دوستان یکی جواب من رو بده ایکس باکس رو میشه تا کی تضمین کرد که جزو کنسول های رده خارج نشه شرکت سازنده اش تاریخی برای تولید این محصول تعیین نکرده؟
دوستان یکی جواب من رو بده ایکس باکس رو میشه تا کی تضمین کرد که جزو کنسول های رده خارج نشه شرکت سازنده اش تاریخی برای تولید این محصول تعیین نکرده؟
دوست عزیزنقل قول:
کنسول بعدی هر 2 شرکت sony و microsoft به خصوص microsoft تا نیمه دوم سال 2014 یعنی 5 سال دیگه قرار نیست عرضه بشه
و از اونجایی که ps3 کپی خور نشد به احتمال 80 تا 90 درصد کنسول 360 هم اخرین کنسول خواهد بود که کپی خور میشه
با این قیمت برای Arcade خیلی مشکوک میزنه حتی اگه falcon باشه چون الان ارزونترین حالت Arcade حدودا 300 تومانهنقل قول:
شما به شرط jasper بودن و اک بودن با این قیمت بخری فکر کنم رکورد خرید خوب رو بشکنی
والا من یکی این مشکلات رو نداشتمنقل قول:
ممکنه به جنس dvd بستگی داشته باشه
شما بازی رو تو hard نصب کن ببین چطور میشه
اخه رو بعضی درایو ها مشکل دیر load شدن texture ها رو داره این بازی
نه دوست عزیزنقل قول:
ولی از رو flash و cd میتونی picture و movie رو playback کنی
اما بازی و برنامه نه ( دلیلی نداره و نیازی هم نداره )
بله تونستند ، برای این کار باید لودر های مخصوصش رو از اینجا دانلود کنید : XeXLoader v0.26 X-Mas Releaseنقل قول:
کد:http://www.xbox360-hacks.com/
کد:http://www.xbox360-hacks.com/2009/12/25/xexloader-v0-26-x-mas-release/
کد:http://x360.gx-mod.com/modules/news/article.php?storyid=2409
ps3 کپی خور نشد چونکه خیلی گرونه و هیچ هکری نمیاد 300 یورو رو از بین ببره برای اینکه ببینه توی دستگاه چه خبره ولی 360 همش 111 یورو هستش ، یعنی هر 2-3 تا 360 مساوی با یه Ps3 خوب معلومه 360 هک میشه ولی Ps3 نمیشه . اینکه Ps3 تا به حال هک نشده نشان از نبوغ سونی نداره ، نشان از کار نکردن روی هک کردنش داره ، چرا که خیلی راحت پوسته روی CPU کنسول رو بر میدارند و شیوه عملکرد مدار رو میفهمند و هر بلایی که بخوان سرش میارن درست مثل کاری که با 360 کردند .نقل قول:
از اونجایی که ps3 کپی خور نشد به احتمال 80 تا 90 درصد کنسول 360 هم اخرین کنسول خواهد بود که کپی خور میشه
در ضمن فقط PS3 هستش که هک نشده ، به جاش باقی کنسول ها همه هک شدند . پس نگران نباشید کنسول های نسل بعدی هم هک میشوند .
دوست عزیز چه ربطی به قیمت دارهنقل قول:
مطمن باش هکر ها اینقدر پول دارن که یک کنسول که هیچ چند تا کنسول با هم میخرن و ککشون نمیگزه
در ضمن مگه یک نفر این کار رو میکنه ؟
یک تیم چند عضوی هستن
در ضمن مگه اون زمانی که 360 اومد یعنی 4 سال قبل قیمتش به کمی و ارزونی امروز بود ؟
اون زمان که اصلا ps3 نیومده بود
sony ساختاری رو توی console اش پیاده کرد که چند لایست و اجازه هک نمیده
و تو تمام این 3 سال تا هکر ها به یک جایی رسیدن با firmware جدید دادن همش رو خنثی کرد
دوست عزیز شما مطمن باش microsfot هم در اینده از همین روش استفاده خواهد کرد ( شایدم سفت و سخت تر )
سلامنقل قول:
نه پدرام جان مشکل از خودم بود . این بازی رو کامپیوتر با گرافیک خیلی بهتری اجرا میشه و من یه مقدار توقع بیشتری داشتم .
با Activator هم یه مشکلی دارم ، وقتی میزارمش تو دستگاه به چند زبون مینویسه که باید در XBOX 360 اجرا کنید و اتفاق خاصی نمی افته . این به خاطر اینه که iXtreme من 1.61 نیست ؟ ولی فروشنده گفت هست و خودش هم دیسک رو بهم داد .کد:http://www.geeks3d.com/20081222/graphics-comparison-pc-vs-xbox-360-vs-ps3/
در ضمن ، ممنون میشم اگه سوال های صفحه قبلی من رو هم جواب بدی .
1 - بله میتونینقل قول:
تا 3 تا میتونی بسازی و با هرکدوم وصل شی 1 ماه رایگان gold هم داری
برای کپی کردن از یک کنسول به یک کنسول دیگه یا هارد دیگه باید با memory card انجام بدی
بله همون gamertag هست
2 - این بستگی به بازی مورد نطر داره که سیستم save کردنش چطوری باشه
پشت هم باشه یا جدا و این که بزاره چند تا profile جدا داشته باشی یا نه
3 - روی سر کابلی که پشت کنسول وصل میشه یک بخشی برای ورودی این کابل داره
4 - اون صدای فن کنسوله
بله عادی هست
5 - اینم اخرین version هست و نیاز به update نداره
شما Activator رو که گذاشتی نباید اجراش کنینقل قول:
یعنی play dvd رو نباید بزنی
Dvd رو که گذاشتی تو درایو بعد از 3 ثانیه مینویسه play dvd
همون لحظه Dvd رو باید در بیاری و dvd مربوط به بازی که Wave 4 یا wave 5 هست رو بزاری
جواب اون سوالاتتم دادم
نقل قول:
ببینید ، وقتی که نسخه ای از فرمور هکر ها منتشر نشده سونی هم نمیتونه بفهمه اونها چی کار کردند که بیاد حنثی کنه مگر اینکه علم غیب داشته باشه ، پس شایعست .
شرکت هایی هستند که هزار برابر از سونی خفن تر هستند ، رقیبش هم هستند ، تکنولوژیشون هم خیلی بالاتره . یعنی میتونند بیان و خیلی راحت کنسول رو هک کنند ، یکیش همین مایکروسافت ، ولی به دلیل اینکه سونی جلوشون عددی نیست این کار رو نمیکنند ، اگر Ps3 جلوی 360 شاخ بشه و بازار رو بگیره حتما خود ماکروسافت یه کار هایی میکنه ، البته هک شدن یک کنسول بیشتر به نفع شرکت تولید کننده هست تا به ضررش .
کپی خور بودن 360 سود چند برابر ریخته توی جیب های مایکروسافت ، دور زدن یک رجینال کد کار خیلی ساده ای هستش ، در بد ترین شرایط اگر شما نتونی یک کنسول رو کپی خور کنی میای دیسک هی کپی رو درست مثل نسخه اصلی درست میکنی ، همون طور که درایو میتونه بخونه و تشخیص بده که دیسک اصل هست یا نه یک هکر هم میتونه .
360 از DVD استفاده میکنه و Ps3 از بلوری ، بلوری قیمت رایترش 200 تا 400 یورو هستش . و این باز خودش میشه یک مانع جدید .
سونی از نظر کیفیت کاری نکرده که کنسول کپی خور نشه بلکه از نظر قیمت این مانع رو ایجاد کرده ، حتی اگر سونی N به توان N لایه هم ایجاد کنه خیلی راحت و با استفاده از روش های مهندسی معکوس میشه فهمید چی کار کرده .
