سلام دوستان ، همونطور که میدونید خیلی از نسخه های موجود در اینترنت روی ویندوز سرور نصب نمیشن یا اینکه کرک و فعالساز ندارن . شما برای ویندوز سرور آنتی ویروس کرک شده یا مجانی مطمئن چی پیشنهاد میکنید که در وب موجود باشه ؟
ممنون
سلام دوستان ، همونطور که میدونید خیلی از نسخه های موجود در اینترنت روی ویندوز سرور نصب نمیشن یا اینکه کرک و فعالساز ندارن . شما برای ویندوز سرور آنتی ویروس کرک شده یا مجانی مطمئن چی پیشنهاد میکنید که در وب موجود باشه ؟
ممنون
بله نورتون هست منظورمنقل قول:
نورتون بهتره یا کوکودو بریزم؟
نورتون اینترنت سکوریتی حرف نداره.:n12:نقل قول:
قوی ترین و قدیمی ترین آنتی ویروس ادنیا نورتون هست که بی نظیره
اورجینالش هم هست نوی این سابت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بر چه اساسی می گید قوی ترین.شایدم قوی ترین بود ولی کاش میشد برا ادعاهامون سند داشتیمنقل قول:
نقل قول:
من تا جایی که یادم میاد، اون زمان که هنوز ویندوز هم نبود یک آنتی ویروسی بود به نام Dr Solomon's Antivirus Toolkit که تحت داس کار میکرد :n01: و تو ویکی نوشته که سال 1988 تاسیس شد و سال 1991 محصولش رو داد بیرون.البته سایمنتک هم در سال 1999 اولین آنتی ویروس خودش رو که تحت سیستم عامل مک بود رو ارائه کرد و ر در سال 1991 آنتی ویروس خودش که تحت داس بود رو ارائه کرد.
دوست عزیز نظر شخصیه .نقل قول:
نرم افزار های امنیتی هر کدوم مزایا و معایبی دارند . هر کدوم برتری هایی نسبت به دیگری دارند که در کل نمی شه گفت فلان آنتی ویروس از همه نظر قوی تر از دیگریه .
لذا بهتره نسبت به نظر دیگران تعصب نشون ندیم :n16:
دوست من اینجا تاپیک بحث و گفتگو برای انتخاب آنتی ویروس هست لذا حتما باید یه بحثی هم باشه برا انتخاب آنتی ویروس مناسب.من یه سوال مطرح کردم.نقل قول:
معیار شما برای اینکه میگید نورتون قویترینه چیه؟چون این روزا به هر فروشنده آنتی ویروسی سر می زنید می گه انتی ویروس ما قویترین و سبکترین هست.
منم امسی سافت دارم و حاضرم برا اثبات برتریش دلایل خودمو بگم آیا شما همینطوری از من می پذیری که امسی سافت بهترینه؟
سلام" بیزحمت امسی رو برام وصف کنید یادمه خیلی وقت پیش داشتمش