من که همچنان در حال گشت و گذار داخل این گوشی هستم.نقل قول:
هنوز هیچ مزیت بزرگی که قانعم کنه چرا حدود 900 تومن پولشو دادم نظرمو جلب نکرده.
انشالله که به زودی جلب کنه:5:
Printable View
من که همچنان در حال گشت و گذار داخل این گوشی هستم.نقل قول:
هنوز هیچ مزیت بزرگی که قانعم کنه چرا حدود 900 تومن پولشو دادم نظرمو جلب نکرده.
انشالله که به زودی جلب کنه:5:
خب شما اول دیدت رو نسبت به گوشی باز می کردی بعد میخریدی عزیز :دینقل قول:
امیدواریم که جلب بشه ، در حال حاضر گوشی به صورت خام هیچ چیزی نداره که شما بخوای جذب بشی :دی
باید اقدام به ریختن برنامه کنی
نمایندگی حدود 60 صفحه برنامه و بازی و از این جور چیزا برام ریختنقل قول:
به قول دوستمون اول باید تحقیق میکردی دربارشنقل قول:
باید ببینی چی میخوای از گوشی
از نظر من آیفون محدودیت زیاد داره.باید آدمی باشی که بتونی با یه سری از این محدودیت ها کنار بیای.البته این محدودیت ها برای یه عده محدودیته و برای یه عده مزیت.باید ببینی شما توی کدوم دسته هستی.
با این حال آیفون جزو گوشی هایی هست که افت قیمت اونچنانی نداره.شما الانم خواستی میتونی گوشیتو بفروشی.چه بسا بتونی گرونتر از اون چیزی که خریدی بفروشی.چون ماشالا دلار هر روز گرونتر از دیروز
بازم اینم نظر شخصیه منه
اگه میخوای گوشیتو عوض کنی و اندروید بگیری بهتره کمی با آیفون کار کنی و بعد عوض کنی.چون اگه با آیفون کار میکنی و میگی نظرتو جلب نکرده ،اندروید هم از اینی که هست کمتر نظرتو جلب میکنه چون یکم (یه کوچولو)کار کردن باهاش سختتره.ولی یه مدت که استفاده کنی از اندروید لذت میبری.البته اینم بگم که iOS هم کار کردن باهاش لذت داره
چند گیگه آیفونت؟نقل قول:
این چندین صفحه ی تاپیکو که خوندم احساس کردم خیلی جو تاپیک مریضه. بعضی جاها فوق العاده بد با دوستان صحبت میشد. اما خیلی خیلی خوشحالم که با حوصله جوابمو دادین.نقل قول:
من 32 گیگ گرفتم
البته در دسترس رو زده 29.1
کم کم داره از ios خوشم میاد. از آندروید که متنفرم!
اما خوب با سیمبین راحت بودم. حالا دارم احساس میکنم روی این سیستم عامل واقعا" کار شده! هرچی که باهاش کار میکنم خسته نمیشمو چیزای جدید پیدا میکنم.
امروز توی ماشین تو دستم بود. داشتم فرمون میدادم. گوشی هم کلی تکون خورد. دیدم یهو تموم آیکون های روی صفحه مثل آجر ریختن روی هم! خیلی جالب و زیبا بود! من که باهاش کلی حال کردم. هرچی باشه مثل سیمبین هر 1 هفته 4 تا مهندس نشستن دور هم و یه ورژن جدید بزنن. روی نرم افزار ها کار شده!
وقتی گفتن دوربینش 5 هست. گفتم خوب با ان95 خودم که فرقی نداره. کلی خورد توی حالم! بلوتوث... رادیو.... مشکل بودن ارسال داده ها از کامپیوتر به گوشی. اما وقتی دارم باهاش کار می کنم میبینم اصلا" وقت استفاده از این امکانات جانبی رو ندارم که بخوام در موردشون حتی فکر هم بکنم!
کیفیت ال سی دی این گوشی,کیفیت تاچش... واقعا" تحسین برانگیزه..
یکی از بچه ها میگفت تموم کلاس این گوشی به اینه که وقتی باهاش میحرفی اون آرم سیب گاز زده از پشتش معلوم باشه!
منم رفتم واسش یه کاور خریدم تا دیگه اون آرم رو کسی نبینه. اینطوری احساس بهتری نسبت به شخصیت خودم دارم.
وقتی wierless این گوشی رو روشن میکنم,انگار این گوشی از یک رو به اون رو تبدیل میشه. یک دنیا امکانات جدید و جالب!
جی پی اسش اینقدر قوی بود که من حتی از توی اتاقم هم میتونم لوکیشن خودمو بدست بیارم. چیزی که توی ان95 صد سال اتفاق نمیفتاد!
نقل قول:
چه نرم افزاری نصب کردی برای استفاد از GPS این گوشی که موقعیتت رو نشون میده ؟
توی منوی اصلی نوشته maps.نقل قول:
گوگل مپ هستش
راستی دیدم یکی از دوستان مشکل دلیوری داشتن. من گوشیم دلیوری داره. فیرمور رو از کجا ببینم؟