نقل قول:
ممنون بابت جوابتون
آره
سایت کانون قسمت کارنامه 91برید
مهندسی شیمی دانشگاه تهران منطقه 2رو ببینید
با4000قبول شدن چند نفر
Printable View
نقل قول:
ممنون بابت جوابتون
آره
سایت کانون قسمت کارنامه 91برید
مهندسی شیمی دانشگاه تهران منطقه 2رو ببینید
با4000قبول شدن چند نفر
دوست عزیز برای کسی که مشمول هست بله تاریخ رو تغییر نمیدهند .نقل قول:
بریا کسانی که هنوز تاریخ شروع خدمت اغاز نشده و دانش جو یا داشن اموز هستند میشه این کار رو کرد.
باید معافیت تحصیلی صادر بشه که تنها در این صورت تاریخ اعظام تغیر میدهند .
این تنها قانون موجود هست که بشه فردی یک سال دیگه در کنکور بدون مشکل شرکت کنه ....
شما میتونید از سازمان نظام وظیفه بپرسید دوست عزیز
علوم آز پذیرش به صورت استانی داره و در استان خودتون شانس بالایی رو دارید .نقل قول:
با رتبه شما میشه شهرهای خوبی هم این روشته رو قبول شد ....
آقا ممنون من ساکن تهران هستم دانشگاه های تهران و بهشتی که با 8600 محالهنقل قول:
بنظر شما کدوم استان احتمال قبولی دارم ؟
همدان میشه ؟
ممنون
خب دوست گرامی نکته ای رو که شما مطرح نکردید این هست که نگفتید معافیت تحصیلی رو چطوری اخذ کنیم! ؟نقل قول:
بنده خودم هم هنوز تاریخ شروع خدمت نشده بود ... رفتم نظام وظیفه گفتم بابا یه سال درس خوندم حداقل دو ماه تمدیدش کنید ... ولی گفتن نمیشه پیگیر نباش!
مسئله ای که هست الان اگر کسی حین خدمت هم قبول بشه میتونه بره دانشگاه اما صرفا باید در مقطع کارشناسی و بالاتر قبول شه اگر سرباز باشه .
در ضمن : شما گفتید که برو پلیس+10 و درخواست بده برات 1 سال معافیت تحصیلی رد کنند .
یه سری اموراتی رو صرفا دیگه خود سازمان نظام وظیفه انجام میده و تنها و تنها شما استعلامش رو میتونید از پلیس+10 بگیرید .
شخصی که دانشگاه قبول میشه و ثبت نام میکنه بخش امور نظام وظیفه دانشگاه مدارکش رو تحویل نظام وظیفه میده و براش معافیت تحصیلی رد میکنن ... یعنی تنها راه اخذ معافیت تحصیلی ثبت نام قطعی در دانشگاه هست و لا غیر ...
من به شما توصیه میکنم به هر نحو اگر میخواید دوستان رو در امور نظام وظیفه راهنمایی کنید حداقل بخش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو مورد مطالعه قرار بدید .نقل قول:
17- مشمولان فارغ التحصيل از مقطع متوسطه تا چه زمان مي توانند در دانشگاه پذيرفته وثبت نام نمايند؟
چنانچه حداكثرظرف مدت يكسال اززمان فارغ التحصيل شدن درمقطع ديپلم ياپيش دانشگاهي دردانشگاه پذيرفته شوندمجازبه تحصيل خواهند بود
ودر صورت سپري شدن بيش از يكسال حق تحصيل نخواهند داشت منظور از پذيرفته شدن دردانشگاه قبولي قطعي يا ثبت نام در دانشگاه مي باشد ،
بديهي است زمان شركت در آزمون هاي سراسري به منزله پذيرش تلقي نخواهد شد.
مثال: فارغ التحصيل1/4/91درمقطع متوسطه كه حداكثرتا 1/4/92 قبولي قطعي ياثبت نام در دانشگاه داشته باشند مي توانند ادامه تحصيل بدهند .
اضاف کنم : هیچ گونه معافیت تحصیلی به هیچ فردی تا قبل ازثبت نام در دانشگاه تعلق نخواهد گرفت .
کسانی هم که به صورت پیوسته دارن تحصیل میکنن تا 22 سالگی فرصت دارن مدرک متوسطه خودشون رو اخذ کنند .
خب راه حلش همین هست یا نظام وظیفه یا پلیس +10 فرقی هم نداره ....نقل قول:
دوستان 7800 منطقه 2 21000 کشور سراسر روزانه شبانه شانسی هست؟؟؟انسانی؟؟؟:n08:
یه دوستم رتبه 17 هزار رو در ریاضی اورد خودش ناراخته
میخواستم بدونم خوبه یا بده ؟
ميشه گفت اصلا خوب نيست رشته هاي تاپ رو نميتونه قبول بشه. شايد رشته روزانه اي باشه كه قبول بشه ( مثلا رياضي يا فيزيك )نقل قول:
چرا تو سال 91 قبولی منطقه 3 برق دانشگاه شریف خیلی آسون شده ( رتبه آخرین نفر 45)
در حالی که سال های قبل فقط تک رقمی ها قبول میشدن.
سال 89 هم فقط تا رتبه 4 قبول شدن.
امسال چطور میشه مثله پارساله؟؟؟؟؟