[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط شیمی خونده بودم و ادبیات . فکر می کردم بدتر شم .
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط شیمی خونده بودم و ادبیات . فکر می کردم بدتر شم .
فیزیک: دقیقا کاری که بهترین دبیران فیزیک در سراسر کشور انجام میدن سعی کن تو این زمینه به تبحر برسی که بتونی با همین سرعت تستا رو بزنینقل قول:
شیمی: مرور با تست فراموش نشه (تستایی که اشتباه میزنی به کتاب یا جزوه رجوع کن و اشکالت رو برطرف کن)
ریاضی: با این وضع ریاضی تو کنکور 89 درصد 60 برای ریاضی یه درصد فوق العاده محسوب میشه ها! ( 40-50 عالی بود!!)
دیف حسابان ریاضی 2: تمرین های کتاب اهمیت زیادی دارند تا روز کنکور حداقل یکی دوبار حلشون کنید (البته نه همش رو خودتون که بخونید متوجه میشین بعضیاش چرت و پرته اما اونایی رو که نتونستین حل کنین حتما از همکلاسی یا دبیر تون بپرسید و مخصوصا تمرینات دیفرانسیل رو بخونید خیلی مهمه - تمرینات تکمیلی آخر کتاب هم فراموش نشه-)
هندسه پایه: من با توجه به کنکورهای 87و88 بازم رو تمرینای کتاب خیلی توجه کردم اما امسال طراحان ... زیاد به این مسئله توجه نکرده بودن منم از 8تا سوال فقط یکی زدم! ولی بازم میگم تمرینای کتاب مهمن مثلا بخش تبدیل ها
( اطلاعات بیشتر از افراد صاحب فن -هندسه بلد- گرفته بشه:31:)
تحلیلی: به دلیل پرفرمول بدن به نظر من بهتره تست زیاد بزنید تا دستتون تند بشه و با انواع سوال آشنا بشین ( فقط یه کتاب درست درمون داشته باشین مثل خوشخوان یا کتابای خوب دیگه که تو تاپیک بغلی راجع بهش بحث میشه)
جبر وگسسته: اهمیت و ارزش بخش احتمال که بر همگان روشنه! سعی کنید مفهوم فضای نمونه ای رو کاملا بفهمید ( فصل سه کتاب جبر) گاهی اوقات فضای نمونه ای رو با شمردن به راحتی میشه به دست آورد راهنمایی دیگه --->>> تست و تست و تست!!! گراف رو حتما بخونید معمولا سوال آسون میاد ازش اما سعی کنید کامل بخونی مثلا اطلاعاتتون دربارۀ گراف بازه ای و همیلتونی و.. که در تمرینات فقط یه اشاره کوچیک بهشون شده کامل باشه نظریه اعداد رو هم نخوندین نخوندین به کسی بر نمیخوره!! ( من فقط بخش ها آسونش مثل بخش پذیری و مبنا رو خوندم که اگه ازش تست اومد زیاد غصه نخورم) ترکیبات رو هم که من نخوندم ( کلا این دو بخش بخش های سنگین و کم سوالی هستن و من به این نتیجه رسیدم که برای کنکور نخونمشون:31:)
جامع نشرالگونقل قول:
سلا م دوستان يك كتاپ توپ جمع بند ي عربي سراغ دارين!
---------- Post added at 06:20 PM ---------- Previous post was at 06:20 PM ----------
نقل قول:
خب خیلی سخته که راجع به همه درسا توضیح بدم لااقل یکی دو درس رو میپرسیدی بقیش رو میذاشتی برای هفته بعد! (شوخی کردم)
برای ریاضی و شیمی یه توضیحاتی ( هر چند ناقص!) دادم فیزیک رو هم فاکتور میگرم میرم سراغ عمومی ها!
ادبیات: بعد از اینکه کلا یه دور کتاب ها رو برای امتحانات تشریحی خوندین ( البته الان فقط کتاب پیش رو می خونین) برای آمادگی تو کنکور به نظر من بهتره درسا رو مبحث به مبحث بخونین
واژگان: مطمئنم خیلی هاتون این فکر رو دارین که لغات رو بذارین برای اون اواخر چون اگه الان بخونین ممکنه فراموش کنین از این استدلال فقط بخش آخرش درسته و این موضوع هم باعث نمیشه که الان این مبحث رو مطالعه نکنید الان همین بهمن و اسفند خودمون! وقتشه که یه دور تمام لغات ادبیات رو بخونید و یاد بگیرید این موضوع باعث میشه در هفته های منتهی به کنکور: 1-خیالتون راحت باشه که این مبحث رو یه بار خوندین و یه بار از روی دوشتون برداشته میشه ( مثل من استرس نمیگیرید:41:) 2- دیگه لازم نیست زمان قابل توجهی رو در ماه خرداد به این موضوع اختصاص بدین 3- تو آزمونای آزمایشی تستاشو میزنین و همین طور هم یه مروری میکنید 4- کمک زیادی میکنه که تست های املا رو بزنید 5- در خرداد ماه با صرف زمانی خیلی کمتر ( شاید یک سوم) دوباره به همون امادگی مطلوب میرسید
املا: واژگان آخر کتاب کتاب پیش خیلی در بخش املا اهمیت دارن با خوندن اونا و یاد گرفتن جفت کلمه های املا در کتاب زبان فارسی می تونید از پس دو تا تست املا بر بیاید برای تست سوم ( که معمولا یه متن تاریخیه) با زدن تستای سال های قبل می تونید آماده بشید این بخش یه روال ثابت داره یعنی وقتی یکم تست بزنید کم کم می فهمید موقع خوندن متن روی کدوم کلمه ها بیشتر توجه کنید و یا چه کلمه هایی می تونن غلط باشن مثلا کلماتی که دو نوع نوشتار دارن تو این بخش خیلی قابل توجه هستن برای همین مطالعه بیاموزیم های زبان فارسی هم فراموش نشه!! ( توجه کنید که بخش املا بخش خیلی دشواریه بنابراین اگه نتونستید به تستاش جواب بدین زیاد ناراحت نشین حتما که نباید تمام تستا رو جواب بدین)
تاریخ ادبیات : همون مطالب واژگان
زبان فارسی: تمام مطالب و مثال های درس ویرایش رو بخونید و تست بزنید سوالی که از این مبحث میاد زیاد سخت نیست
درس های مربوط به پسوندها و پیشوندها و وکلا وندهای مشتق ساز و.. رو بخونید به مطالبی که دبیرتون میگه توچه کنید مقادیر قابل توجهی تست بزنید (40-50تا) اگه دیدید می تونید زیر دو دقیقه به تستای شمارش تکواژ و واژه جواب بدید ( حداقل نصفش) به این تست هم تو کنکور جواب بدید وگرنه بی خیالش بشید ( من تو این بخش خیلی ضعیف بودم و اصلا تو آزمونای آزمایشی تستشو نمی زدم ولی یکم که کار کردم دیدم می تونم از پسش بر بیام و تو کنکور هم خوشبختانه درست جواب دادم)
آرایه: یا به قول استاد دانشگاهمون زیبایی های ادبی! خیلی سخته:19::18: بهترین کار تسته بعد از اینکه یه عالمه تست زدین بازم تست بزنین:31: یکم ذوق ادبی می خواد دیگه ببینید دارن یا نه!( البته حتما میدونین که اولین قدم یاد گرفتن اینه که اصلا استعاره ( به خدا مکنیه و مشبهه بودنش مهم نیست!) یا تلمیح و واج آرایی چیه بعد برین سراغ تست زدن)
قرابت معنایی: غیر از تست زدن که کار دیگه ای نمیشه کرد یه کتاب خوب ( پیشنهاد من نشر الگو هست) بگیرید و از همین الان شبی 5-10 تا تست بزنید عجیب تاثیرگذاره ها!!
البته یه نکته دیگه هم هست اونم اینه که یه سری بیتا و شعرا در کتاب درسی وجود دارند که مهمه ( کلا تستای کنکور هم این جوریه که بیتی که تو کتاب درسی هست تو متن سوال میده و گزینه ها خارج کتاب اند ) این شعرا رو از دبیرتون بخواین بهتون بگه من همین قدر میگم که درس اول هر سه کتاب خیلی مهم اند تو این بخش
برای بقیه درسا هم حتما توضیح میدم الان انگشتام درد گرفت از تایپ! فعلا پوزش:20:
ترم جدید شروع شده و یکم درگیر بودم معذرتنقل قول:
sadboy و farzaneh شما هم یه چیزی بگید دیگه؟
---------- Post added at 06:21 PM ---------- Previous post was at 06:20 PM ----------
تست زدن در هر بازه زمانی که برای کنکور میخونین مصداق واقعی درس خوندنه!نقل قول:
همون طور که گفتی کار نشد نداره و باید خودتون رو برای خوندن روزانه 7-10 ساعت درس آماده کنین البته این اتفاق بعد عید و زمانی که مدرسه تعطیله میفته و باید بیفته!
---------- Post added at 06:22 PM ---------- Previous post was at 06:21 PM ----------
به نظر من استاد بگیر و اینو رو هم بگو که می خوای به چه درصدی برسی مطمئنا یک دبیر ریاضی میتونه بهترین راهنمایی رو بهت داشته باشه و به راحتی ریاضی رو تو آزاد 10-20 بزنینقل قول:
لازم به یادآوری نیست که کنکورهای 3-4 سال اخیر آزاد رو بخونی چون سوال تکراری به وفور یافت خواهد شد!
---------- Post added at 06:22 PM ---------- Previous post was at 06:22 PM ----------
تو رشته انسانی که تراز 7100-7200 جزو برترین های کشوریه !! اگه همچین ترازی داره که دیگه جای نگرانی نیست به احتمال زیاد میتونه رتبه زیر 100 بیاره!نقل قول:
مرسی . ترازم 4800 میدونم افتضاحه من درس خوندم خیلی کنده تازه فاجعش اینجاست که پشت کنکوری هستم !!!
ببین دوست من هندسه پایه رو اصلا" نخوندم . تحلیلی فصل 1و2 رو خودم نه خوب بقیه اش رو نخوندم گسسته فقط گراف خوندم
ریاضی پایه رو هم نمیدونم چه جوری بگم مثلا" قسمت قسمت خوندم 1ذره از تابع 1 ذره از لگاریتم اینجوریا دیف رو به غیر از دنباله وسری و انتگرال بقیه اش رو خوندم نه خوب . فیزیک پیش 2 خوب خوندم(چه عجب) بعد ترمودینامیک باحرکت شناسی با یه قسمت از دینامیک رو خوندم . شیمی پیش1 خوب خوندم سوم هم فصل1و2 خوندم نه خوب . ادبیات دارم مبحثی میخونم قرابت سبطی رو اول دارم میخونم وسطاشم بعد دینی خوب خوندم زبانم که گفتم عرب هم همون 1جورایی مثل ریاضی پایه امارم نخوندم . کل در خوندم همین بود ... حال میگی اصلا" نمیخوندی بهتر بود :41: تو رو خدا جوری بهم بگید که به درد ازادم هم بخوره میخوام عمران تهران در بیام تو ازاد ولی اولویت سراسریه . هفته ای 1 جلسه هم میرم باشگاه فوتبال اونور خیابونمونه نزدیکه ریاضیو برم کلاس؟معلمای شهرستان ما خوب نیستن اصلا" به قول خودشون نه شما میفهمید من چی میگم نه من میفهمم چی میگم.تو گزینه 2 کارنامه ها رو گذاشته اگه خواستی از اون ببین همش رو که نمیشه بالای 50 زد !!!!!
عجب اوضاع قاراش میشه!نقل قول:
توصیه کلی اینه که کنکور رو با امتحانات آخر سال اشتباه نگیرید! این طور درس خوندن شمارو به معدل خوب میرسونه اما به رتبه خوب هرگز وقتی ما به یک سوال دو نمره ای جواب میدیم اگر درس رو کامل خونده باشیم و تسلط داشته باشیم خب دو نمره رو می گیریم اما اگه این طور نباشه بسته به میزان اطلاعاتمون یه نمره ای میگیریم یعنی دست خالی نمی مونیم و فقط وقتی هیچی دستمون رو نمگیره که کلا ندونیم سوال چی هست ( به اصطلاح خودمون کلا تعطیل باشیم)
تو کنکور هم اوضاع تقریبا همین طوره اما یه فرق کوچولو داره ... اگه درس رو مسلط باشیم که تستو درست جواب میدیم نوش جونمون اما اگه کوچکترین لغزش ها رو داشته باشیم تست رو غلط جواب میدیم و نمره منفی رو به حساب خودمون میریزیم اگر هم تعطیل (!) باشیم که اصلا جواب نمیدیم
می بینین که اینجا اگه تعطیل باشیم خیلی بهتره بنابراین باید بدونین در کنکور باید با تسلط کامل به سوالات جواب بدین وگرنه تستها رو غلط جواب میدین ( اینم بدونین که سه گزینه غلط رو طراحان بر اساس اشتباهات احتمالی داوطلبان طراحی میکنن برای همین ممکنه مسئله رو حل کنید و به جواب هم برسید و جواب هم در بین گزینه ها باشه .... اما اشتباه!)
همون گاج سبز واسه عربی خوبه هم ترجمه هم جمع بندی هم قواعد.توضیح +تست:20:نقل قول:
من از همون سایت گزینه 2 بیست تا کارنامه با رتبه های مابین 1000 تا 2000 انتخاب کرم و میانگین تک تک درسای اونا رو حساب کردم برای عمومیا و شیمی تقریبا همون 50 هست که گفتم ولی برای فیزیک و ریاضی یه کم زیادی احتیاط کردم و حدود 30 کافیه با این حساب و با در نظر گرفتن شرایط جلسه و ... شما باید روی 70 یا 80 درصد مطالب دروس عمومی و شیمی و 50 درصد مطالب ریاضی و فیزیک مسلط باشی با این حساب و با توجه به توضیحاتی که دادی من می تونم برای هر درس وضعیت تو به شکل زیر جمع بندی کنم :نقل قول:
ادبیات و دین و زندگی: به نظر میاد وضعیتت خوبه تو این درسا و حتی اگه خوبم نباشه می شه تو همین مدت در حد تسلط روشون کار کنی، توصیه ی من اینه که این درسا رو 100 درصد یاد بگیری ، چون شدنیه و می تونن به عنوان برگ برنده باشن برات
زبان و عربی : علاوه بر اینکه کتابای درسی رو برای هر دو درس باید کامل بخونی و بررسی کنی کافیه همون کارایی رو که قبلا گفتم انجام بدی : هر شب 3 تا تست ترجمه تعریب + 1 درک مطلب عربی از گاج و 1کلوز یا ریدینگ از زبان کار کنی ...
لغات زبان رو می تونی با همون تیک ایت کار کنی ولی برای هر درس چک کنی چیزی کم نداشته باشه چون من تصورم این بود که زیاد کامل نیست این تیک ایت !
برای قواعد عربی هم به نظر من همون کتاب درسی رو بخون و تمریناشو حل کن بعد تستای آزاد اون مبحث رو به عنوان تست آموزشی بزن از گاج بعدش برو تستای سراسری رو خودت حل کن چک کن و اشکالاتو رفع کن فک می کنم همین کافیه و لزومی نداره خودتو با کتابای نکته و ... اذیت کنی ، این روش و روش هر شب 3تست ترجمه و 1 درک مطلب روشیه که دبیرمون به ما پیشنهاد می کرد و خیلی از همکلاسیای من فقط با همین 2 تا کار (بدون کتابای عجیب غریب!) عربی رو بالای 70 زدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شیمی : پیش 1 ، 2 بخش اول شیمی 3 رو کم یا زیاد خوندی ، به نظر من 3 بخش اول شیمی 2 (مخصوصا بخش اول) هم بهتره بخونی ، به جز این تو هر بخش شیمی یه سری مطالب حفظی هست که می تونی بعد از تسلط کامل روی این مباحثی که گفتم بری سراغ اونا که معمولا سهم کمی ندارن تو سوالای کنکور! سوالای داخل و خارج از کشوری 85 به بعد رو هم که مطمئنا می دونی تو این درس خیلی مهمن و باید خوب روشون کار کنی...همین!
ریاضی: اینا رو کم یا زیاد خوندی تا حالا => ریاضی پایه ، حد، مشتق و کاربرد مشتق ، 2 بخش اول تحلیلی و بخش اول گسسته ، جبر و آمارم چون خیلی آسونن من اضافه می کنم ... خب همینا کافیه! به شرطی که کامل* یاد بگیری! نگران باقی مباحث نباش و با خیال راحت رو همینایی که تا حالا خوندی تمرکز کن تا به تسلط برسی...در حال حاضرشروع یادگیری باقی مباحث 2 تا نتیجه بیشتر برات نداره اولا چون وقت کافی برای کامل یاد گرفتن نداری نمی تونی روشون مسلط شی و به قول sadboy کلی نمره منفی میاره واسه ت! دوما باعث می شه نظم ذهنی که تا الان داری به هم بریزه و تسلطت روی همینایی هم که تا الان یاد گرفتی کمتر شه پس می شه گفت با شروع خوندن اونا یه تلاش بی نتیجه رو شروع می کنی در حالی که اگه همون انرژی رو برای تمرین و تکمیل درسایی که تا حالا خوندی بذاری خیلی راحت می تونی به چیزی که می خوایی برسی مخصوصا که خوشبختانه(!) کنکور روز به روز سخت تر می شه و این به بیشتر به نفع کسایی هست که بخشی از مطالب رو به طور عمیق می خونن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فیزیک : پیش 2 + حرکت شناسی + ترمودینامیک ، 2 فصل آخر فیزیک سال دوم رو هم من به اینا اضافه می کنم ، کافیه ! همینا رو اگه کامل* بخونی حله! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
** تعریف کمی کامل : تقریبا درصد بالای 70 توی آزمونایی که سوالا از این مباحث مطرح می شن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ.ن 1 : اینا میانگین درصدی که من از 20 تا کارنامه ای که گفتم به دست آوردم => ادبیات : 49 ، عربی :51 ، دین و زندگی : 56 ، زبان : 41 ، ریاضی :26 ، فیزیک : 35 ، شیمی : 44
پ.ن 2 : مشاورای کنکور می گن قبل کنکور خودتونو یا این اعداد و ارقام آماری رتبه و درصد کنکور درگیر نکنین ، درستم می گن و من تا حالا ندیدم یه داوطلب موفق کنکور بره دنبال این کارا ولی به هر حال بعضی وقتا برای بهینه کار کردن به درد می خورن این جور چیزا ولی به هر حال باید به همه ی جوانب توجه کرد، هیچ کاری به طور مطلق خوب یا به طور مطلق بد نیست! یکی از مهم ترین مشکلاتی که این درصدا برای داوطلبا درست می کنه مسئله ای هست که تو پ.ن بعدی می خوام بگم !
پ.ن3 : من این درصدا رو گذاشتم اینجا فقط برای اینکه روش کارمو توضیح بدم و بگم چرا تسلط روی همین درسایی که تا الان خوندین کافیه شما هم اینا رو بخونین و از روش رد شین نذارین ملکه ی ذهن تون بشن چون به هر حال بدیهیه که این درصدا مال سالای قبلن و هیچ کاربردی تو کنکور سال بعد ندارن ، هیچ وقت هیچ وقت و بازم تاکید می کنم هیچ وقت برای کسب درصد خاصی تو کنکور تلاش نکنین ، هدف تون موفقیت تو کنکور باشه نه موفقیت تو رسیدن به یه سری درصد خاص! حالا شما با یه سری دلایل و ... از این درصدای برای برنامه ریزی کمک می گیرین ولی لزومی نداره با این کارا سرجلسه ی آزمون همون درصدو کسب کنین ، سال 89 با درصد 26 ریاضی می شد به هدف شما رسید سال 90 شاید درصد 20 هم براتون کافی باشه (یا ممکنه 30 هم کم باشه) پس لزومی نداره همه ی سعی تو بکنی تا ریاضی رو 26 بزنی فقط این مهمه بتونی که برای همه ی درسا هر چی رو که بلدی کامل جواب بدی ، یکی رو فدای اون یکی نکنی و ... حالا شما اینا رو به هوای مثلا درصد 30 یاد میگیری می ری سرجلسه می بینی فقط تونستی 10 درصد بزنی مطمئن باش همون کافیه و دیگه وقت و انرژی بی فایده نذار برای اینکه سوالا رو زیرو رو کنی تا یه چیزی حل کنی و به چیزی که می خوایی برسی!
این یه تجربه ی شخصی از همین نکته س که می گم : بزرگترین اشتباه من تو کنکور 89 این بود که دنبال درصد بالای 70 ریاضی بودم (اونم در شرایطی که انگار 97 درصد داوطلبای89 ریاضی رو زیر 50 زدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ولی من کمتر از 40 درصد سوالا رو تونستم حل کنم بعدش هر کاری کردم سرجلسه نتونستم دل بکنم (!) از این سوالای ریاضی و سعی می کردم هر سوالی رو هر طور که شده به جواب برسونم، آخرشم نتیجه این شد که کلی نمره منفی آوردم تو ریاضی برای سوالایی که بعدا به زور (واقعا هم به زور!) یه جوابی واسه شون پیدا کرده بودم و کلی هم وقت کم آوردم برای بررسی سوالای آسون فیزیک و شیمی (مخصوصا شیمی) در نهایت من با 20 درصد ریاضی (که اگه می ذاشتم همونایی که بلدم بمونه راحت یه 30 درصدی می شد) 26 درصد فیزیک و 25 درصد شیمی (که تو 10-15 دقیقه آخر طوری زدم که فک می کردم 30 درصده ولی انگار اشتباه وارد کرده بودم تو پاسخنامه) شدم رتبه ی 8800 منطقه2 و دوستم با درصدای عمومی مشابه 10 درصد ریاضی ، 30 درصد فیزیک ، 50 درصد شیمی شد رتبه ی 5600 منطقه ی 2 ! به همین راحتی من با یه سهل انگاری سرجلسه و ... نتیجه ی تلاشای یه سالمو حداقل به اندازه ی 3000 رتبه هدر دادم :41:
دستت واقعا" درد نکنه که نشستی این همه چیزو تایپ کردی واقعا" فکر نکنم بتونم واژه ای پیدا کنم که جواب زحماتتو بده بازم ممنون:11::11: :40::11: :40: :11::11:
نمیدونم بهت گفتم پشت کنکوری هستم . من دیشب اولین باری بود که برنامه فرصت برابر رو میدیدم که حتما" بقیه دوستانم دیدن مشاور (نیکخو) گفت دانش اموزایی بودن که ازترم دوم تازه شروع کردن درس خوندن رو که من خودم یکی رو میشناسم مکانیک قبول شده بارتبه 300 گفت حال 300 نمیخواد بیارین 1000 یا 2000 یا 3000 هرکی تو منطقه خودش بیاره میتونه یه رشته تاپ دربیاد . ولی باید شیوه درس خوندش عوض شه خودشم باید عوض شه .!!! گفت حالا باید طوری بخونید که موقع شب امتحان میخوندید یعنی اگه اون درس رو نمیخوندی فرداش امتحان میدادی میشدی5 ولی باخوندن اون درس تو شب امتحان رفتی شدی 15 . بعدش گفت هیچ مبحثی رو کنار نزارید همه مبحثا رو بخونید تستای اسون با متوسط رو روش مسلط شید هالا اون سختا رو بزارید واسه بعد اگه وقت شد... چون تو کنکور ممکنه ازجای سخت تست اسون بیاد ازجای اسون تست سخت.اینا رو گفتم که تو هم از حرفای دیروزش در جریان باشی حالاااااااااااااااااااااا اااااااااااا
سوالای من : با برنامه ی قلم چی برم جلو دیگه ؟ اخه بخشایی رو نباید بخونم. ( یعنی من شیمی پیش 2 رو نخونم اصلا". )
برم کلاس واسه ریاضی و فیزیک یا نه ؟
ببین من میخوام طوری باشه که تو ازادم بتونم تهران دربیام رشته مهندسی
واسه جبر چی بگیرم کتاب ندارم ؟
وای نمیدونم چه جوری بگم نوشتن چه قدر سخته ( کامران هومن : نوشتن ترانه هم خداییش انگار مشکله ) همین برنامه رو یه توضیح بدی خیلی خیلی خیلی ممنون میشم :20::11:
خدایا تقدیر مرا خیر بنویس
آنگونه که آنچه را تو دیر می خواهی من زود
نخواهم
و آنچه را تو زود می خواهی من دیر نخواهم
مرسی sadboy:11:
نقل قول:
به نظر من دوره ی "هیچ مبحثی رو حذف نکنین!" گذشته این حرفا مال تابستون و مهر بود...باز به هر حال میل خودته من چیزی رو گفتم که با توجه به تجربه های خودم درست بود(یادگیری 80 درصد مطالب با عمق 100 بهتره از یادگیری 100 درصد مطالب با عمق 80) مطمئنا آقای نیکخو باتجربه ترن!:46:
البته یه نکته رو هم اضافه کنم که کسی که روی همه ی سوالای آسون تمام مباحث مسلط باشه می تونه کنکور همه ی درسا رو بالای 80 بزنه چون 80 درصد سوالا آسونه (حالا بگیم این چند ساله سخت تر شده و تخفیف بدیم بشه 70 یا 60) ولی چرا کمتر کسی می تونه؟؟!!! چون تسلط روی سوالای آسون موضوعی جدا از نصفه نیمه یاد گرفتن و طی نکردن مراحل یادگیریه!نقل قول:
همه مبحثا رو بخونید تستای اسون با متوسط رو روش مسلط شید هالا اون سختا رو بزارید واسه بعد اگه وقت شد... چون تو کنکور ممکنه ازجای سخت تست اسون بیاد ازجای اسون تست سخت
یادش به خیر من سال سوم که بودم اردیبهشت دبیرمون ازمون یه امتحان گرفت شدم 6...بعدشم لای کتابو بازنکردم تا شد شب امتحان...درست 5 ساعت ورق زدم فقط سوالای سالای قبلو با جوابای تشریحیش آخرشم به این نتیجه رسیدم که هر سوالی دادن یا حد چپ و راست باید بگیرم یا مشتق چپ و راست...با همین استراژی رفتم سرجلسه ی امتحان نهایی شدم 18.5 ...واقعا نمی دونستم این روش واسه کنکورم جواب می ده و گرنه حتما خرداد هر روز یه کتابو می ذاشتم جلوم با همین روش می خوندم آخرشم می زدم 90 همه ی درسا رو :46:نقل قول:
گفت حالا باید طوری بخونید که موقع شب امتحان میخوندید یعنی اگه اون درس رو نمیخوندی فرداش امتحان میدادی میشدی5 ولی باخوندن اون درس تو شب امتحان رفتی شدی 15
بله از برنامه ی آزموناتون جدا نشین!نقل قول:
با برنامه ی قلم چی برم جلو دیگه ؟
یعنی شما همیشه برنامه ی کانون رو به طور تمام و کمال اجرا می کنین تو دو هفته؟!!! اگه این طوره که من تبریک می گم پس می تونین تو همین فرصت باقی مونده رو کل درسا مسلط شین اگه نه که خب به نظر من بهتر اون قسمتی از برنامه که قراره اجرا نشه همون مباحثی باشه که تا حالا روشم باز نکردین نه مباحثی که قبلا یه چیزایی ازش خوندین! باز میل خودتونه!نقل قول:
اخه بخشایی رو نباید بخونم
.چرا ؟ من که در مورد شیمی گفتم علاوه بر یه سری بخشا که کامل باید یاد بگیری جاهای حفظی همه ی بخشا رو بخون! در ضمن برای بقیه درسا هم بایدی در کار نیست اگه درسی هست که احساس می کنی می تونی خوب روش مسلط شی خب بخون چه بهتر!نقل قول:
( یعنی من شیمی پیش 2 رو نخونم اصلا". )
این یه موضوع کاملا شخصیه! من هیچ وقت با کلاس موافق نیستم چون تا خودم مطلبو نخونم هزار بارم که بهم بگن چیزی یاد نمی گیرم قطعا افرادی هم هستن که تا کسی براشون بیان نکنه مطالبو هر چقدرم بخونن چیزی دست گیرشون نمی شه! شما خودت می تونی تشخیص بدی جزو کدوم دسته ای!نقل قول:
برم کلاس واسه ریاضی و فیزیک یا نه ؟
زیاد مهم نیست چه کتابی می گیری مهم اینه که چه طوری ازش استفاده می کنی همین الان بری تاپیک معرفی کتاب بچه ها یه فهرست از کتابای مختلف بازارو بهت معرفی می کنن که مطمئنا هر کدوم شون این کتابو به توصیه ی یکی از کنکوری های موفق انتخاب کردن پس مهم نیست چی باشه مهم اینه که دست کی باشه و چه طور استفاده شه...من خودم اندیشه سازان قدیمی داشتم جبرم خوب بود، دوستام گاج داشتن (همراه با گسسته) اونا هم خوب می زدن همیشه جبرو!:46:نقل قول:
واسه جبر چی بگیرم کتاب ندارم ؟
درسته یه کم فرق می کنه سوالای آزاد با سراسری ولی خب اصلش که منابع باشه یکیه! شما همین سراسری روش تمرکز کن...اینا رو اگه خوب یاد بگیری اون هفته ی آخرم چند سری از سوالای سالای اخیر آزادو حل کنی مشکلی واسه آزاد نداری!:46:نقل قول:
ببین من میخوام طوری باشه که تو ازادم بتونم تهران دربیام رشته مهندسی
کدوم برنامه رو؟ در کل برنامه ی پیشنهادی من همون برنامه ی کانون هست که موقع اجراش اولویت رو بدی به مباحثی که از قبل یه چیزایی ازش بلدی و برای اولین بار باهاشون رو به رو نمی شی! خوشبختانه برنامه انعطاف پذیری هم داره این کانون و راحت تر از هر موسسه ی دیگه ای می شه پیاده کرد این روشو روش!:46:نقل قول:
همین برنامه رو یه توضیح بدی خیلی خیلی خیلی ممنون میشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شعر قشنگیه خدا تقدیر همه رو خیر می نویسه مگر کسایی که خودشون نخوان :46:نقل قول:
نخواهم
فرزانه جان این شعر نیست این جمله ی واقعا قشنگی از دکتر علی شریعتی هست
در ضمن ممنون که بچه های کنکوری را راهنمایی می کنی
نخواهم