وقتی کسی که انتظارش را نداری شوخی نامناسبی میکنه چی باید گفت؟
مثلاً من رفته بودم دکتر، دکتر به شوخی میگفت با این بیماری دیگه نمیتونیم شوهرت بدیم! (در صورتیکه من مرد هستم) و برخوردهایی مثل این!
Printable View
وقتی کسی که انتظارش را نداری شوخی نامناسبی میکنه چی باید گفت؟
مثلاً من رفته بودم دکتر، دکتر به شوخی میگفت با این بیماری دیگه نمیتونیم شوهرت بدیم! (در صورتیکه من مرد هستم) و برخوردهایی مثل این!
سلامنقل قول:
معمولا اگه کسی با من این کار رو بکنه سعی می کنم با نگاهم بهش بفهمونم که کارش قشنگ نبوده و ناراحت شدم.
اگه زن باشه ایرادنداره خودت که بهترمیشناشی زن هارونقل قول:
اگه مرد باشه بهت این حرفوبزنه
بهش باشوخی میگفتی بروبرامادرت شوهرپیداکن یا میگفتی توشوهرکردی بسه
شوخی که کرده شوخیه جالبی نیست:n24:والا اگه ناراحت بشی میگن بی جنبه اخه این چجور شوخی هست من بودم بهم همچین حرفی رومیزد فکشو میاوردم پایین :n24:تاادم بشه همون جابهش میفهموندم کی باید شوهرکنه
بهش میگفتی اقا/خانم دکتر یه کودکستان نزدیک همین مطب هم هستا یه سری بهش بزنید شاید بد نباشه یه چیزایی یاد گرفتیدنقل قول:
بعدم تهش میگفتی شما تو بنگاهتون زن ندارید فقط شوهر میدید؟
راستی یه کتاب فروشی هم هست یه سری کتاب درمورد روابط بیمار و دکتر داره اونا هم خوندنش بد نیست
البته خودم باشم جوابش رو نمیدم چون خود طرف میدونه داره پاش رو از گلیمش دراز تر میکنه و فوضولی میکنه چرا که به کسی ربطی نداره یه نفر چه زن چه مرد چه جوون چه پیر که کی میخواه ازدواج کنه و باکی میخواهد از دواج کنه هدفش از ازدواج کردن چیه
حالا مخصوصا اگر غریبه هم باشه ولی متاسفانه مردم ما تو کار هم دیگه خیلی فوضولی میکنن خیلی هم ازار دهنده هست مثلا من امسال که کنکور دارم هر جا برم هرکاری بکنم بهم میگن درس میخونی یا نه ادمم روش نمیشه بگه به تو چه من درس بخونم یا نخونم چیش به تو میرسه حالا با این سوال چه منظوری داری میخواهی بگی بچه من موفقه و درس میخونه خوب به من چه فقط اعصاب ادم رو بهم میریزه و باعث میشه ادم احساس ضعف بیشتری بکنه شما هم جواب ندید بهتره چون وقت و انرژی و اعصابتون رو هدر میدید
سلام,نقل قول:
در مواجه شدن به اینطور موارد بهترین کار, سکوت به همراه یه لبخند خیلی کوچیک هست. این لبخند باعث میشه که طرف مقابل پی به شوخی نامناسب خودش ببره.
بعضیا مقابل به مثل جواب میدن (با شوخی ای بدتر از شوخی طرف) که طرف مجبور به خنده ی زوری بشهنقل قول:
اون خنده از گریه هم بدتره گرامی . من خودم از این روش برای افرادی استفاده میکنم که "صوصول هستن" ولی عشق لاتی دارن
بعضیا هم با خنده میگن :: چای نخورده موز برندار! طبیعی کردی ها! تاحالا بهت رو ندادم،سعی کن احترام خودتو حفظ کنی،حالا خودت سر شدخیو بازکردی پس اگه شوخی کردم ناراحت نشی به دل بگیری
بعضیا هم میخوان شخصیت اصیل خودشونو حفظ کنن،جوابی نمیدن . فقط با یه خنده ی ملیح به طرف حالی میکنن قضیه چیه
بعضیا هم مثل من از تک تک روشهای بالا در شرایط مختلف استفاده میکنن.چون اینجور وقتا باید توی همون جو قراربگیری تا جواب مناسب رو باتوجه به محیط بدی
نمیشه یه نسخه ی از قبل آماده شده پیچید
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوتا رفیق صمیمی داشتم،که اون دونفر همدیگه رو نمیشناختن...بعدش خودم اون دونفرو باهم آشنا کردم
حالا دو سال از آشناییشون میگذره...اون دونفر توی شهر خودمون دانشجو هستن،همیشه باهمدیگه هستن
ولی من درشهر دیگه ای دانشجو هستم
به همین دلیل روابطمون خیلی سرد شده
شما باشین چکار میکنین
راستاش ایشان آقای دکتر بودند من فقط خندیدم (در صورتیکه توهین محسوب میشه که به یک مرد بگویی دیگه نمیتونی شوهر کنی) (این حرف مثل اینه که به طرف مقابل بگویی همجنسگرا)
الان که فکرش را میکنم باید جوابش را میدادم و خنده من باعث میشه که از این شوخیهای بیمزه و توهینآمیز با دیگران هم کنه!
باید مثلاً میگفتم:
با خنده میگفتم تو خانواده ما رسمه که مردها زن میگیرند پس مشکلی نیست!
یا
همانطور که دوستمان گفت :
با خنده میگفتم شما شوهر کردی بسه!
از لحاظ پزشکی دکتر خوبی بود و چون باز هم ممکنه در آینده پیش بروم چیزی نگفتم ولی خودم هم اذیت شدم که این برخورد را کرد!
دکتری که شما میگی ، شخصیت شوخ طبعی داره . اگه شما هم همچین شخصیتی داری (شوخ طبع هستی ، جنبه ی بالایی دارید) میتونین بجای حالت تدافعی با اون دکتر دوست بشین
از قدیم گفتن یک دوست کمه . یک دشمن هم زیاده
سلام
جواب رسیدن بخیر چی هست ؟
و جملات جدیدی برای حال و احوال سراغ دارید ؟ حال شما خوبه ، احوالتون ، و ... دیگه خسته شدم :n02: