سلامنقل قول:
5.00 m33
5.50 gen
بهترین همین ها هستند .
سلامنقل قول:
5.00 m33
5.50 gen
بهترین همین ها هستند .
سلامنقل قول:
الان بهترین ورژن 5.50 genb2 ه که اول باید genA رو نصب کنی بعد دوتا آپدیت دیگش که نصبشون به شدت آسونه!
اون 2 تا آپدیتم به ترتیب genB و genB2 ه اسمشون.
یادت باشه حتما اون genA رو نصب کنی بعد GenB بعد genB2
واقعا فریم ور خوبیه همه جا هم پیداش میشه کرد.
از سایت
pspslimhacks.com
اگه استفاده کنیفریمور و 2 تا آپ دیتاش با لینک مستقیم و فابلیت pause هست.
تبلیغ نیستا:31::31::31:
نگین تبلیغ کردم. اصلا نمیدونم سایت ماله کی هست! خارجیه:10:
بابا چرا مردمو راه دور می بری تو همین سایت 2 تا تاپیک در همین مورد هستنقل قول:
PSP 5.50 GEN-A Custom Firmware (نحوه نصب، سوالات و مشكلات)
وکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=325733
[ آموزش ] چکونگی کپی خور کردن PSP (پست های اول و سوم حتما خوانده شوند!)
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=248621
نقل قول:
wana win pspgo?
Update: All right… We listened, we discussed it, your feedback is important to us, and with that said, we’re opening this competition up to the world. The whole triple W… So wherever you are from, we’ll ship the PSPgo to your door. More below.
Of course you do… Dashhacks ain’t boycottin’ nothin’. We’re giving away 5; count ‘em – that’s 5 PSP GOs. And here’s how to get one:
You will be judged on creativity and pure awesomeness. The first 5 to make us say “shit yeah” win. The rest of you – some of you, those who have entered before the end date – will receive Dashhacks t-shirts. The contest ends as soon as the top 5 are chosen.
- <LI i8GgV="0" OczSI="4">Follow [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ; And while you’re at it, may as well become a [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] too; <LI i8GgV="0" OczSI="0">Grab your preferred tools of the trade, get outside, and represent by tagging* Dashhacks somewhere — a filthy bathroom stall, a bridge, by the freeway, out the window down the side of a building, in an alleyway, wherever… The most creative displays of anything Dashhacks related — website URLs, the Dashhacks logo, etc. — will be favoured;
- Take a picture, go home, log into Twitter, @dashhacks your masterpiece, and hope for the best.
Eligibility information: Canadian or United States residents who are 18+ years of age. That’s it.
* Tagging Guidelines / Disclaimer:
- <LI i8GgV="0" OczSI="0">Please be respectable. Don’t spray paint your neighbour’s house or anything like that. Such entries will be dismissed. <LI i8GgV="0" OczSI="0">Banners, big big banners are accepted. A banner that can be draped over something and removed with ease, something not so permanent. Canvas style. Tag that – put it somewhere. Ya know?
- Don’t get it twisted: Dashhacks is not promoting and does not promote vandalism. If you get handcuffed, beaten, and dragged away because you were being “creative” somewhere or “crafting” something questionable – that’s on you.
اقا این تو سایت psp-hacks بود لطفاً اگه از دوستان وقتش و داشت واسه دیگر دوستان هم ترجمه کنن و اینکه هر کدوم از دوستان کارای گفته شده رو انجام دادن برای دیگر دوستان هم توضیح بدن و اینکه نظرتون در مورد این چیه؟البته بگم روی محدودیت کشور خط کشیده یعنی دیگه فقط امریکا و کانادا نیست
فريمور 5.50 gen-b2 كه ميگي مشكلي كه با بازي ها اعم از قديمي و جديد نداره كه؟ منظورم همه مد بازي اي رو اجرا ميكنه؟و سوال ديگه اين كه چجوري ميتونم مدل مادر برد منظورم همون TAXXXX رو بفهمم؟ و همينطور ورژنش رو؟
آقا این 5.5 gen قضیش چیه؟؟
یعنی 5.5 هک شد دیگه؟؟
بازی های جدید میتونیم بازی کنیم؟؟
فعلا آخرین فریمویری که هک شده همینهنقل قول:
بعضی از بازی های جدید رو اجرا نمیکنه
برای فهمیدن نوع مادربرد چند صفحه قبل یکی از دوستان تاپیکش گذاشته بود (من پیداش نکردم)
اگه منظورت 5.55 هست فعلا یه نسخه بتا اومده که فقط میشه به عنوان امید دهنده بهش نگاه کزدنقل قول:
بهترین فریم ور هک شده همین هست ولی این فریم ور هم چند تا بازی رو اجرا نمیکنهنقل قول:
فریمور 5.5 خیلی وقته هک شده و 5.5gen شده مشکل ما با 5.55 ه که هنوز هک نشده این خبری هم که چند صفحه قبل بود جدی نگیرش اون یه cfw تقلبی بودنقل قول:
الان فريمور دستگاه من 4.01 هست پيشنهاد ميكنين به 5.50 آپديتش كنم؟
بله اپدیت کن
آقا ما این shift رو دانلود کردیم فقط بخاطر شبیه ساز تو ماشین حالا که دانلود کردیم میبینیم از شبیه ساز خبری نیست
خبر قدیمیه...نقل قول:
لینکشو میتونی بذاری؟؟ خیلی درهم برهمه.نقل قول:
یه خبر اینکه کسایی که Go میخرن باید فکر کانورت کردن UMD هاشونو از سرشون بیرون کنن.
دوستان اگه خبرای حدید کم میذارم ,سرم شلوغه,شرمنده...کد:http://news.cnet.com/8301-17938_105-10361908-1.html
بچه ها من فاینال فانتزی جدید رو دانلود کردم......تا حالا فاینال فانتزی بازی نکردم....میشه یه خورده بگین جریانش چیه و باید چکار کرد؟من چیزی سر در نیاوردم
بازیهای rpg معمولا منوی شلوغ پلوغی دارن.... این فاینال فانتزی دیسیدا هم نیمه اکشن و نیمه rpg هست...
شما توی منو میتونید راهنما رو پیدا کنید که در مورد تمامی انتخابها توضیح داده(البته من که حوصلشو نداشتم)شما فقط گاهی که یه قابلیت جدید اضافه میشه به منو برو و اونو فعال کن تا تیک سبز رنگ جلوش ظاهر بشه... گاهی هم میتونی ابزارهای جدید بخری و چیزایی که بدست آوردی بفروشی
قسمت اصلی بازی هم که مثل صفحه شطرنجه فقط کافیه به سمت اون آیکون قرمز حرکت کنی و روی خونه های سر راهت که زره هست کلیک کنی تا مبارزه با اون فعال بشه...
مبارزه هم قلق داره...از راهنمای بازی استفاده کن!
شبیه سازی در نسخه ی psp وجود ندارد و مختص نسخه های ps3 xbox pc می باشدنقل قول:
سلام دوستان.
چند وقتی پست ندادم دلم برای همتون خیلی تنگ شده بود.(البته همه صفحات تاپیک را میخواندم اما پستی نمیدادم.)
دیشب دموی بازی MGS:PW (METAL GEAR SOLID PEACE WALKER)i را دانلود کردم و امروز بازی کردم.
برای من که تا الان MGS بازی نکردم یکم طول کشید تا با روند و محیط بازی آشنا بشم.اما بعد از یکم بازی کردن مجذوب بازی شدم.
بازی خوبی هست.
چند تا اسکرین شات هم تهیه کردم اگه دوست داشتید ببینید.
محتوای مخفی: اسکرین شات
بچه ها یه پیشنهاد دارم
اگه موافقین بیاین بازیها رو تبادل کنیم
یه گروه تشکیل بدم بد کار رو شروع کنیم من الان دنبال بازی nfs:shift و فیفا10 هستم برای psp بدبختی این روزا هم تند و تند بازیهای جدید میاد آدم می مونه
نظرتون چیه؟؟
دوستان لینک دانلود بازی fifa10 را در تاپیک مربوط به دانلود بازی های psp قرار دادم.
پست منفرد زیر:
چند عدد اسکرین شات از این بازیکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4263897&postcount=2133
محتوای مخفی: اسکرین شات
من که خودم اهل فوتبال نیستم.دوستانی که fifa باز هستن بگن که گرافیک بازی نسبت به نسخه قبلی تغییری داشته یا نه؟
من این بازی ها را موجود دارم.نقل قول:
البته نیاز به تعویض با بازی های دیگه ندارم.
اگه توی بازار گیر نیاوردی و خواستی پیغام خصوصی بزن تا بیشتر صحبت کنیم.
راستی هر بازی قدیمی و جدید دیگه ای هم که خواستی دارم(اگه هم نداشتم برات جور میکنم)
ما بیچاره هایی که فریمورمون 5.03 هست باید فقط حسرت بخوریم!!!نقل قول:
دیشب دموی بازی MGS:PW (METAL GEAR SOLID PEACE WALKER)i را دانلود کردم و امروز بازی کردم.
برای من که تا الان MGS بازی نکردم یکم طول کشید تا با روند و محیط بازی آشنا بشم.اما بعد از یکم بازی کردن مجذوب بازی شدم.
بازی خوبی هست.
باز جای شکرش باقیه که یه بازی مثل نید فور اسپید روش اجرا میشه...هرچند خیلی زود تموم شد!
من که اکثر مواقع djmax portable 2 بازی میکنم...اصلا تکراری نمیشه.اونقدر مراحل متنوع و درجه سختیهی مختلف داره که حالا حالاها باهاش درگیرم!به نظر من بهترین بازی موزیکاله!
علی جان معلوم نیست روی چه فریمورهایی جواب میده؟!نقل قول:
دوستان لینک دانلود بازی fifa10 را در تاپیک مربوط به دانلود بازی های psp قرار دادم.
ما هم فقط میتونیم دموش را بازی کنیم. : دینقل قول:
شما بازی Rock Band Unplugged را بازی کردید؟
اگه بازی کردید Rock Band Unplugged بهتره یا djmax portable 2 ؟؟!!!
والا هنوز مطمئن نیستم.چون بعضی جاها نوشته روی 5.50gen-b اجرا میشه بعضی جاها نوشته 5.55 میخواهد.نقل قول:
خودمم هنوز دانلود نکردم.(امشب دانلود میکنم)
دانلود کردم حتما تست میکنم خبرش را میدهم.
آره اونم بازی کردم....ولی زیاد خوشم نیومد!میدونی؟با اینکه اکثر آهنگهای djmax تم بچگونه و شاد داره ولی من که 24 سالمه ازش لذت میبرم.البته آهنگای حرفه ای هم داره.با کسب امتیاز آهنگای زیباتر و سخت تر آزاد میشن.نقل قول:
شما بازی Rock Band Unplugged را بازی کردید؟
اگه بازی کردید Rock Band Unplugged بهتره یا djmax portable 2 ؟؟!!!
تناسب زیبای نتهای موسیقی با دکمه ها خیلی خوب از آب دراومده.چند تا آهنگش هست که هیچوقت ازشون سیر نمیشم...
تازه این بازی خودش موزیک پلیر و همینطور مدیا پلیر مخصوصی داره که آهنگاشو پخش میکنه...
من بهت پیشنهاد میکنم همین الان دانلودش کنی!اونوقت راک بند رو به پی اس پیت راه نمیدی:دی!
fifa 10 روی 5.5 gen جواب میده
اگه میشه به روش اسان اجرای این بازی رو روی فریمور 5.50gen_b توضیح بدید!نقل قول:
ممنون.
خب پس بریم تو کاره دانلود!نقل قول:
علی جان اگه لطف کنی لینک های مدیافایرش رو قرار بدی ممنون میشم!
