منم یک مدتیه میبینم خیلی از حجم اینترنتم کم میشه بیش از آنچه مصرف میکنم یعنی این مورد میتونه مربوط به نوع آنتی ویروس باشه؟ اگر اینطور هست
که عوضش کنم .
Printable View
منم یک مدتیه میبینم خیلی از حجم اینترنتم کم میشه بیش از آنچه مصرف میکنم یعنی این مورد میتونه مربوط به نوع آنتی ویروس باشه؟ اگر اینطور هست
که عوضش کنم .
سلام چه جوری میشه جلوی اتصال اپلیکیشن های ویندوز 8 رو توسط نود گرفت (maps..news.sport) من فایروال رو تو حالت پرسشی گذاشتم ولی این برنامه هایی که گفتم باز هم وصل میشن به نت
سلام
سوال داشتم دوستان
چطور مي تونيم کاري کنيم که وقتي سيستمو روشن مي کنين eset نيز بالا نياد؟!
از استارت آپ هم جواب نگرفتم. فک کنم يه تنظيمات خاصي داره
Eset 8 دارم
ممنونم
سلامنقل قول:
شما میخوایید ناد32 کلا موقع استارت آپ سیستم بالا نیاد یا میخوایید وقتی سیستم روشن شد محافظتش به کلی خاموش باشه؟
با سلام
بچه ها کسی میدونه نمایندگی رسمی eset تو ایران کیه؟
nod32.ir که میگه هست و میگه به خاطر تحریم ها اسمش تو سایت eset نیست (جالبه چون نام ایران تو سایت هست، پس چه جوری تحریمه؟)!!!!!
------
یک سوال دیگر هم داشتم :
تا جایی که دیدم username و password ناد سه نوع هستند :
1- آن های که با Trial- شروع می شوند که زیاد هم هستند اما همان گونه که از اسمشون پیداست آزمایشی هستند و نرم افزار اکتیو نمیشه و در خواست فعال سازی داره.
2- آن های که با eav- شروع می شوند اما باز هم آزمایشی هستند و نرم افزار را فعال نمی کنند.
3- آن های که با eav- شروع می شوند اما نرم افزار را کامل فعال می کنند.
حالا سوالم : می خواستم بدونم این username و password نوع سوم را از چه سایت های می توانم پیدا کنم (معمولا یک مرجع دارند)
با تشکر
کلا موقع استارت آپ سیستم بالا نیاد!نقل قول:
نقل قول:
دوستان پاسخ!؟
دکتر جان لطفاً آدرس سایت برای یوزر و پسورد رو برای ما هم بفرست- مرسی :n18:
با سلامنقل قول:
اگر کلا باز نشه که دیگه چی از این ضدویروس؟
روش کار :
در run متن msconfig را تایپ کنید و enter را فشار دهید و در تب startup به دنبال eset بگردید و تیک آن را بردارید و بعد ok و restart
با تشکر
ممنون :n18:نقل قول: