آقای فتح اله زاده ما فقط موفقیت استقلال را می خواهیم
یکی از دوستان مطالب بسیار جالبی گفتن که واقعا حرف دلم بود ،
نقل قول:
کل تیم : ترسو
تاکتیک : علی اصغری ، بزن زیرش و سانترش کن ، تیم حریف با اون مهاجم های قلدر 2 تا سانتر هم نکرد
ولی ما ، از 100 تا توپ 99.9 تاش رو سانتر رو دروازه و فقط برای برهانی ، هر کی از نیمه رد میشد سانتر میکرد ، اقای مظلومی این علم مریبگریته
یک دونه توپ از عمق نداشتیم ، 2 تا شوت عین ادم نزدیم تو تهران
خب معلومه تماشاچی نمیاد ، خب معلومه که تیم به فنا میره ، چند سال باید صبر کنیم تا یک سال یک تیم خوب ببینیم که یک فصل درست بازی کنه ؟
این چه طرز تیم بستنه که 4 تا جوون رو نیمکت نداریم ، هر چی بازی که میبازیم باید بگیم مصدوم داریم و خسته هستیم ، تا کی ؟ تا کی ؟
من نه علم فوتبالی دارم و نه زیاد سررشته دارم ، ولی اینها رو که هر چی ادم کور هم میتونه ببینه ! میتونه ببینه که یوسفی رو اوردی راست و داشت دیوانه میشد از بس باید توپ رو برمیگرداند رو پای چپش
به حضر ت عباس آدم میخواد وسط بازی تلویزیون رو خاموش کنه انقدر تیم تخیلی بازی می کنه.
واقعا بعد از رفتن فرهاد دیگه ما یه بازی قشنگ و کار گروهی از تیم ندیدیم .
اگه من هم برم تو زمین می تونم از10 تا موقعیت 9 تارو بزنم بیرون یکی رو هم بزنم به تیر !!!!!!!!!!
فرهاد رفت ، جباری و آندو مصدوم شدن تیم به فنا رفت دیگه . تیمی که رو 3تا بازیکن می چرخید و مثال روز هم روشن بود که ...................
من فقط سربلندی و موفقیت استقلال رو میخوام . مظلومی باشه یا مربی خارجی یا قلعه نوعی اصلا مهم نیست واسه تماشاچی واقعی استقلال .
قلعه نوعی بهترین مربی تاریخ استقلاله چون بلده تیم رو جم و جور کنه . همیشه تو همه تیم ها تیمش نیمه دوم بهتر بازی میکنه
.آقای فتح اله زاده ما فقط موفقیت استقلال را می خواهیم