آره من راه انداختمش:n01:نقل قول:
برید به آدرس leapmotion.com/activate البته با فیلتر شکن باید برید.
بعد فایل رو دالنود کنید و نصب.
اگر مشکلی توی نصب داشت حتما یه اسکرین شات بگیرید و اینجا بزارید یا متن کامل ارور رو بنویسید.
با تشکر:n02:
Printable View
آره من راه انداختمش:n01:نقل قول:
برید به آدرس leapmotion.com/activate البته با فیلتر شکن باید برید.
بعد فایل رو دالنود کنید و نصب.
اگر مشکلی توی نصب داشت حتما یه اسکرین شات بگیرید و اینجا بزارید یا متن کامل ارور رو بنویسید.
با تشکر:n02:
سلام به همه
ولی با همه ی عیب های این دستگاه صفحه نمایش و مخصوصا سیستم صوتی خیلی خوبی داره(تو کم لپتاپی دیده شده) که گذشتن از اونا کار آسونی نیست:n24:
من فکر میکردم مودم این دستگاه با مودم N56 JR یکی هست.ولی وای فای N56 JR رو خیلی تو تاپیکش تعریف میکنند.حالا این مشکل wifi که دوستان میگند تو همه ی n550 ها هست؟ یا بعضی سری هاشون مشکل دارند؟؟
و اینکه باتریش در نمیاد هین بازی اذیت نمیکنه؟این حرارت لپتاپ باتری رو داغون نمیکنه؟؟
ممنونم
بله سیستمش عالیه تا 100 متر رو راحت پوشش می ده.:n01:نقل قول:
خیر برای من وای فایش عالیهههههه
تعجب کردم از وای فایش وقتی که 9 متر با مودم فاصله دارم 5 تا آنتن پره اون مشکل احتمالا برای یک سری هست.
خیر اذیت نمی کنه.
دور باطری عایق داره و دمای باطری به طرز شگفت انگیزی در هنگام بازی رو 39 درجه می مونه.:n04:
سلامنقل قول:
داداش دمای باتری رو از کجا میشه فهمید؟با نرم افزار ؟
دمای باطری رو دقیق نمی دونم تو گوگل سرچ کنید پیدا می کنید من دیدم تو یه سایت دمای باطری 39 درجه بود.نقل قول:
برای بقیه قطعات هم مثل سی پی یو و... از hwmonitore استفاده می کنم که ماشالا لپ تابم تا 93 درجه هم سابقه داشته:n02::n05:
سلام دوستان
کسی رو n500jk (غیر تاچ) ویندوز 7 نصب کرده؟
درایورهاش مشکل پیدا نمیکنن؟
من غیر تاچ ندارم ولی مشکلی پیدا نمی کنن البته باید مخصوص ۷ رو از سایتش تهیه کنید.
send by my HTC one m9 :)
:n13: دوست من اگه رو سایتش گذاشته بود خودم اینکارو میکردم :n16:
مگه نزاشته؟ برا ۸.۱ که هس برا ۷ هم باید باشه دیگه اگه نبود هم هیچی بیخیال شو دیگع
send by my HTC one m9 :)
دوستان اون برنامه که میزان استهلاک باتری رو نشون میداد چی بود اسمش ؟؟؟ احساس می کنم باتری خیلی ضعیف شده !!!