سلام!
من سال سوم هستم و دو تا آزمون شرکت کردم!
گاج و قلم چی!
کار اشتباهی کردم؟!
+تا حالا اصلا به طور جدی درس نخوندم!
تیزهوشانی ام و میخوام از امسال شروع کردم!
نظر شما؟!
Printable View
سلام!
من سال سوم هستم و دو تا آزمون شرکت کردم!
گاج و قلم چی!
کار اشتباهی کردم؟!
+تا حالا اصلا به طور جدی درس نخوندم!
تیزهوشانی ام و میخوام از امسال شروع کردم!
نظر شما؟!
تيك تاك دفترچه تست زنيه (در پايين توضيح ميدم) و تكتيك دفترچه برنامه ريزي !!!:31:نقل قول:
درسته !:20:
من كتاب پاسخنامه رو نديدم ولي اين يكي تعداد صفحاتش 100 و خورده اي و تو هر صفحه 160 تست داره و پشت اون هم يادداشت و اولش هم فهرست داره تا كتابهاي تست رو فهرست كني ير اساس شماره صفحه !
فكر كنم اگه بجاي پاسخنامه ها اين دفتر رو بگيري بهتر باشه (اگه واقعا نياز داري !) چون ميتوني همه رو دسته بندي كني و حدود 14 - 15 تا درس براي تست زدن داره پمن اينكه ميتونين خودتون رو ارزيابي كنين و همچنين تست هاي مهم رو در محل مشخص شده علامت گذاري كنين !
دوست خوب، بنظر من همون یکیش کافی بود مثل قلم چی که فقط یه معیار سنجشی برات باشه و یه تجربه اینقل قول:
برای سال ایندت
و گرنه الان که سوم هستی باید درسها رو به بهترین نحو تشریحی بخونی هم برای امتحان نهاییت
که خیلی از قضایا و اثبات ها که در تست زدن مرور نمیشه در امتحان نهایی هست
و هم از طرفی این مفهومی جا افتادن دروس خیلی خیلی به سال ایندت کمک میکنه و خوبه که حسابی پایت رو قوی کنی
در هر صورت تست هم ضروری و لازمه ولی بهتره که نسبت تشریحی به تستی بیشتر باشه و از طرفی به نظر من قلم چی کفایت میکنه
موفق باشی
نقل قول::40::40::40:
اگه ميخواي شب زود بخوابي يكدفعه اينكار رو نكن چون نميتوني ! بهتره 5/0 ساعت 5/0 ساعت كاهش بدي و از اونطرف صبح زودتر بيدار شي ! من قبلا شب ها تا 5/2 يا 3 نيمه شب بيدار بودم و الان كم كم به 5/12 و 12 رسوندم !
بهترين راهش اينه چند روزي سختي بكشي و ساعت 7 يا 5/7 بيدار شي ! بعد ديگه واست عادي ميشه و احساس شادابي ميكني ...
:40::40::40:
موفق باشي !:11:
سلام دوست عزيز!:46:نقل قول:
من از برنامه گاج خبر ندارم!!
ولي كانونو ميدونم ، به نظر من اگه يكيشو ميرفتي خيلي خيلي بهتر بود ، اينطوري روي يه برنامه تمركز ميكردي!!
چون شايد برنامه آزموناش و درسيش با هم نخونه ، اونوقت ضرر ميكني!!
سلام. من برای کنکور امسال که میخواستم درس بخونم برای اینکه خوابم نبره چند شب قهوه و کافی میکس میخوردم که خیلی تاثیر داشت ! البته نه هر شب ولی چند شب رو امتحان کردم خیلی خوب بود. شب ها که میخواستم بیدار بمونم تا 2 بیدار میموندم و برای اینکه نخوابم با دوستامون با هم قرار میذاشتیم به هم تک زنگ میزدیم همو بیدار نگه میداشتیم :31: البته بیدار موندن تا ساعت 2 و اینا برای وقتی که میرید مدرسه توصیه میشه که زیاد وقت ندارید برای خوندن بقیه درساتون ولی توی ایام عید و بعد از عید باید یواش یواش ساعت خوابتون رو تنظیم کنید و صبح ها زودتر بیدار شین!نقل قول:
بعضی وقت ها هم برای اینکه ساعت مطالعه ام زیاد شه با دوستام کل درس مینداختیم که کی بیشتر میتونه بخونه ، اینم خیلی تاثیر داشت!
ولی به همتون توصیه میکنم که ظهرا ها نیم ساعت خواب رو داشته باشید که خیلی مفیده !
یه پیشنهاد دیگه هم برای اونایی که نمیتونن خیلی درس بخونن و زود خسته میشن اینه که با یکی 2 نفر از دوستاتون ( بیشتر تز 2 نفر توصیه نمیشه!) روزهایی که تعطیل هستین برید کتابخونه درس بخونین که البته این روش بعد از عید که کمتر به مدرسه میرید پیشنهاد میشه.
امیدوارم که همتون موفق باشید :46:
خیلی جالبه...نقل قول:
من یک کلمه تو سوالم گفتم مشاور همه رفتن تو نخ مشاور!
سوال های قبل از من هم جواب داده شد ولی تو این 5 سفحه هیشکی حتی اشاره هم نکرد به سوال من:18::18:
ممنون/:5:
سلام:40:چقدر دلم تنگ شده بود.......
بچه ها من دیگه نمی تونم بیام....امروز هم کلی با بابا مامانم دعوام شد اعصاب ندارم....:37:
شاید جمعه ها بیام شاید..........
براتون دعا می کنم شما هم برام دعا کنین....
منم با بابام سر اینترنت دعوا میشه :41:نقل قول:
منم شاید جمعه ها بیام شاید..........:20:
براتون دعا می کنم شما هم برام دعا کنین....
به نظر من شما كنكوري هاي سال 89 حتما يك روزي اينجتا جامع شيد . خيلي خوبه . مثلا دو روز در هفته فلان ساعت همتون باشيد تا هم از تجربيات هم استفاده كنيد هم اخبار هم مسايل ديگه . صرف خوندن براي كنكور كافي نيست . چند ساعت وقت گذاشتن به اين ترتيب شما رو تو جو كنكور نگر مي داره و شايد نكاتي بهتون گوشرد كنه كه از ده ها ساعت برتر بشه . اين نظر من هست .