:41::21:نقل قول:
داش مهرداد مارو میتونی شب ها عضو کنی ؟ یعنی مثلا از 9 تا 3 صبح ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
:41::21:نقل قول:
داش مهرداد مارو میتونی شب ها عضو کنی ؟ یعنی مثلا از 9 تا 3 صبح ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شرمنده دیشب اینترنتم قات زدنقل قول:
9 رو قول قطعی نمیدم اما هروقت کار داشتی تو شهر تلگرام بزن دعوت میشی
فقط اگه شبها یادت باشه ساعت 9 مارو عضو کنی هیش کار دیگه ای ندارم :21:نقل قول:
امروز حدود ساعت 17 افراد زیر به شهر دعوت میشن
گروه A
hadipro
spamp30
behzad
Mr.Punisher
behnam2008
Hannibal
hamidreza
alimetal
البته alimetal بدلیل اینکه تا این لحظه به من تلگرام نزده دعوت نمیشه
از این گروه هرکس که در ساعات 17 تا 1 کاری نداره لطفا اینوایت رو کنسل کنه
اگر کسی به شهر اومد و تو شهر کاری نداشت لطفا خارج بشه
اینجوری جا برای کسایی که نوبتشون نیست اما میخئان تو این ساعت بیان باز میشه
در ورود به شهر حتما قوانین ساخت و ساز رو بخونید
داش مهرداد یه فکری هم به حال ما بکن . با این وضع من اصلا نمیتونم از شهر استفاده کنم . چون دانشگاه نمیزاره روز ها و دیر وقت بیام همین بهتر موقع برای من 9 تا 3 هست که ساعت 10 بزنم یه 2 ساعت کار کنه و بعد بزنم مستقیم بره هتل بخوابهنقل قول:
اگه ممکن هست میشه برنامه رو دستکاری کنین ؟ :31: :8:
مرسی
:8:
:8::8::8:
:8:
Br@vo هم اسمی :27: اسپمنقل قول:
دوستان گروه ها ساعتشان میچرخد
17-1..... 1-9....... 9-17 .......17-1 ......1-9 ......9-17 .....17-1 ......1-9 .....9-17 .....
َ .a......... B........ C........... C......... A ..........b............. B.......... C .........a........
یعنی گرو A در روز اول ساعا17-1 در روز بعد 1-9 و بعد ان 9-17 است تا همه به صورت چرخشی همه ساعتی باشند
کسانی که یکسری ساعات خاص می توانند انلاین شوند با من در بازی تماس بگیرند تا هماهنگی ها انجام شود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو هم که داری مثل من اسپمر میشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چاکر هم اسمی جون خودمم هستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا مهرداد واقعا شرمندم که اینهمه شمارو توی زحمت میندازما . اگه میشه منو توی یه ساعت خاص بزارین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فکر کردی فقط خودت بلدی ؟ :21:نقل قول:
برم ببینم بالاخره این لوبیا درست شد یا نه :5:
وای خدا 3 تا اسکیل دیگه هم می خواد