در میاد ولی خبرهای خیلی خوبی ازjb2داریم همونطور که گفتم این دانگل دامپ شده و دارن کار میکنن که این دیباگ هارو باkmeawپچ کنن
as team:
دوستان همونجور که احتمالا میدونید این تیم شناخته شده در حال کار روی یک منیجر ایرانی هست که من براش اینجا تاپیک اختصاصی زدم:
همونطور که میدونید یکی از بهترین کار های این تیم فارسی سازی برنامهmulti manبودهکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=524605
چجوری مولتی منو پاک کنم
داداش ممنون از خبر ها.خوشم خیلی اپدیتی.
این jfw از اولش کاملا مشکوک بود.میدونستم اخرش به جایی نمیرسه.
دوستان امیدتون رو از ندید هنوز jb2 رو داریم.
بزودی هم که cfw مخصوص این دانگل میاد بیرون.
البته من توی یکی از سایتای معتبر دیدم که منتشر کردن ولی گفتن do it at your own risk.
چون نسخه ی اولیه هست.
به امید فردایی با ه-ک های جدیدتر.
گفتم هر وقت اين ها اومد بيرون و استفاده كردند اونوقت
حالا كه چي خداحافظي كردن مگه مرض داشتن همرو سر كار گذاشتن بعد رفتن :21:
:41::41::41::41::41::41: پیش به سوی ایکس باکس :41::41::41::41::41:نقل قول:
این قضیه ه-کرها مشکوکه . باید کاربرد شکافیش کنیم :27:نقل قول:
احتمالا سونی خریدتشون واسه خودش....
نه مثل اینکه خبری ار ه-ک جدید نیست ..مثلا میخواستیم UNCHARTED 3 و PES2012 رو بازی کنیم ..دیگه بایدنقل قول:
خواب این بازی ها رو ببینیم و بریم اورجینال بخریم .... مثل اینکه این PS3 دیگه ه-ک بشو نیست....
باز بحث این 360 اینجا شدنقل قول:
اقا هر کی میخواد 360 بخره به ps3 بازا چه ربطی داره , کسی که مجبور تون نکرده ps3 بخرین
----
خواهش میکنم از همه بچه ها دیگه به این بحث بی مورد ادامه ندین
لطفا در مورد این x####bo##x اینجا چیزی نگید .
اینجا فروم ps3 هست و جای این اسپم بازی ها نیست .
دوستان مثل اینکه یه خبرایی داره میشه . طرف ه-کررو میگم یه ویدیو دیگه داده بیرون....
راستی کسی قیمت بازی اورجینال UNCHARTED 3 رو اگه بیاد حدودی میدونه ؟؟
آخه اگه ه-ک جدید نیاد آپدیت میکنم میرم اورجینال بازی میکنم چاره ای نیست ؟؟
این بازی PES2012 رو هم قیمت بدید ممنون . ؟؟
الان برا ریختن lt ایکس باکش 10 الی 25 میگیرن.
برا ps3 ه کش رو چقدر میگیرن؟
اخرین بازی ای که میشه کپی بازی کرد چی هستش؟
فقط به خاطر اینکه PS3 هَکش به مشکل خورده ؟!؟!؟؟!نقل قول:
من یه 360 دارم کپی خوره ، مثل سگ پشیمونم از کپی خور بودنش میخوام یه دونه دست نخورده اش رو بخرم .
Ps3 رو هم نمیشه با 360 مقایسه کرد و به عکس - هر کدومشون لذت های خاص خودشون رو دارند .
والا من دیگه خودمم دارم از گزاشتن اخبارdhخسته میشم
این گروه شورشو دراورده یه روز میگه خداحافظ شرمنده هرچی میخواید بهم بگید یه روز میگه نه اون الکیه یه ویدیو میزاریم میبینید کارمون درسته
خوب همونطور که میدونید دیروز خبری منتشر شد که گروه خداحافظی کرده و گفته لایقیم هرچی میخواید بگید بهمون ولی الان اومدن و گفتم نه اون خبرfakeبود و یک وبدیو میزاریم تا ببینید خبر راسته که ماdhرو ساختیم:
تو این ویدیو توcfwگشت میزنن و جاهای مختلف رو نشون میدن.کد:http://hipfile.com/as3xen352dxj/jfw_dh_real_youtube.avi.html
گروه گفته به خاطر کامل کردنgrid mangerهست که دارن معطل میکنن و دارن روی اون کار میکنن و وقتی تموم بشه عرضه میکنن
دوستان از این به بعدش دیگه نمیشد گفت خبرfakeباشه یا نه و من فقط خبرهای این گروه رو میزارم و تا لحضه ریلیز نمیشه گفت خبر fakeهست یا نه
big news:
دوستان طبق خبری که رسیدیkeyهایدانگلjb2استخراج شده و به زودی شاهد انتشارcfwویا یکcfwپچ شده خواهیم بود
این dh که میگی چی هست .!؟نقل قول:
---------- Post added at 09:36 PM ---------- Previous post was at 09:32 PM ----------
منم خودم تا 3 ماه پیش elite داشتم عوض کردم ps3 گرفتم . منم با شما موافقم که نمیشه این دو را مقایسه کرد . ولی بهتره تعصبی فکر نکنیم واقع بین باشیم .نقل قول:
---------- Post added at 09:38 PM ---------- Previous post was at 09:36 PM ----------
حالا مگه چی شده من یه کلمه نوشتم ا...باکس همگی ریختید رو سرم . اصلا پستو پاک کنید
چقدر تعصبی هستید .
هـک ps3 کاملا نرم افزاریه , خودتم میتونی هـکش کنیو لازم نیست پول الکی تو جیب مغازه دارا کنینقل قول:
اخرین بازیا هم اگه اشتباه نکرده باشم بازیای مربوط به فرمویر 3.56 که تونسه بودن با پچ بیارنشون
از 3.6x به بالا key ها متغییر هست در حال حاضر نمیتونی بازی کنی
----
البته اگه تونسه باشی خبرای دانگل JB2 دنبال کرده باشی میبینی که تونسن بازیای جدیدو اجرا کنن
demonhadesنقل قول:
اسم سایت هـکرای اسپانیایی که یه دو ماهی میشه هی واسه JFWشون امروزو فردا کردن که تونسن بازیای 3.7x اجرا کنن ولی تا حالا منتشرش نکردن به همین دلیل همه دیگه بهشون شک کردنو میگن فیکـه!!
اسم گروهشونم JAICRAB هست
سایتشونم
demonhades.org
که به زبانه اسپانیاییه
اقا منکه میخام دلو بزنم به دریا و اپدیت کنم برم FIFA یا PES بگیرم انلاین بزنم :40::31::40:
وای که چقد دلم باس بازی انلاین تنگ شده:40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40:
دوستان من با FIFA 11 خیلی بیشتر از PES 11 حال کردم دلیلش هم این بود که باگش کمتر بود درصورتی که تا قبلش فقط PES بازی میکردم ولی تو نسخه ی 2011 واقعا باگ داشت بخاطر همین رفتم سراغ فیفا.
حالا به نظرتون الان FIFA 12 بهتره یا PES 12......؟؟؟؟قیمت اریج چنده...؟؟؟
دقیقا با نظرت موافقم...
منم تا قبل فیفا11 , عاشق pes بودم (اصلا حساب کن فن pes )
ولی فیفا 11 خیلی سرتر از pes2011 بود...
گیم پلی pes خیلی اعصاب خورد کن شده...
من نه fifa12 نه pes 2012 بازی کردم...,ولی از کسایی که بازی کردن شنیدم قضیه همون 2011 هست بازم fifa سرتره
----
در مورد اپدیتم یه هفته صبر کن بعد اپدیت کن شاید تو این هفته فرجی شد
----
ویرایش:
قیمت FIFA12
کد:http://www.novinforosh.com/market.aspx?p_id=3463
بشين FIFA 12 بزن حالشو ببر خيلي توپ شده من كه دارم با دسته ي PS3 رو PC مي زنم :31:نقل قول:
اخه دیگه طاقت ندارم.....!!!!:31:نقل قول:
کلی هفته اومد و رفت ولی خبری از حٍٍٍِِِــــک نشد:41::19:
لپ تاپم لبه گوره میترسم بازی بریزم مرخص بشه:31:نقل قول:
همین الان فنش صدا تراکتور میده:27:
حالا يه امتحاني كن :31:نقل قول:
نه دیگه تصمیم گرفتم اپ بزنم اریج بازی کنم:31:
هرچی بازی انحصاری بوده بازی کردم و جالب اینجاس اخرین باری که یه بازی غیر از فوتبال بازی کردم به 1 سال پیش برمیگرده:20:
دیگه وقتش رسیده از 3.55 کوچ کنم:46:
انلاین رو عشقه:40::40::40: