دوستان من هر چي تو گزينه هاي برنامه noled گشتم نميشد سايز ايكون ها رو تغير داد ورزني از اين برنامه هست كه بشه اندازه ايكون ها رو بزرگتر كرد?
دوستان من هر چي تو گزينه هاي برنامه noled گشتم نميشد سايز ايكون ها رو تغير داد ورزني از اين برنامه هست كه بشه اندازه ايكون ها رو بزرگتر كرد?
سلام:5:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
NetFront Life Browser is one of the best mobile Internet browsers available for your Android smartphone. Its fast, efficient and packed with cool new features like unified navigation, scrapbook and much more.
ویدئو:
کد:http://www.youtube.com/watch?v=gmTF6OHfXT8&feature=player_embedded
داداش من نگرفتم موضوع پست خبریت رو ! Asphalt HD تازه مگه واس اندرویید زده شده ؟!! کدوم شمارش منظورتون ه اینجا ؟! 5 دیگه آره ؟ یا 6 ؟!!نقل قول:
نه داداش این شماره نداره و اسمش asphalt HD هستش! معمولا وقتی واسه یه OS ورژن HD رو میده یعنی آخرین ورژن هستش!!
قیمت galexy s 8gig بدون گارانتی تو بازار تهران چنده بهتره از علائدالین بگیرم یا جای دیگه ای ؟؟؟؟دوستان لطفا یه توضیحی راجب تشخیص اصل و غیز اصل بدید
نقل قول:
دوست من اصل و غیر اصل نداره و همش اصله ...شما فکر کنم بتونین طبقه 2 به بعد علائدین 630 تا 650 پیدا کنین ...بازار موبایل هم گزینه ی خوبیه!:20:
من یه سوال دارم لطفا" نخندیدا...:31: خب تازه کارم....
رو گوشیم الان I9000XXJF3 و آندروید 2.1 نصبه... منم تا الان نه روت کردم نه آپدیت...
الان اگه بخوام froyo با پشتیبانی فارسی نصب کنم به ترتیب باید چیکار کنم؟ لطفا" کامل و مرتب بگین من بفهمم... و اینکه چه رامی روش بریزم که تست شده و ازش راضی هستند....
یه سوال دیگه... اگه آندروید 2.1 داشته باشیم میشه یکی از رامهای froyo روش نصب کرد؟ یا باید اول froyo نصبید بعد رام رو عوض کرد...؟
خیییییییلیییی ممنون :20:
من زیاد به GALAXY وارد نیستم اما دوستان حتما کمکتون میکنن...ولی شما مشکلی برای آپدیت از 2.1 به 2.2 ندارین و فقط لازمه اول روت کنین بعد رام 2.2 رو روی گوشی فلش کنین....خیلی ساده هستش نگران نباشین
تو فرومهای همسایه آموزش کامل هستش. نیاز به روت و چیزی هم نیست.صبر کن چند روز تا فرویو رسمی واسه خاور میانه بیاد.اگه الان میخای بریزی رام jpjpa خوبهنقل قول:
ببخشید جناب از سایت سامسونگ باید رام رسمی رو بگیریم؟ اخبارش رو باید از کجا گرفت؟نقل قول: