سرعت منم دستخوش تغییر مثبت شده!
کسی می دونه داستان چیه؟!
Printable View
سرعت منم دستخوش تغییر مثبت شده!
کسی می دونه داستان چیه؟!
حالا که من رفتم تخلیه کردم تغییرات مثبت شروع شد. شنبه رفتم تخلیه کردم نامردا همون روزم قطعش کردن!!! حالا هم که پارس آنلاین داره کاراشو انجام می ده فکر کنم مخابرات برای خودش خیلی سریع رانژه می کنه اما برای شرکتهای دیگه کش میده . می دونستم زودتر انصراف می دادم تا به یمن رفتن ما سرعتها هم بالا بره..
دوستان شما هم بعضی وقتا مشکل وصل نشدن و ارور 691 رو دارید؟
من دیروز با 3 روز پیش این مشکل رو داشتم داخل مودم رو که نگاه کردم هی پرو فایل منو عوض میکردن!!!!
من دو سه روزه از مخابرات سرویس 256 گرفتم از همون ثانیه اول که سرویس اوکی شد گذاشتم رو دانلود . الان سرعتم کلی اومده پایین 35 بود الان شده 10 16 20 دوستان همچین مشکلی نداشتن با مخابرات تاحالا؟
من امروز رفتم مخابرات یه 512 گرفتم. هنوز از در مخابرات بیرون نیومدم یارو زنگ زد گفت تا فردا وصل میشه! به خونه نرسیده بودم و هنوز تو فکر خریدن نوع مودم بودم که یه خانومی از 2828 زنگ زد گفت سرویس وصله! :42:
دوستان وضعیت مخابرات نسبت به وایمکس ایرانسل چجوریه؟ تو کرج چه مودمی جواب میده؟
من الان یه خط 512 ایرانسل دارم سرعت دانلود خیلی پایین اومده نسبت به اوایل . به پشتیبانی هم زنگ می زنم میگه شما در منطقه زرد هستین و باید مودم خارجی بگیرین (200 تومن!) می خوام ردش کنم
کسی می خواد پ.خ بده (برای کرج هست)
اینجا کسی سرعتش آپلودش 256 هست احتمالا؟
امروز زنگ زدم بعد از کلی توضیحات می گه باس یه مگ بگیری تا آپلودت 256 باشه!!!
با سلام
سرویس 256 دارم ولی
من هم چند روز پیش مشکل وصل شدن داشتم سرعت هم متغیر هست از 32 تا 24-25 ولی خوب به نظرم خیلی بهتر از سرویس های حجمی هست الان یه هفته هست که گرفتم و حدود 10 گیگ دانلود داشتم تقریباً ولی پینگش افتضاح هست
الان میخواستم شبکه 3 رو از سایتش بصورت آنلاین ببینم 15 دقیقه صبر کردم ولی هیچ اتفاقی نیافتاد
راستی دوست گرامی شما دانشجوی دکتری هستید یا خط تلفنتون به نام شرکت دولتی هست
آخه من که رفتم بگیرم گفت گفتم 512 میخوام بهم گفت کارت دانشجوی دکتری یا خط تلفن دولتی باید داشته باشی
در هر صورت خوشبحالتون
اتفاقاً من هم 256 گرفتم ولی دیدم آپلود رو روی 128 بستن
پس الکی زنگ نزنم بهشون درستش نمی کنن؟؟؟؟
من 512 دارم ولی آپلودم رو جدیدا روی 159 بستن.نقل قول:
ولی چند نفر رو دیدم 256 داشتن آپلودشون هم 256 بود!!! فکر کنم توی persiantools بودن. میتونی اونجا ازشون بپرسی چه جوری گرفتن.
من ١٢٨ گرفتن از يكي از شهركهاي اطراف تهران هستم سرعتم تقريبا ثابت رو ١٢ هست
ميخوام ٥١٢ بگيرم اما مخابرات اينجا ميگه اگه دانشجو باشي ٢٥٦ بهت ميديم
لطفا راهنمايي كنيد براي گرفتن ٥١٢ از چه راهي و با چه مداركي بايد اقدام كنم