زرنگی؟؟؟نقل قول:
قانون اسپم دادن تو هیچ موردی استثنا نداره پای اسپمر ها که به اینجا باز شد کار تاپیک تمومع:20:
Printable View
زرنگی؟؟؟نقل قول:
قانون اسپم دادن تو هیچ موردی استثنا نداره پای اسپمر ها که به اینجا باز شد کار تاپیک تمومع:20:
پریروز تو خونه مامان بزرگم تو سبزوار بودیم.
این مامانه ما اومد مرغ درست کنه به جای گوشت مرغ ماهی انداخته بود.
البته نوع برش و شکلش خیلی شبیه بوده و در حالت منجمد هم هر کسی شاید اشتباه کنه.
ولی غذای عجیبی شده بود.
جالبه که مامان بزرگ نفهمید.
حالا غذا چی بوووود؟؟؟؟نقل قول:
نکنه آش یا آبگوشت؟؟؟
آخه چند وقت پیش یکی گفت شنیدم رشتی ها تو آبگوشتشون کله ماهی میریزن:2:
به هر حال ممنون که با یه ماهیه یخ زده یخ این تاپیک رو شکستی:46:
حالا كجا رفته بود؟؟؟نقل قول:
..............................................
آها قرار ملاقات...
نقل قول:
بییخیال بابا بیخیال
این همه سوتی بخون و للذت ببر چرا منو ضایع میکنی آخه؟؟؟؟
ما عمرمون درحال ضايع شدن بوديم صدامون در نيومد...نقل قول:
كار بر هم كاربرهاي قديم!
سوتي:
عموم با خانواده و دوتا از عمه هام اوده بودن خونمون عموم داشت پرتغال پوس ميگرفت كه يه دفعه نيم خيز شد تا دسمال را برداره يه دفعه هما بلند شدند خلاصه اون پرتغال قوت من بود!
يه پسر كوچيه تو محله ما كه يه چرخ كوچيك داره با اين چرخ خيلي تك چرخ ميندازه مثلا" شايد از سر خيابون تك چرخ ميزنه و تا آخر خيابون روي يه چرخ ميره يه روز يكي از دوستام گفت اين كه كاري نداره . چرخ اون بنده خدا را گرفت و با اين هيكلش نشست رو چرخ همچين كه يه تك چرخ انداخت همچين پخش زمين شد كه ملت جمع شدند و يه عمر بهش ميخنديدند
يه پسر كوچيه تو محله ما كه يه چرخ كوچيك داره با اين چرخ خيلي تك چرخ ميندازه مثلا" شايد از سر خيابون تك چرخ ميزنه و تا آخر خيابون روي يه چرخ ميره يه روز يكي از دوستام گفت اين كه كاري نداره . چرخ اون بنده خدا را گرفت و با اين هيكلش نشست رو چرخ همچين كه يه تك چرخ انداخت همچين پخش زمين شد كه ملت جمع شدند و يه عمر بهش ميخنديدند
سلـــــــــــام.ما چند روز پیش رفته بودیم خونه خالم اینا آقا اینقد دستشوییم میومد که داشتم میترکیدم اینام دستشوییشون خیلی بدجاست تو حلق مهموناس خونشونم پر مهمون.منم میخواستم نرم دستشویی دیگه دیدم وضعیت بحرانیه مجبور شدم برم
تو دستشویی نفهمیدم چی شد همینجور الکی الکی شلوارم پاره شد فاق شلوارم بغل زیپش قشنگ جر خورد.منم ناراحت زدم بیرون رفتم پیش دختر خاله هام گفتم واااااااای بچه ها ---- تو شلوارم:31: بعد همه اینجوری شده بودند:18:رااااست میگیی منم دیدم خیلی ناراحت شدند گفتم نـــــــــه زیادم پاره نشده.بعد تازه 2زاریشون افتاده شلوارم پاره شده بوده فکر کرده بودند واقعا:27:آآآی خندیدیم به این قضیه سوءتفاوت با حالی بود:38: