با ادمین بازش کردم ولی نشد!
Printable View
با ادمین بازش کردم ولی نشد!
شاید برنامه ای که نصب شده مشکل داره چون دوستان که تونستن اجرا کنن. مشکل از لپ تاپ که نیست. مشکل مربوط به درایوره شاید و بیشتر فکر کنم برنامه هست که باز نمیشه.نقل قول:
این مافیا کرکش هم میگن اشکالاتی داره ها !!! یه سر بزن فروم بازیها پیگیری کن.
منم امروز مافیا 2 رو نصب کردم مشکلی نداشت
البته اول اجرا نمیشد
یه برنامه کنارش بود واسه انویدیا بود اونو هم نصب کردم
دایرکسش هم نصب کن حتما
رو فایلی که میزنی میره تو بازی راست کلیک کن
Properties بزن
تو سربرگ Compatibility تیک run the program in .... رو بزن
ویندوز Xp Service pack 3 رو انتخاب کن و بعد ok بزن
بازی رو با آدمین اجرا کن ایشالا درست میشه
من خودم اول مشکل داشتم اینکارو کردم حل شد
البته زود پاکش کردم چون خوشم نیومد
وای من یادم رفت بگم. آره با physX انویدیا یه روابطی داره. فکر کنم باید اون رو هم نصب کیند. من بت من رو میخواستم اجرا کنم قبلش این PhysX رو نصب کرده بودم ولی اگه نکرده بودم احتمالا پیامی چیزی باید میداد و اجرا نمیکرد.نقل قول:
شاید از این باشه ...
سلام بچه ها ما هم بالاخره گرفتیم :31: خدایی فکر میکنم تلسم شکوندم !!
بچه ها نمیدونم من دستکاری زیاد کردمش یا اینکه مشکل از جای دیگه هست که خیلی هنگ میکنه !! برام عجیبه !!
البته دقیقا بعد از ریختن Internet Security Kaspersky 2011 Original اینطوری شد !!!
البته Recovery رو گرفتم.
واقعا چیزه محشری هست . دمای خروجی از سیستم هم بد نیستا !! شما ها اگه دستتون رو پشت باد خروجی PS3 بگیرید تازه متوجه
میشید گرما یعنی چی !! :31:
من هم دیشب اویرا رو ریختم رو سیتمی که نود روش نصب بود. هنگ کرد !!!! با سیف مود فقط تونستم درست بیام بالا که اویرا رو آن اینستال کنم و بعد از این که نود رو ان انستال کردم اون رو بریزم. این ویروسیاب ها یه کم از این حرکات انجام میدن. طبیعیه.نقل قول:
علیرضا جان حالت هایی که دستگاه برای کارکرد در نظر گرفته , مثل High Performance یا Save Battery و ... وقتی به صورت دستی تنظیمنقل قول:
میشه کاره کلیش چیه !؟ یعنی من اگه رو حالت باتری بزارم کارکرد دستگاه رو به خاطر باتری کاهش دادم یا اینکه باز هم اگه سیستم نیاز
به قدرت بیشتر داشته باشه خودش قدرت رو تنظیم میکنه ؟؟
وقتی شما حالت های مختلف مصرف انرژی رو انتخاب می کنید! در واقع سیستم رو ملزم می کنید به گونه ای رفتار کند تا مصرف انرژی را در همان محدوده نگه دارد! پس در حالت های ذخیره ی انرژی حالت توربو بوست مثلا غیر فعال هست و سایر قسمت ها هم با فرکانس پایینتر کای می کنند تا مصرف انرژی کاهش پیدا کنه که بنا بر این پرفورمنس سیستم هم تا حدودی پایین میاد!
در تکمیل حرف رفیقمون هم باید بگم وقتی به برق وصلش میکنی دیگه حالتهای مختلف معنایی نداره .
یعنی امکان داره با تعیین نا درست حالت ها سیستم به هنگ های زیاد دچار بشه !؟