سلام میخواستم یه dvd player بگیرم که usb خور باشه و با usb بتونم فیلم های با فرمت mkv رو پخش کنم بودجه هم تا 100 و نهایتش 150
اگر با این بودجه چیز خوب گیر نمیاد hd media player چطورن ؟ قیمتاشون به بودجه من میخوره ؟
ممنون
Printable View
سلام میخواستم یه dvd player بگیرم که usb خور باشه و با usb بتونم فیلم های با فرمت mkv رو پخش کنم بودجه هم تا 100 و نهایتش 150
اگر با این بودجه چیز خوب گیر نمیاد hd media player چطورن ؟ قیمتاشون به بودجه من میخوره ؟
ممنون
سلام.بارها توی تاپیک گفته شده که برای فرمت mkv دی وی دی پلیر مناسب نیست چون ساپورت زیرنویس srt این وسط مقوله خیلی مهمیه که معمولا از قلم می افته.شما hd پلیر تهیه کنی خیالت دیگه راحته راحته.فکر کنم ارزون ترین مدل وسترن حدود 200 تومنی قیمت داره.کمی بودجت رو افزایش بده ارزشش رو داره.اگر هم بتونی دست دوم پیدا کنی که با بودجتون می تونی تهیه کنی.نقل قول:
تمام DVD Player های موجود فرمت avi از طریق USB پخش میکنند؟
میتونی با 120 تومن مدل DV-SL2400W شارپ بخری . لنز قوی داره و دستگاه ژاپنی هست . usb خوره . قابلیت پخش mkv و .. داره . خروجي HD با كابل میده و اینکه صدای دالبی رو هم ساپورت میکنه .نقل قول:
در مشخصات دستگاه تو سايت رسمي چيزي از MKV نوشته نشدهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پخش دالبي از ابتدايي ترين امكان دي وي دي پلير هست.
من فقط مشخصات دستگاه رو نام بردم و نگفتم که پخش صدای دالبی توسط این دستگاه جزء امکانات ویژه و منحصر به فردش هست ! فقط مشخصات کلیش رو لیست کردم و گفتم .نقل قول:
در مورد پخش mkv هم باید بگم وقتیکه توی مشخصاتش نوشته "DivX Playback" یعنی mkv رو هم ساپورت میکنه .
اين داداش جاي نگو كه divx همون MKV اصلا جاي ديگه نگونقل قول:
ديويكس اميتياز MKV خريد و الان امتيازش براي اين شركت اما كدكت كاملا فرق ميكنه و اين پلير ي كه شما گفتي پخش نميكنه
من اصلا" نگفتم Divx همون MKV هست !!! من میگم دستگاههایی که Divx+hd پخش میکنن ، mkv هم پخش میکنن .نقل قول:
که البته من دوباره اطلاعات مدل 2400 رو چک کردم و دیدم که این مدل Divx پخش میکنه و فرمتهای avi. و divx. رو ساپورت میکنه و چون قابلیت پخش divx+hd نداره بنابراین mkv رو هم پخش نمیکنه .
سلام من یه سوال دارم: چطور یه فیلم Full hd مثلا ۱۶ گیگ (۳بعدی و معمولی) رو که با فرمت mkv دانلود کردم رو تو تلویزیون م ببینم(من یه سینمای خانگی سونی و تلویزیون براویا سری NX 3D دارم) … ؟
بايد از مديا پليرهاي كه فرمت 3D ساپورت مي كنند استفاده كنيد.نقل قول: