برای بار دوم:نقل قول:
چنین پچی قرار نیست بیاد و خبر انتشار این پچ، شایعه است.
Printable View
برای بار دوم:نقل قول:
چنین پچی قرار نیست بیاد و خبر انتشار این پچ، شایعه است.
سلام اوایل ابان اپدیت کونامی میاد البته اینکه چه ویژگی هایی داشته باشه دقیقا مشخص نیست :نقل قول:
full details will come in the patch soon.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه این مشکل تاخیر و delay تو دستورات درست کنن دیگه عالی میشه کلا خیلی سخت میشه دریبل زد و همچنین شوت و اینا زد تا میزنی چند ثانیه طول میکشه اعمال شه و توپ لو میره
Greedy جان ، شما بازی رو چطور دیدی؟
سیستمت راحت بازی رو میکشه؟
هوش مصنوعی بازیکنان خودی افتضاحه!
من 3 فصل مستر بازی کردم تا حالا تو دفاع، 3-2 دفعه بیشتر ندیدم توپی رو که از بغل پاشون رد میشه رو مورد عنایت قرار بدن و فقط نگاهش میکنن و وقتی توپ ازشون رد شد شروع میکنن عین خر دنبال توپ دویدن،خیلی راحت میذارن مهاجم از پشتشون حرکت کنه حتی اگه man marking هم کرده باشین،تو مناطق شلوغ فقط باید زیر توپ زد چرا؟چون اگه با بازیکن مذکور حرکت کنی با اون همه جمعیت روبروت اگه بازیکنای طرف مقابل توپو نگیرن،زحمتشو بازیکنان خودی میکشن
مورد دیگه اینکه اگه طرف مقابل شما حمله کنه و توپ برسه دست دروازه بانتون دیگه باید بیخیال ضد حمله بشید اینقدر که کند عمل میکنن تو بلند و شدن و انداختن توپ
بعضی موقع ها مهاجم هاتون وایستادن و بر و بر شمارو نگاه میکنن موقع حمله کردن و وقتی حریف میاد توپ شمارو میگیره تازه میبنی داره تو عمق حرکت میکنه!
مورد دیگه اینکه بازیکنا خیلی توپ رو با پاشون فاصله میدن که یکی از دلایلی که نمیشه با جهت ها دریبل زد همینه
کلا تاخیر تو پاس و سانتر و شوت زدن وجود داره،کافیه از کنار ها با سرعت حرکت کنین و لب خط رسیدیدن سانتر کنین،بعد از اینکه از خط گذشت سانتر میکنه!
این یکی هم که خودم و بقیه صد بار گفتن:سرعت پلنگی بازیکنای حریف وقتی جا میمونن و شما تک به تک میشی،کلی فاصله دارن ها میبینی یک ثانیه ای تنه به تنه شدن!
داور بازی هم که کلا شوته،قبلا میگفتم تو آفساید ها افتضاحه،ولی کلا همچیش غیر قابل تحمله،بازکن حریف میاد سد میکنه انگار نه انگار،تنه میزنن پرت میشه بازیکن شما بازم انگار نه انگار،ولی کافیه شما لمس کنی بازیکن تیم مقابل رو مساویه با خطا،البته زیاد مسئله مهمی نیست داوری همیشه تو pes افتضاح بوده عادت شده برامون
شوت های پشت محوطه 99 درصدشون تو دستای دروازه بانه یا اگه یکم زاویه دار باشه میپره دفعش میکنه
یه مورد آزار دهنده دیگه اینکه تعداد خطاهای تیم مقابل شما اصلا طبیعی نیست یا 0 یا 1 نهایت 2-3!(آفساید رو حساب نکنیم 90 درصد 0 هستش)
نکته آخر اینکه بنده نه فن ف.ی.ف.ا(:n13:) باز هستم و نه رو هیچ بازی تعصب الکی دارم،این بازی مشکلات خیلی زیادی داره و طوری هم نیست که بگیم در حد باگه و هر چند بازی یکبار اتفاق میفته،برای کسایی که قبول ندارن اشکالات رو،میتونم تک تک شون رو با رپلی ها بهتون نشون بدم
موفق باشین
اقا من میخوام اینو دان کنم ،
داستان این reloaded و skidrow و ... چیه؟
الان تو لینکی که پایین میدم ، کدومش بهتره ؟
نسخه بلک باکس رو دان کنم ، میتونم پچ 0.2 روش بریزم ؟ ، کلا چیکار کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت پی سی دانلود
الان منظور همه از تیک بازی و لگ میگیره و افت فریم چیه ؟
نقل قول:
در مورد شوت ها باهات کاملا مخالف هستم من خیلی از پشت محوطه گل زدم
شما روی کدوم حالت بازی میکنی ؟! Basic ؟! Advance ؟! Manual ؟!نقل قول:
من روی هر 3 حالت بازی کردم ، Manual که خیلی سخته اصن نمیشه کاری کرد ! Basic خیلی ساده میزنه و همش میگیره
توی Advance میشه زمینی شوت زد و به نظرم بهترینش همینه ولی بازم دروازبان حریف میگیره ! تابحال اصن نتونستم شوت از راه دور گل بزنم
تیرک میزنم ولی گل نمیشه
این پچ 2 که اومده غیر تغییرات تیم ها و بازیکنان تغییری از نظر روونی بازی هم میده یا نه ؟
دوست عزیز من هم اینا رو تایید میکنم شوت یا کمونه میکنه به تیر یا میره تو اوت من در یک بازی 7 تا تک به تک از دست دادم یا به تیر خورد یا رفت اوت در کل بگم باسیک بهتره ولی شوت های از راه دور گل نمیشه حالت دستی هم بسیار فضایی ساخته شده در بهترین زاویه و جهت رو چند میلی ثانیه گرفتم توپ با اختلاف به اوت رفت در کل بگم شوت های راه دور روی اعصاب هست الان قلق تک به تک ها دستم اومده اما شوت های راه دور رو نمیشه کاریش کرد شاید با اپدیت درست شد به نظرم تمام ایراد های mahdi209 صحیح هست منم تایید میکنم امیدوارم در اپدیت جدید این مشکلات رفع بشه و از بازی لذت ببریمنقل قول: