میشه کلاسهاش رو نرفت؟
من نمیتونم کلاسای قبل از ساعت ۴ رو برم....
Printable View
میشه کلاسهاش رو نرفت؟
من نمیتونم کلاسای قبل از ساعت ۴ رو برم....
یکی از دوستام که تطبیق داد دانشگاهشون بهش گفته بود برو سرفصل درسو مهر و امضا شده برامون ازونجایی که پاس کردی بیار.نقل قول:
سلام....
دیروز ثبت نام کردم، امروز پشیمون شدم!!!!
میتونم پولم رو پس بگیرم؟!
بعد یه ۳۵ تومن بابت کتابخونه و فعالیت فوق برنامه و بیمه ازم گرفتن که نمیدونم چین و گفت باید بدی.... میتونم اینو پس بگیرم؟!!
فکر پس گرفتنو هم نکننقل قول:
چرا حالا پشیمون شدی؟
هر دو درس مقطعش یکی بود یا کاردانی و کارشناسی بود؟نقل قول:
کاردانی با کاردانی.نقل قول:
رفتم پیش اموزش گفتم فرمای ثبت نوم رو بده، برگشت گفت حوصله ندارم بهت بدم، صب کن تا کاراموزم بیاد بهت بده!! :)نقل قول:
چرا حالا پشیمون شدی؟
اون لحظه گفتم اگر بمونم تا ۵ ثانیهی دیگه خفش میکنم واسه همین اومدم بیرون!!فرداش که برگشتم ثبت نام کردم ولی بعدش پشیمون شدم!! :)
اها گفتم .چون من کاردانی با کارشناسی میخواستم تطبیق بدم نشدنقل قول:
کدوم مرکز بوده!عجبنقل قول:
توزيع کارت آزمون کارشناسي ارشد علمي کاربردي از 8 اسفند آغاز مي شودتهران - مشاورعالي سازمان سنجش آموزش کشور اعلام کرد: توزيع اينترنتي کارت ورود به جلسه آزمون دوره هاي مهندسي فناوري و کارشناسي حرفه اي ارشد دانشگاه جامع علمي کاربردي در روزهاي هشتم، نهم و دهم اسفندماه 91 انجام مي شود.
حسين توکلي در گفت و گو با خبرنگار فرهنگي ايرنا افزود: در آزمون ورودي دوره هاي مهندسي فناوري و کارشناسي حرفه اي ارشد دانشگاه جامع علمي کاربردي سال 1392 تعداد هشت هزار و 771 نفر ثبت نام کرده اند که از اين تعداد، پنج هزار و 303 نفر متقاضي گروه صنعت، دو هزار و 535 نفر داوطلب گروه مديريت و خدمات اجتماعي و 933 نفر داوطلب گروه کشاورزي هستند.
وي به انتشار اطلاعيه راهنماي دريافت کارت ورود به جلسه داوطلبان اين آزمون در نشريه پيک سنجش دوشنبه، 7 اسفندماه و سايت اينترنتي سازمان سنجش اشاره کرد و گفت: داوطلبان مي توانند پس از مطالعه دقيق اطلاعيه راهنما در يکي از روزهاي سه شنبه، چهارشنبه و پنج شنبه، 8، 9 و 10 اسفندماه 91 با مراجعه به پايگاه اينترنتي سازمان سنجش به نشاني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ضمن مشاهده کارت ورود به جلسه آزمون خود از آن پرينت بگيرند.
توکلي خاطرنشان کرد: آزمون ورودي دوره هاي مهندسي فناوري و کارشناسي حرفه اي ارشد سال 1392 دانشگاه علمي کاربردي در 34 کدرشته امتحاني شامل 20 کدرشته صنعت، شش کدرشته کشاورزي و هشت کدرشته امتحاني مديريت و خدمات اجتماعي با حضور دو هزار و 179 داوطلب زن و شش هزار و 592 داوطلب مرد، روز جمعه 11 اسفندماه در 31 شهرستان کشور برگزار مي شود.
وي درمورد نحوه گزينش داوطلبان اين دوره ها نيز توضيح داد: گزينش دانشجو در هريک از کدرشته هاي امتحاني براساس نمره کل آزمون، اعمال 20 درصد معدل مقطع کارشناسي، نتيجه مصاحبه حضوري و با توجه به صلاحيت هاي عمومي داوطلبان، بومي بودن و سهميه رزمندگان و ديگر مصوبات مربوطه صورت مي گيرد.
مشاورعالي سازمان سنجش تصريح کرد که پذيرش دانشجو در تمام رشته هاي امتحاني مهندسي فناوري و کارشناسي حرفه اي ارشد علمي کاربردي به صورت نيمه متمرکز و داراي مصاحبه حضوري است.
توکلي، سهميه پذيرش دانشجو در اين دوره ها را 410 نفر ذکر کرد و گفت که اين افراد، در 41 کدرشته محل تحصيلي براي 27 مرکز آموزشي واقع در 11 استان کشور پذيرش خواهند شد.
آفرینش:/
دوستان ، علمی کاربردی شرط معدل چطوری میشه بدون کنکور وارد شد ؟ هرزمانی که بخوای میشه بری ثبت نام کنی ؟
لطفن راهنمایی بفرمایید.