نقل قول:
فردیت گرایی رو خوب اومدی :46: اگر یه چنین چیزی به گیم پلی زببا و روان Fifa اضافه بشه واقعا لذت زیادی روبه گیمر میده و بازی به واقعیت نزدیک تر میشه. آقا حسین من الان چند تا سوال از شما داشتم اگر قرار باشه از 10 یه نمره به گیم پلی فیفا 10 بدی چه نمره ای میدی؟ و متقابل به گیم پلی PES چه نمره ای میدی؟ و اینکه تفاوت گیم پلی Fifa 10 رو با PES 10 در چه می بینی؟ خلاصه یه سوال اساسی ازت دارم اگر فیفای روی کنسول رو دیدی آیا هنوز هم PES10 رو برتر از Fifa 10 می دونی؟ این سوالات رو پرسیدم تا بیشتر متوجه سلیقه و طرز تفکر شما شوم.
سلام
این مساله فردیت گرایی یا همون Individuality شاید بشه گفت بارزترین ویژگی گیم پلی pes هستش . من توی لینک زیر حدود 10-15 مورد از این ویژگیها رو انتخاب کردم که از طریق تصاویر و ویدئوهایی که از گیم پلی این بازی گرفتم بطور مشخص این رفتارهای اختصاصی بازیکنان مختلف رو به تصویر میکشه .البته اینها تنها بخشی از رفتارهای مختص هر بازیکنه , نمونه های دیگه ای هم توی گیم پلی اون بازی وجود داره که فرصت و حوصله انتخاب کردنشون رو پیدا نکردم :
کد:
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4423308&postcount=8333
یکی از علتهای اصلی که این گیم پلی برای من جذابیت ایجاد کرده همین مساله مهمه که به بازی روح داده و اونو از حالت رباتیک و خشک یک بازی صرفا کامپیوتری خارج کرده . فکر میکنم همه با من هم عقیده باشن که تنوع رفتاری در بین بازیکنان کاملا ضروریه به این خاطر که اگر این تنوع وجود نداشته باشه انگار آدم داره با یک مشت ربات بازی میکنه .
خب این مساله از نقاط ضعف گیم پلی فیفا محسوب میشه که از نمره این بازی کم میکنه . همونطوریکه گفتین اگه این ویژگی و البته چند مورد دیگه که بعدا عرض میکنم به گیم پلی فیفا اضافه بشه گیم پلی بازی به واقعیت بسیار نزدیک تر میشه .
اما در جواب سوال شما که فرمودین چه نمره ای به گیم پلی این دو بازی میدم خدمت شما عرض کنم اینکار , کار راحتی نیست فاکتورهای بسیار زیادیو باید در نظر بگیریم من مدتیه تصمیم دارم اجزا ریز گیم پلی این دو بازیو بصورت فهرست وار توی یک پست قرار بدم تا با کمک دوستان امتیازی که مناسب هر بخش هست رو مشخص کنیم تا براساس اون معیار بتونیم به گیم پلی این دو بازی نمره بدیم .اما در مجموع من به گیم پلی فیفا نسبت به pes ن2 نمره بیشتر میدم .شاید به pes بدم 4 و به فیفا 6 .
اما در مورد این که گفتین کدوم گیم پلی برتر از اون یکیه در مجموع میشه گفت فیفا 10 و حتی فیفا 9 گیم پلی واقعی تری نسبت به pes 2010 دارن اما بطور مطلق نمیشه گیم پلی یکی از این دو بازیو در تمام زمینه ها برتر دونست . اگر فیفا ویژگیهای برتر pes رو داشت من از 10 نمره ممتاز 8 رو میدادم .
.....
من دو ماه پیش یک فهرست از جزئیات گیم پلی یک بازی فوتبال تهیه کردم و پیش خودم به هر بخش یک ورزن و امتیاز بخصوص دادم . اگه دوست دارید من فهرست خودمو توی تاپیک بزارم تا در مورد امتیاز مناسب هر بخش و تکمیل کردن این فهرست صحبت کنیم همونطوریکه گفتم این میشه معیار ما برای امتیاز دهی به گیم پلی بازیه . من بخشهای دیگه بازیو هم مشخص کردم و در ادامه بحث اونها رو هم میتونم توی تاپیک میذارم .
اما علت اینکه این مطالب رو توی این تاپیک نوشتم اینه که گیمرهای سایتو بیشتر متوجه نکات مثبت این بازی بکنم چون میدونم تعداد کمی از گیمرها فیفا بازی میکنن و اکثریت گیمرها pes باز هستن . با اینکار میخوام این بازی زیبا بیشتر به دوستان pes باز معرفی بشه .این خیلی بده که بازی به این قشنگی بطور متوسط طی یک ماه اخیر روزانه فقط چند پست درش ثبت بشه .