اگر my book از مدلهای usb3 بخری که باید از هاب استفاده کنی .
اگر واقعاً هارد پاسپورتی که شما با هاب تست کردین usb3 بوده و PS3 هاردتون رو شناخت پس به نظر من خرید مای بوک usb3 بلا مانع هست ولی باید این نکته رو هم درنظر داشته باشید که بعضی از هاب ها کیفیت خوبی ندارن و سرعت ترانسفر دیتا رو خیلی پایین میارن .
ارزانی مدل المنت عمدتا به خاطر سادگی بیش از حد مثل نداشتن نرم افزار قفل گذاری و بکآپ گیری هست مشابه این هارد در سیگیت مدل expansion هست .
فکر نکنم ربطی داشته باشه ، البته من مطمئن نیستم !!!
میگم دوست من ، برای چی اینقدر اصرار روی usb3 داری ؟؟؟ شما هارد رو برای ps3 میخواهید نه برای pc یا لپتاپ . ps3 هم فقط با usb2 کار میکنه پس بهتره الکی دنبال دردسر نری و همون مدل المنت رو بخری . البته میدونم که ریختن بازی با اینترفیس usb2 چقدر طولانی هست اما بهتر از دردسر بعدیش هست .
My Book چندین مدل دارن الان فراوانترین مدل ، مدل My Book Essential هست که usb3 هست .الباقی My Book که usb2 هستن چندجور هست .
1. مدلهای قدیمی My Book Essential
2. مدل elite که به خاطر نوع پارتیشن بندی جهت کنترل لیبل ، غیر قابل استفاده برای ps3 هست .
3. مدل های مخصوص مکینتاش که کلا از دور خارجه !!!
خوبه که خودم ps3 دارم و میدونم چی به چیه !!! من خودم هارد پرتابل مدل گوفلکس با کارتریج usb2 دارم که الحمدلله مشکلی هم نداشته البته 500 گیگ حجمشه و هروقت فضا کم بیارم میریزم تو مای بوک هام .