قبلا یک بار دیگه گفتم با جعل امضای الکترونیکی یک نرم افزار میشه قدرت تشخصی اصل از تقلبی بودن رو از کنسول یا سیستم عامل گرفت ، ولی این کار مرسوم نیست . حالا که مایکروسافت اومده و سنت شکنی کرده هکر ها هم کم کم دارن سنت شکنی میکنند و امضا های دیجیتالی این شرکت ها رو جعل میکنند .
(امضای دیجیتالی نوعی رمز برای شناسایی محصولات اصل از غیر اصل است ، که شما میتونید نمونش رو توی درایور های سخت افزاری ببینید)
اگر سونی میتونست جلوی کپی خور شدن رو بگیره به طوری که تا حالا کسی نتونسته Ps3 رو کپی خور کنه این کار رو با PSP هم میکرد ، چرا در اون باره موفق نبوده ؟ چرا به محض اینکه PSP3000 افت قیمت پیدا کرد هک شد ؟
حتی قیمت های روز های اول 360 هم کمتر از روز های اول ps3 بوده .
و شما هم مطمئن باش که کنسول بعدی میکروسافت هم به سه سوت هک میشه ، چون خودش میخواد . همین 360 فعلی رو هم خود مایکروسافت لو داد که چه طوری هک میشه . برای رقابت در بازار باید از این مدل کار ها کرد و گرنه فروش مثل Ps3 میره تو زیر زمین ، البته در مقایسه با 360 .
نتیجه بحث = صبر کردن تا نیمه دوم 2014
برادران عزیز یه مشکلی که من دارم اینه که فعلا TV و LCD ندارم
یعنی باید با LCD خونه بازی کنم که گه گاهی خانواده بازی کردن منو میبینن!
ولی دیگه نمی تونم صبر کنم: دی
به نظرتون GTA IV چقدر +18 (:دی) هستش؟!
میشه یکاریش کردش؟!
چیزی نداره IV . بشین بازی کن بابا .نقل قول:
یعنی چی؟!نقل قول:
چیزی نداره IV . بشین بازی کن بابا .
بنظرم اگه در حد GTA:SA باشه میشه بازی کردش!
از اون بد تره؟
این سوالات رو تو تاپیک مربوط به خود بازی ها بپرسید بهترهنقل قول:
ولی من خودم این بازی رو 2 باری تمام کردم
نه چیز خاصی نداره
البته گرافیک فوق العاده بازی و طراحی زیبای شهر و ماشین ها ممکنه خیلی ها رو کنارت بشونه
این نسخه چیزی نداره ولی به جاش تو episodes form liberty city جبران کردن اساسی :31:
اصلا این بازی چیز انچنان خاصی نداره همه چیزاش تحت کنترل خودته....
به راحتی می تونی بازی کنی.
یعنی حتی اگه بخوام از لایو استفاده نکنم ، باز هم نمیتونم بیشتر از ۳ تا پروفایل بسازم ؟نقل قول:
نداره ! فکر کنم این مال دستگاه هایی باشه که رو خودشون HDMI داشتن . به نظرم احتیاج به یه چیز واسطه دارم این وسط که وصل بشه به پورت HDMI و بهم ۲ تا خروجی بده ، یکی مجددا HDMI با صدای تفکیک شده و یکی هم Optical . درسته ؟نقل قول:
ولی وقتی میخوام Avatar درست کنم میگه که باید آپدیت کنید !! چی کار کنم ؟نقل قول:
پدرام جان رفتم و Autorun رو Disable کردم که خودکار اجرا نشه . میرم تو منوی My Xbox ، دیسک Activator رو میزارم . Close Tray رو میزنم ، چند ثانیه صبر میکنم میزنه Play DVD همون موقع Eject میکنم و بازی رو میزارم اجرا میکنم ولی فقط لوگوی XBOX نشون داده میشه و بازی اجرا نمیشه ! کاری رو اشتباه انجام میدم ؟نقل قول:
تا موقعی که خودت دنبال لهو و لعب نری اتفاق خاصی نمی افته ;)نقل قول:
مثلاً دوست دخترت رو رسوندی خونه اش همونجا ازش خداحافظی کن و تو نرو و به خواهر مادر مردم تو خیابون چشم نداشته باش
البته بعضی موقع ها هم تو دموها یه سری اتفاقاتی میافته که دیگه اون رو کاریش نمیتونی بکنی مگر اینکه کلاً هر موقع اوضاع بیریخت شد Skip بزنی .
(ببخشید اینجا جواب دادم ، لطفاً مدیر مربوطه این پست ها رو منتقل کنن)
اینجا یک تعریفی از gamertag هست :نقل قول:
یعنی حتی اگه بخوام از لایو استفاده نکنم ، باز هم نمیتونم بیشتر از ۳ تا پروفایل بسازم ؟
و :نقل قول:
Gamertag
A Gamertag is the universal name for a player's name on Microsoft's Xbox Live. A Gamertag used online must be unique and can be up to 15 characters in length, including numbers, letters, and spaces. Gamertags can be changed using a premium service on the Xbox 360 console (for a price of 800 Microsoft Points), the system supports 8 Xbox Live-enabled profiles per memory unit and 32 profiles on the hard drive.
نقل قول:
Will I be able to have more than one profile for the same Xbox Live Gold account?
No, you should not confuse an Xbox Live account with a gamer profile. A single Xbox 360 console will be able to host several gamer profiles but each Xbox Live account is linked to one and just one Gamertag.
اون خروجی مربع مانند سیاiه رنگ روی کابل component هست طبق این عکس :نقل قول:
فکر کنم این مال دستگاه هایی باشه که رو خودشون HDMI داشتن . به نظرم احتیاج به یه چیز واسطه دارم این وسط که وصل بشه به پورت HDMI و بهم ۲ تا خروجی بده ، یکی مجددا HDMI با صدای تفکیک شده و یکی هم Optical . درسته ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که باید کابل رو به اون قسمت وصل کنی
و از تنظیمات داخل دستگاه هم تو بخش sound گزینه 5.1 رو حتما اینتخاب کنی برای هم صدا داشتن هم از Tv هم از amp
همونطور که میبینی اگه بخوای همزمان از hdmi و component استفاده کنی با هم جا نمیشن و باید مثل این عکس اون قسمت پلاستیکی رو ببری
اما از این هم میتونی استفاده کنی که راه رسمیش هست :
که اینجا هم همین حرف های من رو تایید کرده :
نقل قول:
The Official Solution
There is a dongle available for the Xbox 360 which fits in the AV out port while an HDMI cable is attached. This dongle has three audio out connections: an optical out for 5.1 DD, and 2x red and white RCA connectors for stereo.
This dongle is available 2 ways:
- In the Official Microsoft HDMI cable package, the dongle is supplied in addition to the HDMI cable.
- Anecdotal evidence from AVF members indicates some people have had luck phoning Microsoft and requesting a dongle for no charge.
The Unofficial Solution
You can also modify the component cable so that it becomes slim enough to be attached to the console at the same time as an HDMI cable. This involves removing the plastic casing at the connector end of the cable that attaches to the Xbox 360, as shown in the image below.
خوب شما ظاهرا نسخه بدون avatar رو دارید که از روی update موجود تو بازی ها up شدهنقل قول:
ولی وقتی میخوام Avatar درست کنم میگه که باید آپدیت کنید !! چی کار کنم ؟
شما باید نسخه full pack که 81 مگ هست رو دان کنی و با اون up کنی کنسول رو
روشش که همینه و من خودم همین کار رو میکنمنقل قول:
پدرام جان رفتم و Autorun رو Disable کردم که خودکار اجرا نشه . میرم تو منوی My Xbox ، دیسک Activator رو میزارم . Close Tray رو میزنم ، چند ثانیه صبر میکنم میزنه Play DVD همون موقع Eject میکنم و بازی رو میزارم اجرا میکنم ولی فقط لوگوی XBOX نشون داده میشه و بازی اجرا نمیشه ! کاری رو اشتباه انجام میدم ؟
تو این مورد یا activator شما مشکل داره یا بازیهاتون patch شدس
بازی ها بدون Activator تست کردی که اجرا میشه یا نه ؟
نقل قول:
چرا پاور رو ترکونده ؟
:18:نقل قول:
دوست عزیز این کجاش power هست ؟
این کابل component هست که برای این که همزمان با hdmi جا بشن باید قسمت لاستیکیش رو برید
:31: حواس نمیزارید برای آدم که . منظورم همون بود .نقل قول:
چرا همچین کردتش ؟ بعد چه نیازی هست HDMI و کامپوننت همزمان استفاده بشه ؟ تازه فایر وایر هم که داره !
خوب بحث سر همینه دیگهنقل قول:
اگه شما به کنسول کابل hdmi وصل کنی برای گرفتن صدا برای نمایشگر هایی مثل monitor که اسپیکر ندارن باید خروجی صدا هم بگیری یا برای صدای spdif و optical و 5.1
که باید از component استفاده کنی
از اونجایی که این دو با هم و کنار هم جا نمیشن چون component اندازش بزرگه
باید قسمتی ازش بریده بشه که تو اون شکل نشون داده شد تا با هم جا بشن
یا راه رسمیش استفاده از اون کابلیه که تو عکس دوم گذاشتم
که خوب برای کسانی که نمیخوان پول بدن راه اول پیشنهاد میشه :31:
البته شرکت های زیادی هستن که قطعات جانبی زیادی برای این کارها میسازن مثل این :
یا این یکی برای vga :
دقیقاً همین رو نداره ، یعنی کابل Component سیمش از وسط در اومده و خروجی Optical نداره !! فکر کنم باید برم توپخونه یه دونه بگیرم .نقل قول:
مرسی ، الان از تاپیکش لینکی که گذاشتی رو دانلود میکنم و با فلش نصب میکنم .نقل قول:
بازی ها رو گفتم Wave 4 بهم بده نه پچ شده . هر کدوم از این بازی ها رو که اجرا میکنم فقط لوگوی XBOX 360 نشون داده میشه . چه Activator باشه چه نباشه !نقل قول:
یعنی به نظر شما به خاطر آپدیت نبودن iXtreme نیست ؟
احسنت . دقیقاً منظورم از اون واسطه همین بود . خود خودشه . HDMI بگیره و مجدداً HDMI و Optical بده . حالا بزرگترین مشکل اینه که این رو کجا میشه پیداش کرد ؟نقل قول:
ساخت خود مایکروسافته ؟ اگر مال خودشه توی سایت Xbox باید بفروشن .نقل قول:
شما کابل component داری یا composite ؟نقل قول:
کنسولت چیه ؟
من شکم روی Activator شما هست
درایوت چیه ؟
اگه بازی های wave 3 رو تا حالا تونستی بازی کنی که 1.6 داری و مشکلی نداره
این چیز ها معمولا نیست تو ایراننقل قول:
اگه هم باشه فتحی داره
یا میتونی ازش بخوای برات بیاره
اما اون کابل صدای hdmi که صفحه قبل گذاشتم عکس رو دارن که بهترین کار همونه چون official خود microsoft هست
راستی دوستان به این میگن کنسول : :31:
اینو من توی یه فروشگاه آنلاین دیدم . 130 یورو پول جلدش بود یعنی از خود کنسول گرون تر :31:نقل قول:
والله خودم هم یه کم گیج شدم . توی دفترچه که نوشته Composite AV cable .نقل قول:
دستگاه الیت با برد جسپر و درایو لایت آن ، تولید برج ۹ امسال یعنی ۳ ماه پیش . از کجا میتونم بفهمم درایو چیه ؟ برد رو چک کردم بر اساس مدل پاور و ولتاژش ظاهراً که جسپره ، ولی درایو رو نمیدونم از کجا میتونم چک کنم .
Tekken 6 ، CoD:MW2 ، AC2 و GTA:EFLC ویو ۴ هستن درسته ؟
این بازی ها هم اجرا میشن Brutal Legent ، Dirt 2 ، RE5 ، GoW2 و ... اینا هم ویو ۳ هستن دیگه ؟
اینجا یه جدول هست با کمک اون میتونی از روی سریال دستگاه بفهمی ، از روی عکس ها و قیافه هم میتونی بفهمی :نقل قول:
ولی از روی سریال ها دقیق میفهمی چیه درایوت .کد:http://www.ps2umbau.de/xbox_360_technik_info.php
من بعد از يك ماه كه كنسولمو خريدم، تصميم گرفتم كنسول رو با كابل HD وصل كنم به مانيتورمنقل قول:
براي همين از فروشگاه فتحي يه كابل HDMI به DVI خريدم 8000 تومن
اومدم وصلش كردم به كنسول، بعد ديدم صدا ندارم
براي همين خواستم از همون كابل Composite خوده كنسول براي گرفتن خروجي صدا استفاده كنم، تا به اسپيكر متصل بشه
ولي در كمال تعجب ديدم كه نميشه همزمان هر دو كابل رو متصل كرد
براي همين به ذهنم رسيد كه كابل Composite رو يه جوري باريك كنم كه بشه هر دو رو همزمان متصل كرد
اصلا هم اطلاع نداشتم كه چنين كبلي براي اين كار تعبيه شده
البته بعدا كه پرسيدم ديدم قيمتش 10 تومنه، و از اينكه 10 تومن سود كردم خوشحال شدم :27:
كه اين هم يكي ديگه از انحصار طلبيهاي مايكروسافت هستش!!!
كه البته ما زير بار اين يكي نرفتيم
بعد از اون ديدم بعضي از كنسول ها خودشون از اول كابلشون نازكه و ميشه همزمان هر دو رو زد
كه از شانش ما اين طوري نبود
ولي كساني كه كنسول رو به جاي HD با VGA به مانيتور وصل ميكنن
اين مشكل رو ندارن، چون كابل هاي VGA مخصوص اين كار، همراه خودشون دوتا كابل صداي استريو هم دارن و قيمتشون هم 12000 تومن هست
هر چند كه VGA آنالوگ هستش و DVI ديجيتال
اين پست بنده هستش در تاپيك فروشگاه فتحي
كه ميتونيد تصاوير شيرين كاري ما رو در مورد بريدن كابل در اونجا ببينيد:
کد:http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=2425287&postcount=399
سریال من 93505 تو جدول موجود نیست !نقل قول:
پانل جلوي دستگاه رو در بيار
پيج و مهره نداره راحت باز ميشه
پانل رو كه باز كردي
زيرش يه سوراخ ريز هست
از توي اون كه نگاه كني دوتا سيم نازك ديده ميشه
اگر رنگ سيمها زرد بود درايو لايت آن هست
البته زحمت به خودت نده
من از الان بهت ميگم درايوت لايت آن هستش
بله کاملاً همینجوریه که شما فرمودین .نقل قول:
پس درایو لایت آنه ، iXtreme هم 1.6 (ویو ۳ اجرا میشه) آپدیت دشبورد رو هم ریختم آخریش رو که Avatar درست شد .
با این اوصاف دیسک Activatorی که دارم مشکل داره و باید عوضش کنم . حتی با اینکه اگه اجراش کنم به چند زبون مینویسه که باید این دیسک رو در XBOX 360 قرار بدین ؟
والا راجع به کابل منم موندمنقل قول:
شما مطمنی کابل original خود کنسول هست ؟
این الان تصویر کابل Composite هست که اون سمت سرش که به کنسول وصل میشه باید خروجی optical داشته باشه
درایو شما که lite-on هست
اون بازی ها هم همه wave 4 هستن
بازی های سری بعدی که نوشتی هم همه Wave 3 هستن
من هنوز هم شکم روی activator شماست
شما Dvd رو جای دیگه امتحان کن
ممکنه رو Dvd 5 رایت شده باشه که کار نمیکنه
از این 3 حالت خارج نمیتونه باشه :
- اول دیسک activator درست رایت نشده
- دوم درایو شما iXtreme 1.6 نیست
- سوم دیسک بازی خراب هستش
صفحات این تاپیک هم میتونه مفید باشه :
کد:http://www.----------.net/forums/showthread.php?t=25757
آره خودم از تو پلاستیکش آکبند در اوردم ،البته دستگاه که خودش آکبند نبود امکانش هست عوض کرده باشن ولی خیلی خیلی بعید میدونم . همین شکلیه ولی خروجی Optical نداره و سیمش هم از وسط بیرون اومده . فتحی باید همون مدل Optical دارش رو داشته باشه ، درسته ؟ اگه باشه که میرم میگیرم ازش و مشکل حل میشه .نقل قول:
اینم بگم که فروشنده میگفت این دستگاه سری جدید (خیلی جدید !!) هستش و بردش جسپره ولی جدیده و با جسپر قدیمیا فرق میکنه . حالا دیگه اینکه همچین حرف هایی صحت داشته باشه رو نمیدونم !
باشه دوشنبه میرم اونجا رو دستگاه خودش تست میکنم ببینم مشکل از چیه . به هر حال چندتا بازی هم دارم که یا اصلاً خونده نمیشه یا وسط نصب اررور میده و خونده نمیشه . باید پس بدم بهش .نقل قول:
روی DVD9 رایت شده ، اون ۴ تا بازی Wave4 رو دارم که احتمال خراب بودن هر ۴ تاش یه مقداری کمه .نقل قول:
1.6 نبودن iXtreme رو کلی فرمودین یا منظورتون من بودم ؟ چون لایت آنی که ویو ۳ رو اجرا کنه ، ورژن 1.6 دیگه ؟
كابل منم اون خروجي اوپتيك رو ندارهنقل قول:
من از فتحي خريدم
كابل من از نماي پشت اين طوريه:
دليلي نداره كه حتما 1.60 باشهنقل قول:
ممكنه 1.51 باشه
اكستريم 1.51 هم ويو 3 رو اجرا ميكنه
وقتی نیست ، یعنی خیلی جدیده و وقتی که خیلی جدید باشه یعنی لایت آنه .نقل قول:
سلام دوستان
میشه بگید این 150 وات رو کجا نوشته تا بفهمیم جاسپر هست یا نه؟ اگر عکس بزارید ممنون میشم
ممنون
نقل قول:سلام
خدمت شما....
اسان ترین راه ممکن...
سلام
لطفاً به این تاپیک مراجعه کنید .
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=190989
سلام خسته نباشید من هم نظر دارم در مورد کپی خور شدن اون هم خیلی ساده هست کنسول 360 از dvd استفاده میکنه تکنلوژی قدیمی و لو رفته ولی سونی از بلو ری استفاده میکنه و رایتر های بلو ری هنوز جا نیفتادن پس خیلی ساده هست 360 فقط از درایور ش ضربه پذیر هست ولی سونی نه ولی هنوز نه چون با همگیر شدن بلو ری سونی مجبور هست تکنولوژی رو به شرکت های سازنده دیگه هم بده و باید دید اونوقت چی میشود تازه یک چیز دیگه وقتی شما مشتری 360 شدی آیا ترک کردنش برات راحت هست کپی خور شده یا کپی خور نشدهنقل قول:
سلام
دوستان من چند وقتیه که بازی جدید نکردم و به قولی کنسول داره یه گوشه خاک میخوره!
یادمه گفته شده بود که بازیهای جدید یه قفل جدید دارن(فکر کنم Wave4 بود)
خواستم ببینم الان من برای بازیهای جدید، باید کاری کنم یا به راحتی اجرا میشن؟؟
آخرین بازی جدیدی که انجام دادم، Call of Juarez بود و رو همین حساب فکر کنم ورژن ixtreme م 1.6 باشه!
//
یه بازی جدید اکشن هم معرفی کنین، خیلی ممنون میشم