شما برو تو Local Area Conection بعد برو تو Properties بعد اون پایین تیک nofity me when this conection has Limited ro no Coenctivitiy رو بردارنقل قول:
Printable View
شما برو تو Local Area Conection بعد برو تو Properties بعد اون پایین تیک nofity me when this conection has Limited ro no Coenctivitiy رو بردارنقل قول:
دوستان من این سوال رو به اشتباه تو تاپیک دیگه مطرح کرده بودم حالا اینجا هم می گم:
من تازه دارم adsl دار می شم و به احتمال زیاد از shatel
می خواستم بدونم اگر مودم رو خودم بگیرم هزینه پایینتر میاد؟ چون شرکتی مثل شاتل مودمهای Paradyne، Billion و 3com رو ارائه می ده و با قیمت 59 هزار (حالا دقیق نمی دونم کدومش)(در ضمن ما تو خونه دو تا سیستم داریم)
حالا لطف کنید بهم بگید اگه می شه ارزونتر تمومش کرد چه مودمی و با چه مدلی بگیرم؟؟
و یه سوال دیگه:اگه مودم رو خودم بگیرم شرکت برام نصبش می کنه؟
تو اون تاپیک سه نفر از دوستان سه مودم TP-Link مدل 8811 . Asus 602 و planet 4400 پیشنهاد دادند آیا پیشنهاد دیگری هم هست؟؟
نقل قول:
ممنون از لطفت دوسته من
ولی من هنوز نمیدونم چرا این مشکل پیش اومد
سلام...
مي خواستم بدونم كه نويزگير فقط واسه تلفن هست؟ يعني مودم نيازي به نويزگير نداره؟اگه مودم از طريق نويز گير به خط تلفن وصل نباشه مشكلي براش پيش مياد يا نه؟
متشكرم...
با سلام به من یه مودم به نام comterend adsl دادند که یه پورت شبکه ویه پورت usb داره .اول اینکه این مودم در چه حدیه و خوبه یا نه؟ودوم وقتی دان میکنم از رپید در حجم 60 به بالا یه دفعه وسطش قطع میشه که ایا این از مودمه؟سوم با idm سرعت 16-14 دارم ولی یه دفعه سقوط میکنه و بعد از یه مدتی میاد بالا{ایا اینم از مودمه؟}می بخشید اینهمه سوال کردم.ضمنا من از پورت شبکه مودم استفاده میکنم.
بعد از انتخاب مودم به کمک دوستان عزیز p30world:10:
من چند تاسوال دیگه هم دارم لطفا یکی به من جواب بده:
اول اینکه کسی آموزش نصب tp-link 8811 رو داره؟
دوم اینکه در صورتی که من مودم رو share کنم (یعنی یکی با لن و یکی با usb) آیا هم زمان می شه از اینترنت استفاده کرد؟؟
سوم فرق share کردن اینترنت با کابل شبکه(یعنی استفاده از یه مودمه یک پورته) و share کردن اون بصورت بالا چیه؟
با تشکر .:40:
سلام دوستان
من یه چند روز مودم linksaysمدل wag200g خریدم ...مودمو رو bridge mode only تنظیم کردم هر کاری میکنم با وایرلس کانکت نمیشم?????/
لب تاب پیداش میکنه ولی کانکت نمیشه...(در کل برای کانکت شدن با وایرلس باید چه کار کنم)
اگه لطف کنید طریقه تنظیم مودم تو حالت pppoeبگید ممنون میشم...با جزئیات (آماتورم)
meeeer30
سلام به همگی
بچه ها من تازگی یه مودم وایرلس smc گرفتم و از طریق lan وصل هست به کامپیوترم ولی موقعی که می خوام با یه وسیله دیگه مثل لپ تاپ مودم را سرچ کنم البته از طریق وایرلس مودم ریست می شه , یعنی چراغ های lan هر چهار تاش روشن و خاموش می شه و بعد هم چراغ adsl شروع می کنه به چشمک زدن.به نظر شما مشکل از کجاست
ممنون می شم راهنماییم کنید.
سلام
آیا این مودم که خود شرکت فن آوا میده خوبه یا چیز دیگه بگیرم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زیمنس C-110
تو سایت فن آوا قیمتش را 40 تومن زده.
َADSL2+ را هم ساپورت میکنه یا نه؟
خیلی ممنون.
توی این 3تا مودم بهترینش asus am602 هست!نقل قول:
TP-Link هم که شاتل ساپورت نمیکنه!
اسپلیتر فقط برای تلفن نیست!نقل قول:
بیشتر مودم ها نیاز به اسپلیتر نداره شما بدون اسپلیتر بگذار اگه دیدی مشکل قطعی یا ... داری از اسپلیتر استفاده کن قبل از مودم
نه مشکلی پیش نمیاد
بد نیست!نقل قول:
نه احتمالش خیلی خیلی کم هست که مشکل از مودم باشه!
به نظر من از پشتیبانی بپرس ببین چه مودم هایی را ساپورت میکنه و از اون مودم ها یک را انتخاب کن که همه شرکت ها را ساپورت کنه که اگه بعدا خواستی از یک شرکت دیگه سرویس بگیری مودم تحت ساپورت باشه!نقل قول: