اقا کسی نمیدونه چرا با سیم کارت رایتل به شبکه رایتل نمیشه وصل شد؟
البته شهر ما تو سایتش نزده و جدیدا دکل زده توی نتوورک سرچ میاد اسمش ولی وصل نمیشه
Printable View
اقا کسی نمیدونه چرا با سیم کارت رایتل به شبکه رایتل نمیشه وصل شد؟
البته شهر ما تو سایتش نزده و جدیدا دکل زده توی نتوورک سرچ میاد اسمش ولی وصل نمیشه
مواقعی که تو سرچ میاد ولی موقع ست کردن انتن میره یا مینویسه شبکه موجود نیست نشانه اینه که دکل راه افتاده ولی هنوز دیتا راه اندازی نشدهنقل قول:
تعجبم از اینه که خیلی خیلی ضعیفه انت دهیش یعنی بیرون شهر که فضای باز هست گاهی توی سرچ میاد گاهی نمیادنقل قول:
توی شهر هم همینطور گاهی سرچ میشه گاهی نمیشه کلا خیلی وضعیتش داغونه
خیلی مزیت داره، شما اصلا بسته های ایرانسل رو دیدی؟ مثلا ۲۴ گیگ شبانه خیلی بدرد میخوره، هر سرویس adsl که دوست داری بیار که قیمت ماهانش کمتر از ده تومن باشه، و طرح شبانه هم داشته باشه، اونم بالای ۲۴ گیگ در ماه، ضمنا واسه شما یه جایی افتادی سرعتت فضاپیماس، ولی تو همین شهرای بزرگ قسمتهایی هست که به خاطر کم بودن پورت و یسری مسایل دیگه نمی تونن حتی سرعت ۱۲۸ بگیرن، حالا چون شما استفاده نمی کنی دلیل نمیشه بگی به چه درد میخوره، ضمنا همین دو گیگ رو که شما میگی ایرانسل و همراه اول با ده هزار میدن، رایتل واسه یک و نیم گیگ، سیزده و پونصد میگیره، بعلاوه بماند سرعت پایین رایتل که هنوز فکری به حالش نکرده، خیلی از اینهایی که از رایتل استفاده می کنن از سر مجبوریه، چون تا قبل از این حتی شاید به همین سرعت هم دسترسی ندارن، یچیز دیگه هم هست، من دوست دارم سرعتم بالا باشه هرچند حجم نداشته باشم، شاید من دوست دارم یه فایل رو بگیرم، وقتی سرعت بالا باشه محبور نیستم منتظر بمونم، کما اینکه با همین سرعت های بالا هم میشه کاری کرد که همون دو گیگ رو تو یه ماه استفاده کرد، بالاخره قبلا هم همین حجم بوده، کسی هم که کارش دانلود بوده با همین سرعت هم دانلود میکرده، ضمنا کدوم یکی از دو اپراتور رایتل و همراه اول، حجم باقیمونده از بسته ی قبلی رو به بسته ی فعلی اضافه میکنن؟نقل قول:
Sent from my PAP5500DUO
همونطور که ایرانسل پشتش به ام تی ان گرمه رایتلم باید با یه اپراتور خارجی ادغام شه وگرنه به هیچ جا نمیرسه چون بحث تکنولوژیه فقط پول خرج کردن نیس.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
دوست عزیز من خودم در قسمتی از تهران زندگی می کنم که کلا 3 تا ISP بهش سرویس میدن و کلی هم پورت ها شلوغه،نقل قول:
اینم رک و راست بگم فکر نکنم این روز ها دیگه جایی وجود داشته باشه که ADSL داشته باشه و همه تو نخ سرعت 128 مونده باشن (!) به استثنا کسانی که در منطقه فیبر نوری هستن،
فقطم من نیستم که سرعت فضاپیمایی دارم، خواهشا تک بعدی نگاه نکنید، الان تو تاپیک آی اس پی ها برید اکثرا تست های فضایی گذاشتن، و اینه همه سرویس ها شبانه دارن مگر اینکه از یه آی ای پی مزخرف سرویس بگیرید...
اون طرح 24 گیگ شبانه هم به هیچ دردی نمیخوره، با یه سرویس ADSL شبانه حتی سرعت 2 مگ که دیگه کف سرعت هست بیشتر می تونید دانلود کنید...
اکثر شهرها رو تو سایتش دارهنقل قول:
شما از روی نقشه نگاه نکن چون بعضی شهرها نیست
از لیست چک کن
رایتل فقط باید سقف سرعت رو برداره و سریعتر شبکه رو توسعه بده
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
والبته قیمت ها رو هم کاهش بده من این چند وقته خیلی ها رو دیدم سیم رایتل رو درآوردن از گوشی....
اگر قیمت ها رو کاهش بده سرعت و کیفیت اینترنتش هم کاهش پیدا میکنه همین حالا هم تو ساعات اوج مصرف سرعت شدیدا افت پیدامیکنه