سلام اقای میر محمد خیلی خوشحالم که دوباره اومدی من در باره ی کارهات از پچه ها خیلی شنیدم و تا حدودی کارهای قبلیت رو دیدم . اگه میشه بگو چرا وقتی با ZModeler2 تغییری روی ماشین انجام میدیم و اون رو export ی کنیم فایل export شده 0 بایت
سلام اقای میر محمد خیلی خوشحالم که دوباره اومدی من در باره ی کارهات از پچه ها خیلی شنیدم و تا حدودی کارهای قبلیت رو دیدم . اگه میشه بگو چرا وقتی با ZModeler2 تغییری روی ماشین انجام میدیم و اون رو export ی کنیم فایل export شده 0 بایت
در مورد
باید بگم که کنار 'گذینه export یک مثلث کوچیک رو به پایین داره اون بزن و بعد گذینه Multiple export رو بزن و بعد از پنجره ی که باز شده export کن.نقل قول:
اگه میشه بگو چرا وقتی با ZModeler2 تغییری روی ماشین انجام میدیم و اون رو export ی کنیم فایل export شده 0 بایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و در مورد
در این مورد هم آموزشی ساخته شده میگردم و براتون همینجا می زارم.نقل قول:
مشكل اصلي بچه ها يكي همين col هست يكي هم اكسپرت از تري دي مكس
:40:
يكی از دوستانم وقتی سرعت سنج SpedPeox نصب ميكنه ديگه وارد بازی نميشه و اين پيام ميده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی اون را پاك ميكنه بازی هم خوب ميشه
مشكل از چيه ؟
منم به شما سلام مخصوص می کنم راستی چرا تاپیک جی تی ای تهران رو به هم زدید اگه به پایان میرسوندیننقل قول:
فروش خوبی داشت:31::18:
این رو راست می گم یکیش خود من:31:
راستی شما چطور اون همه پیشرفت کردید و این چیزا رو یاد گرفتید من که هر چی زحمت کشیدم از تر دی مکس
dffبگیرم نشد:31:اگه میشه آموزش البته اگه خواستید من مجبورتون نمی کنم ها!
اگه آموزش گذاشتیدطریقه txd به اجسام روهم با زدمودلر بدید البته من یک چیزهای کمی بلد هستم:31:
__________________________________________________ ___________________________
سلام امروز می خوام یک نرم افزار که خودم فارسیش کردم رو براتو بزارم
که خیلی بدرد اونایی می خوره که می خوان برای جی تی ای فیلم بسازن و
می خوان از بازی فیلم برداری کنند .این نرم افزار فقط مخصوص
فیلم برداری از داخل بازی هست .
این رو هم بگم با نرم افزارهای فیلم برداری دیگه که بعضیهاتون دارید و از داخل ویندوز
فیلم برداری می کنید نمیتونید برای فیلم برداری از داخل بازی استفاده کنید چون باعث
افت فریم بسیار شدید در بازی میشید. خصوصااوناییکه کامپیوترشون گرافیکش کمه.
دانلود کنید با حجم .1/50مگ.
پسورد:لینگ دانلود:کد:www.iranmania.sub.ir
کد:http://ifile.it/wf18o4g
ببخشید دوتا پست شدنقل قول:
خیلی ببخشید شما و اون دوستت اول برو ببین Directxچیه بعد می فهمی اخطار برای چیه؟:31:
به دل نگیری ها
یDirectx9داخل سی دی گرافیکت هست و همراه همه بازی های جدید هم هست
حالا این چیکار می کنه؟باعث میشه بازی روانتر و با گرافیک بهتر بیاد شما اون رو نصب کن حتما درست میشه.:31:اگه نداری بگو برات بزارم
سلام . ممنون ولي يه سوال : شما از ورژن چند زدمدلر استفاده ميكنيد ؟نقل قول:
مال من فكر كنم 2.0.4 باشه اما كنار اكسپرت همچين چيزي نداره . اگه امكان داره مال خودتو رو بزاريد يا بگيد مشكل مال ما چيه ؟
راست میگه مال من هم نداره و همون ورژن 2.4 هستنقل قول:
من ورژن2.8دارم مال من رو دانلود کن دارهنقل قول:
من با 2.0.7 خیلی راحت کار می کنم. از این ورژن بالاترش مشکلاتی واسه خودشون داره یا واسه کرک باید دربدر بگردید یا 1001 مشکل دیگه ...
ممنون عزیز ...:40:نقل قول:
منم به شما سلام مخصوص می کنم راستی چرا تاپیک جی تی ای تهران رو به هم زدید اگه به پایان میرسوندین
فروش خوبی داشت
این رو راست می گم یکیش خود من
راستی شما چطور اون همه پیشرفت کردید و این چیزا رو یاد گرفتید من که هر چی زحمت کشیدم از تر دی مکس
dffبگیرم نشداگه میشه آموزش البته اگه خواستید من مجبورتون نمی کنم ها!
اگه آموزش گذاشتیدطریقه txd به اجسام روهم با زدمودلر بدید البته من یک چیزهای کمی بلد هستم
اون تایپیک اینجا تموم شد به این دلیل که کارهارو به persian-gta.org منتقل کردیم ...
من پیشرفتم به دلیل این بود که به تمام مشکلات ادیت جی تی ای برخوردم ...
آموزش رو پیدا نکردم ( آخه تو پی سیم پاک شد یا به عبارت دیگه روی ویندوزم بود و با یک ویروس درایو ویندوز فرمت شد (اینم از بدی روزگاره .. ))
آموزشش رو دوباره می سازم فقط باید 3dmax رو دوباره نسب کنم .. ( چه بهتر )
منظورتون آموزش UV Mapping Zmodeler هستش ؟
سلام میخواستم بگم اگه میشه یک عکس از اون سمندی که ساختید بزارید اون جدیده