خدمت شما.نقل قول:
چون آموزش در BC موجود بود دیگه خودم قرار ندادم.کد:http://----------.com/forums/showpost.php?p=813147&postcount=72
-----------------------------------------------------
همانطور که گفتم خیلی جاها نوشتن بازی fifa10 روی فریمور 5.50GEN-b اجرا میشه و بعضی ها هم نوشتن 5.55 میخواهد.:13:
لینک مدیافایر را هم به پستم اضافه کردم.
سلام
دوستان می شه توضیح بدبد من چند روز نبودم . مگه 5.55 هک شده چون همه می گن اجرا کردیم بازی ها رو ؟
خیر.هنوز فریمور 5.55 هک نشده.نقل قول:
یک ورژن آزمایشی اومده که نوشته مسئولیت نصبش با خودتون هست.ذکر کرده ممکنه دستگاه بریک بشه و حتی با پاندورا هم بر نگرده.برای همین خود من هم جرات نکردم نصب کنم.
بعد کی گفته که بازی های جدید که 5.55 میخواهند را اجرا کرده؟؟؟:18:
نقل قول:
یه cfw تقلبی اومده که فقط قالب گرافیکی 5.55 رو داره وگرنه همون 5.50genb هستش هیچ کدوم از سایت های معتبر هم تایید نکردنش
بچه ها این broken desteny که فیکس شدست روی 5.03mhu جواب میده؟
بله جواب میده
سلام من تازه واردم! یعنی همین امروز PSP خریدم.
دارم چند تا گیم خوب دانلود می کنم اما راستش نمی دونم چطور باید نصبشون کنم.
می دونم احتمالا قبلا نحوه نصب بازی را توضیح داده اید. اگر فقط لینکش را برام بذارید ممنون می شم.
چندان هم خنگ نیستم و فکر کنم بتونم با یه توضیح مختصر نصبشون کنم!
ممنونم
راستی یادم رفت بگم مدل psp من 3000 هست. فروشنده کرک کرده و نسخه 5.03 روی psp نصب است.
سلام.. چند تا screenshot جدید از بازی Obscure The Aftermath که تا یکی دو روز دیگه عرضه میشه... ( گرافیک بازی خوبه..:
محتوای مخفی: 01
محتوای مخفی: 02
محتوای مخفی: 03
محتوای مخفی: 04
محتوای مخفی: 05
محتوای مخفی: 06
محتوای مخفی: 07
محتوای مخفی: 08
محتوای مخفی: 09
فقط بازیها رو که پسوندشون iso و یا cso هست توی مموری استیک و در پوشه iso کپی کن.همین!نقل قول:
سلام من تازه واردم! یعنی همین امروز PSP خریدم.
دارم چند تا گیم خوب دانلود می کنم اما راستش نمی دونم چطور باید نصبشون کنم.
می دونم احتمالا قبلا نحوه نصب بازی را توضیح داده اید. اگر فقط لینکش را برام بذارید ممنون می شم.
چندان هم خنگ نیستم و فکر کنم بتونم با یه توضیح مختصر نصبشون کنم!
ممنونم
چه فایده وقتی نشه بازی کرد .نقل قول:
دقیقا . پس از این باید گفت لعنت بر هکر های شیرین مغز . :31:نقل قول:
به قول انگلیسی ها : Be patient .نقل قول:
صبور باش جانم .
تایید میشهنقل قول:
گر صبر کنی اتفاق خاصی نمیوفته :دی
کد:http://www.psp-hacks.com/2009/09/29/wip-game-decrypter-play-5-55-games-on-custom-firmware-5-035-50-gen/
هنوزم با پي اس پي نمي شه سايت هاي فارسي را ديد؟
تا جایی که من میدونم PSP فقط یه دوه برنامه فارسی بیشتر نداره اون هم دیکشنری دیبا هست که خودم دارم ، و سایت فارسی رو بیخیال شوید . PSP یونیکد بیل میرود .نقل قول: