انلاین بسس نمیخاد ولی اکانت گلد میخاد که میتونی به شیوه ی مدرن مجانی تا 14 روز داشته باشی گلد رو...نقل قول:
Printable View
انلاین بسس نمیخاد ولی اکانت گلد میخاد که میتونی به شیوه ی مدرن مجانی تا 14 روز داشته باشی گلد رو...نقل قول:
سلام مجدد
اقا بالاخره بازی دانلود شد و از لپ تاپ کپی کردم تو کامپیوتر...بار اول بازی اجرا شد به خوبی....اما بعد از اینکه یه بار سیستم رو خاموش و روشن کردم دیگه بازی اجرا نمیشه!!! (پیغامی که میده یعنی بازی هنوز ریلیز نشده وباید تا ریلیز بازی صبر کنید!!!!!!!)
نکته مهم اینه که اوریجن در حالت افلاین هست هرچی میزنم انلاین!! انلاین نمیشه!!!!و همش تو حالت افلاین باقی مونده!!!!
اوریجن را پاک کردم مجدد نصب کردم اینبار حتی به اوریجن هم وصل نمیشم میگه
you must be online when logging in for the first time
منظورش چی هست؟؟؟؟؟؟؟
دارم واقعا کلافه میشم!!
واقعا فیفا معرکه هست از هرلحاظ بگید بنده فقط ان بازی میکنم واقعا ترکونده فقط یه مشکل هست که خیلی اذیت میکنه اونم هنگ های زیاد وقتی میخواد بره تو بازی در ارنا گیر میکنه یا تو منو ها هنگ میکنه طوری که یا باید از بازی خارج شد یا بعضی مواقع کنسول هنگ میکنه تو فروم های خارجی هم همین مشکل رو دارند همه یه اپدیت 25 مگی داد بیرون خیر سرش ea که درست شه خداشاهده اون شب دوبرابر شد اصلا اون شب زود تر از همیشه رفتم خوابیدم
لطفا خبری از برطرف شدن هنگ و این جور مشکل شد اینجا بزارید خیلی ممنون میشم
با سپاس
اقا ببخشید میشه لینک دانلود این نرم افزارو بدین؟
هر چی میگردم دنبالش پیدا نمیشه:((
سلام . من یه سری فیس دانلود کردم اما نمیدونم چجوری وارد بازی کنم . مثلا راموس رو . خیلی ضایعست با اون موهای بلندش
دوستان گفتن که گویا یه سری لینک جدید داده اسکیدرو به عنوان بازی فول به همراه آپدیت.این آپدیت مشکل کریر مود که کرش میشد رو برطرف کرده؟
یکی از دوستان(فکر کنم وحید : دی) گفتش که 4-3-3 حمله ای با رئال بازی میکنه.منم از اونجایی که تو بازی های قبلیم (5 تا بازی) بعد از بازی سوم گویا دستم خونده شده بود و رونالدو و دیماریا که نقش کلیدی در حملات داشتن کاملا پرس بودن تصمیم گرفتم با این سیستم اینبار برم جلو.
فینال سوپرکاپ,بازی اول رو توی سانتیاگو مقابل بارسا 2-2 کرده بودیم و بازی دوم نقش کلیدی داشت.با این 4-3-3 (از راست به چپ بخونید!) رفتم تو بازی و قشنگ هم Messi و رفقا رو ManMarking روشون زدم و توی نیمه اول با زیبا ترین تاکتیک بازیم(شوت از راه نه خیلی دور و نه خیلی نزدیک) 2 تا گل زدم!(از قصد تیمو شوت زن ساختم و کلا همه بازیکنام میتونن شوتای راه دور عالی بزنن) توی نیمه دوم هم به دلیل این Man Marking نتونستن کاری کنن(آباته اینیستا رو قفل کرده بود!) و بالاخره قهرمانیو گرفتم با 2-0!
در کل 2 تا پیشنهاد:
1.آباته رو بگیرید : دی
2.هر چند بازی یه آنالیز کنید تیمتون ببینید قدرتش کجاست و ترکیب عوض کنید.من دیدم شوت زنیم خیلی خوبه با این تیمم و اومدم سیستمی گذاشتم که همیشه موقعیت شوت برای رونالدو و بنزما فراهمه!(گاهیم دیماریا که معمولا گل نمیزنه!)
سلام
دوستانی که میگن سی پی یو رو راحت میبرن آیا موقع تنظیمات اینهایی که من آبی کردم رو میرن و بعد برن تو بازی
به نظر من اگر با این تنظیمات برید تو کرر مود بازی خیلی سختتر میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام من که به اینترنت پر سرعت دسترسی ندارم چه ...به سرم کنم اگه امکانش هست کسی ادرسی فروشگاهی رو معرفی کنه که اخرین اپدیتها و کرک جدیده رو تهیه کنیم سریع جواب بدید بت تشکر.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر نمیکنم فرقی بکنه . چون این تنظیمات اولش فقط باعث میشه به صورت پیش فرض درجه سختی و بقیه چیزای واسه بازیت در نظر گرفته بشه که میشه بعدا عوضش کرد . من همون بالاترین درجه اش رو اول انتخاب کردم .نقل قول:
نقل قول:
کدوم 4-3-3 رو میگی ؟ منظورم اسمش توی فرمیشن چیه .