بچه ها قیمت های اینترنت مخابرات ویژدهه فجر آمده قیمت ها افتضاح شده .یه نگاهی بندازین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
بچه ها قیمت های اینترنت مخابرات ویژدهه فجر آمده قیمت ها افتضاح شده .یه نگاهی بندازین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنداز بازاره دیگه مجبورید برید از مخابرات بگیرید خب بیاین مثل بقیه از شرکت های خصوصی بگیرید الان 128 نامحدود پارس آنلاین انقدر خوبه که 20گیگ اولیه با سرعت 120 تا درثانیه بعدش میشه 16 کیلوبایت در ثانیه که تا بخواد بشه 16 تا سر ماه میرسهنقل قول:
این تعرفه ها چجوریه من نگرفتم... یعنی مثلا 256 که 3000 هست برداری با 2 گیگ رو هم میشه 12 تومن؟ هیچ جوره به صرفه نیست
با چه قیمتی ؟ قبلاً که پارس آنلاین قیمتهاش به صرفه نبود الان چطوره ؟نقل قول:
من هم چنین حدسی میزنمنقل قول:
چند باری امتحان کردم در حالی که هیچ صفحه ای باز نمیکردم تنها با باز بودن صفحه اکانت جی میل کنتور مصرف همینطور رو به جلو حرکت میکرد. در حالی که آپدیت نرم افزاری هم انجام نمیشد و از جای دیگر هم کسی به اینترنت من وصل نبود. ولی اصلاً راهی برای اثبات آن وجود ندارد. من که اگر جای بهتری پیدا کنم از مخابرات بیرون می آیم.
دوستان کسی سرویسهای نامحدود پارس آنلاین را استفاده کرده است؟ مثلاً این سرویس نامحدود 128 که جایزه مصرف منصفانه هم دارد ؟ به نظر سرویس بدی نیست. علی الخصوص اگر در مورد جایزه ای که ذکر شده است راستگو باشند.
البته این قیمتهای جدید و غیرمنصفانه ای هم که مخابرات تبلیغ میکند مصوبه مجلس است. ظاهراً مقدمه ای است برای راه اندازی اینترنت ملی . میخواهند کاری کنند که قید استفاده از اینترنت جهانی زده شود و همه سراغ اینترنت ملی بروند. بعید نیست که شرکتهای خصوصی را هم مجبور به تبعیت از این سیستم قیمت کنند
این مساله برای من هم پیش آمده است. مصرف من بدون اینکه نوع مصرفم نسبت به ماههای قبل اضافه شود، به شدت اضافه شده است. البته چون سرویس 2048 را از مخابرات استفاده میکنم شبانه رایگان ندارد اما به هر حال مصرف شبانه من حداکثر 25 درصد مصرف عادی است ولی الان دو گیگ اضافه مصرف خورده ام. سرعت هم که اصلاً جالب نیست اسمش 2048 است ولی نصف این سرعت هم نیستنقل قول:
سلام
الان 256 پارس با 2 گیگ ماهیانه 9900 هست
سرعت تا 3 مگ یعنی 370 -380 بالا میره
شبانه هم که کلا رایگان هست
128 نامحدود هم که 20 گیگ اولش با سرعت 1 مگ یعنی 120 هست و بعدش سرعت 16 که همون سرعت قرارداد هست میشه
سلام
بچه ها می دونم جای این سئوال اینجا نیست ولی
حقیقتش می خوام یه قطعه کامپیوتری(رم) بخرم می خوام ببینم کسی از دوستان جایی رو سراغ داره قیمتهاش مناسب و منصفانه باشه ممنون:n11:
سلام.نقل قول:
بهنام جان چه باسی میخوای؟؟؟ ماژول مد نظرت چیه؟؟؟DDR2یا DDR3؟؟؟ شاید بتونم برات جور کنم.
من دوتاDDR3 داشتم که دادم رفت.
به کامپیوتر هوشمند (میدان دانشگاه ابتدای بین النهرین) و آقای مهندس ملکی مراجعه کنید و بگویید من ( جعفری) شما را معرفی کرده امنقل قول: