سلام .. اگه من یه DSL با سرعت 3 مگابایت به بالا داشته باشم و بخوام یه VPS راه اندازی کنم دقیقا چی کار باید کنم ؟
تا اونجایی که خودم میدونم باید کیس سرور بزارم و .. دقیقا میشه توضیح بدین .. ؟
Printable View
سلام .. اگه من یه DSL با سرعت 3 مگابایت به بالا داشته باشم و بخوام یه VPS راه اندازی کنم دقیقا چی کار باید کنم ؟
تا اونجایی که خودم میدونم باید کیس سرور بزارم و .. دقیقا میشه توضیح بدین .. ؟
کسی جواب نمیدهد ...
- VPS چیست؟ VPS مخفف عبارت Virtual Private Server می باشد و به معنای سرور مجازی می باشد.نقل قول:
- تفاوت VPS و Dedicated Server چیست؟ چندین VPS بر روی 1 سرور اختصاصی قرار می گیرند. در واقع VPS تمامی امکانات یک سرور اختصاصی را داراست اما با این تفاوت که محدودیتهای سخت افزاری جزیی دارد.
- مقایسه VPS و Dedicated Server از لحاظ صرفه اقتصادی: از جمله مزیتهای VPS نسبت به Dedicated Server این است که شما هزینه های اضافی مانند Monitorو هزینه ی سخت افزار های مناسبی که استفاده شده است را نخواهید پرداخت و این هزینه ها بین تمامی افراد تقسیم می گردد.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
براي راه اندازي VPS شما به IP معتبر نياز داريد.
حال شما روي دستگاهتان سيستم عامل ويندوز سرور را نصب نماييد.
شما قصد استفاده از چه سرويسهايي را داريد؟
اين موارد را نيز بيان كنيد.
شاد باشيد:40:
دوستان پاسخ ما رو کسی نمی دونه؟؟نقل قول:
دوستان در ادامه پرسش قبلیم..
ما تو شرکت مودم Adsl رو به سوییج متصل کردیم و ادرس ای پی مودم رو به عنوان ای پی DG چهار کامپیوتری که میخواستم به اینترنت وصل باشن قرار دادم..حالا اگه از Isp بخوام یه دونه Valid Ip بخریم چطوری میتونیم این یه دونه ip رو فقط روی یکی از اون 4 تا کامپیوتر ست کرد؟
باید روت تعریف بشهنقل قول:
چطوری یعنی؟نقل قول:
زماني كه شما درخواست يك عدد IP Public دهيد به صورت خودكار در كانكشن اينترنت شما ست ميشود.نقل قول:
اگر تنظيمات مودم شما به صورت PPPOE باشد درون مودم اين IP ست ميشود.
حال چطور اين IP را به يك سيستم درون شبكه اتصال دهيم؟
براي حل اين مشكل (در صورتي كه همه سيستمهاي تحت شبكه اينترنت داشته باشند) بايد از قابليت Port Forwarding مودم استفاده نماييد.
شاد باشيد:40:
لطفا توضیح بدید چیکار کنم دقیقا؟نقل قول:
براي حل اين مشكل (در صورتي كه همه سيستمهاي تحت شبكه اينترنت داشته باشند) بايد از قابليت Port Forwarding مودم استفاده نماييد
سلام به تمام کاربران و دوستان
بنده و سایر رفقا یه تصمیم گرفتیم یه هفته ای میشه مبنی براینکه حدود 10 تا کلوب که همشون چندتا ایکس باکس دارند حالا میخوام یه شبکه در سطح شهرمون ایجاد کنیم که هزینه رو میپردازیم حالا میخوام یه شبکهایجاد کنیم و تمام کلوب ها رو به هم وصل کنیم در داخل شهر فقط بقول معروف یه لن داخل شهری ایجاد کنیم که امکان سیم کشی محدود تره حال دو تا راه به نظرم هست
1 از مخابرات یک خط مجزا بگیریم و هممون با اسفاده از اون به همدیگه وصل شیم (نمیدونم همچین امکاناتی بهمن میدن) و از طریق خود اینترنت مخابرات وصل شیم به هم
یا با استفاده از فرکانس های وایرلس یه دوستی گفت میتونید یه پاور استیشن بخرید و کارتون راه میوفته ولی میگفت خریج داره
الان فرضا واسه 10 تا کلوب که هرکدوم 3 تا دستگاه دارند چیکار کنم که همه به هم وصل شن و بتونیم راحت تحت شبکه بازی کنیم
فکر کنم اینقدر هزینه برداره که :41::18:
با سپاس