ممنون مجید جان خودم فلشش کردم. خیلی ساده بود فلش کردنش. فقط باید فریمور داشته باشی که منم از تو نت دانلود کردم بعد فلشش کردم و درست شدنقل قول:
ببر کامتل برات فلش کنن. مال منم همینجوری شد یک بار.
ممنون مجید جان خودم فلشش کردم. خیلی ساده بود فلش کردنش. فقط باید فریمور داشته باشی که منم از تو نت دانلود کردم بعد فلشش کردم و درست شدنقل قول:
ببر کامتل برات فلش کنن. مال منم همینجوری شد یک بار.
فارسی هم داره؟
آره فریمور فارسی هست.نقل قول:
فارسی هم داره؟
در ضمن کدی که باید بزنی بفهمی ورژن فریمور چنده توی ال جی چه کدی هست؟
بدون كد هم ميشه. شما برو توي phone setting بعدش برو توي handset information اونجا فريمورشو نوشته:31:نقل قول:
راستی اگه میشه اون فریموری رو که استفاده کردین رو هم بزارین تو تاپیک کتابخانه نرم افزاری الجی:31:
چشم. همین تا 23 وقت نمیکنم ولی 23 تا 25 حتما" آپ میکنمش. حجمش حدود 100 خورده ای هستنقل قول:
راستی اگه میشه اون فریموری رو که استفاده کردین رو هم بزارین تو تاپیک کتابخانه نرم افزاری الجی
---------- Post added at 06:52 AM ---------- Previous post was at 06:51 AM ----------
آخرین ورژن فریمور فارسی چنده ؟ این یکی من V10K هستشنقل قول:
بدون كد هم ميشه. شما برو توي phone setting بعدش برو توي handset information اونجا فريمورشو نوشته
مگه از اینترنت دانلود نکردی؟ خوب لینکشو بزار دیگه.
ورژن فریمور منم همون 10k هست
این لینک فریمور :
حجم فایل هست : 103.56 مگابایتکد:http://www.ziddu.com/downloadlink/9938690/KP500AT-00-V10h-ARB-MAR-05-2009_EN_ARAB_FARSI.zip
اگر آموزش فلش کردنشم خواستید بگین بزارم
البته توی لین به صورت V10h خورده که اشتباهه و همون V10k هست
سلام دوستان
یه سوال دا شتم
اگه یه مسنجر و یه ویروس یاب خوب واسه این گوشی بخوایم از کجا باید تهیه کنیم؟اصولا همچین چیزی داره یا نه؟
بله هست
اول اینکه شما هر فایل jar تا سقف رزولیشن 240*400 میتونی روش نصب کنی.
بعد اینکه مسنجر زیاد هست ولی من از ebuddy استفاده میکنم.
بعد اینکه این گوشی چون جاوا هست سیستم عاملش ویروس نمیگیره و مشکلی برای گوشی پیش نمیاد.و انتی ویروسی هم برای این گوشی ها نیست. یعنی هست ها ولی الکیه.
شما برای ویروس کشی گوشی رو به کامپیوتر وصل میکنید و مموری داخلی و خارجی رو با انتی ویروس آپدیت شده اسکن میکنید